3 napos buszos kirándulás az Őrségben és a Göcsej vidékén, reggelivel, szállással és wellness használattal a MJUS World****superior szállodában

Ajánlat kód: 38520
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38520

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az Őrség és a Göcsej vidékét, s wellnesszelj a prémium MJUS World****superiorban!

Időpont

  • 2023. május 5.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal
  • Elhelyezés: Körmenden, a Mjus World Resort & Thermal Park****superior szálloda 2 ágyas, zuh/WC-s szobáiban. A szálloda termál & wellness részlegét (török fürdő, római fürdő, bio szauna, finn szauna, jacuzzi, termálmedencék, fitness terem stb.) térítésmentesen vehetik igénybe!
  • Ellátás: svédasztalos reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek és a vezetések ára kb. 12.000 Ft
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,5%

Felár

  • Egyágyas felár: 29.800 Ft
  • Félpanziós felár (2 alkalommal svédasztalos vacsora a szállodában): 16.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Szalafő – Őriszentpéter – Magyarszombatfa – Velemér – Pankasz – Hegyhátszentjakab (Vadása-tó) – Körmend (kb. 360 km)

Utazás Vas megyébe, SZALAFŐ-re. Pityerszer névre hallgató része a népi építészet esszenciája: egy kicsi skanzen, melynek épületei az 1700-as évekbeli állapotot őrizték meg. Az Őrség szíve a jellegzetes szeres település, ŐRISZENTPÉTER. A városka szélén, a Templomszeren áll a fák között megbújó kis Árpád-kori templom. A térség egyik jellegzetes mesterségét, a fazekasságot mutatja be a gerencsérek falujában, MAGYARSZOMBATFÁ-n egy 1790-ben épült bájos, zsúpfedeles parasztházban a Fazekasmúzeum. A kis őrségi falu, VELEMÉR büszkélkedhet Magyarország egyik legjelentősebb középkori román stílusú műemlékével, a Szentháromság-templommal. A „Fények templomának” falait díszítő freskók hazánk legteljesebb épségben fennmaradt középkori falfestményei. Az őrségi településeket járva számos helyen láthatunk a templomtól elkülönülten álló, jellemzően fából épült haranglábakat. A legrégibb és leglátványosabb köztük PANKASZ-i szoknyás harangláb, mely 1755 óta emelkedik a település legmagasabb dombján. Délután pihenés Hegyhátszentjakab határában a festői VADÁSA-TÓ-nál. Vacsora, szállás Körmenden.

2. nap: Szentgotthárd – Apátistvánfalva – Kétvölgy – Orfalu (kb. 80 km)

A bőséges reggelit követően irány országunk legnyugatibb városa, a három nemzet kultúráját, hagyományait és lakóit egyesítő SZENTGOTTHÁRD. A Pável Ágoston Múzeumban megismerkedünk a rábavidéki szlovének (vendek) életmódjával és kultúrájával. Következő megállónk APÁTISTVÁNFALVA. A Határőr Emlékhely és Múzeum stílusosan a hajdani határőrőrs épületében kapott helyet. A kiállításon valódi időutazást teszünk a „vasfüggönyös korszakba”, és bepillantunk az egykori határőrök életébe. KÉTVÖLGY a Vendvidék szíve. A Katalin-dombon álló kilátóról megcsodálhatjuk a környék pazar panorámáját, háttérben az Alpokkal. Jó időben egy egyszerűbb távcsővel a riegersburgi és a güssingi (németújvári) vár is látható! ORFALU a Vendvidék aprócska települése, itt található a Vadvirág Méhes- és Gyógyítókert. A birtok egy domboldalon fekvő, erdőkkel körülvett, 3,4 hektáros, családi gazdaság, ahol az ember és az élővilág teljes harmóniájáról szól minden. Sétálunk Csillával, a házigazda füvesasszonnyal a gyógynövényekkel teli, oltalom alatt álló, öreg kaszálógyümölcsösben, majd Gyula méhész üvegkaptár előtt mesél nekünk a méhek titkos életéről, a méhkaptár kincseiről, az egyedi méhesház gyógyító erejéről. A legbátrabbak védőruhába öltözve méhészkedhetnek is (hosszú szárú nadrág szükséges). Természetesen a különleges mézkóstoló sem maradhat el! Vacsora, szállás Körmenden.

3. nap: Zalaegerszeg – Böde – Egervár – Hosszúpereszteg (Szajki-tavak) - Budapest (kb. 270 km)

Reggeli után a Göcsej látnivalóival ismerkedünk. Első megállónk a GÖCSEJI FALUMÚZEUM, azaz a zalaegerszegi skanzen, mely hazánk első és egyben egyik legjelentősebb szabadtéri néprajzi múzeuma, amely már 1968 óta fogadja a látogatókat. Utazás a közeli BÖDÉ-re, ahol megismerkedünk az aprócska Árpád-kori Szent Mihály templommal. Következő megállónk az EGERVÁRI VÁRKASTÉLY, Magyarország egyik legépebben megmaradt, tiszta formájú, szabályos négyszög alakú, négy olaszbástyás késő reneszánsz stílusú várkastélya. Az épületet egy nagyszabású projekt során igényesen felújították, és egy, hazánkban egyedülálló reneszánsz látogatóközpontot alakítottak ki falai közt. Délután pihenés és séta a festői SZAJKI-TÓ partján. A programok után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos buszos kirándulás az Őrségben és a Göcsej vidékén, reggelivel, szállással és wellness használattal a MJUS World****superior szállodában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére