3 x 60 perces nyirokmasszázs bérlet a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából, immunerősítő, jótékony hatású masszázs a Főnix Csarnok közelében

BARBARA MASSZÁZS
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.330 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 65% 9.750 Ft
BARBARA MASSZÁZS
4028 Debrecen Szigligeti utca 22 1 / 6
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929
barbaramasszazsstudioja.blog.hu/

Akció Leírása

Pörgesd fel az anyagcserédet és erősítsd immunrendszeredet nyirokmasszázzsal!

Az ajánlat tartalma

  • 3 x 60 perces nyirokmasszázs bérlet a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából
  • A KUPON TELJES ÁRA 5.250 forint, melyből az Alkuponnak fizetendő 1.330 forint, a fennmaradó 3.920 forintot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A nyirokmasszázsnak számtalan jótékony hatása van szervezetedre, de alapvetően az anyagcserédre, keringésedre és immunrendszeredre van fantasztikus hatással! Diéta és különféle edzésformák kiegészítője lehet, hiszen gyorsabb anyagcserével a lebontott zsír is gyorsabban távozik a szervezetből. Immunrendszeredet is erősíti, így ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben, s jobban bírod majd a kihívásokkal teli mindennapokat!

Barbara Masszázs

Újné Aranyi Barbara, a Barbara Masszázs Stúdió több évtizede dolgozik masszőrként Debrecen egyik legszebb és legnyugodtabb városrészében, a Nagyerdőn.

„Fiatal korom óta vonz az egészségügy, az emberek egészségének védelme, az emberekkel való foglalkozás és törődés, ezzel is elősegítve, hogy plusz dolgot kapjanak mindennapjaiknak megéléséhez rohanó, stresszel teli világunkban, melynek hatására feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak és javulhat a közérzetük és az egészségük. Úgy érzem, hogy ebben a hivatásban magamra találtam, s ez által maximális mértékben szolgálhatom az emberek egészségét. Pályafutásom elején többféle masszázstechnikát tanultam, van olyan közöttük, mely az izmokra fekteti a hangsúlyt, egy másik a nyirokrendszer működésén segít, valamint a stresszoldást célozza elsősorban, valamelyik a méregtelenítést, s a közérzetjavításon segít, a test fiatalságán túl a bőrápolásban, a bőr fiatalságának megtartásában is kulcsfontosságú szerepe van.”

Legyen szép napod!

4028 Debrecen Szigligeti utca 22 1 / 6
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 x 60 perces nyirokmasszázs bérlet a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (30) 338 3929 • A kezelés egy magánházban történik, nem szalonban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére