2 órás párkapcsolati asztrológiai elemzés Havasi Patrícia asztrológustól

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.900 Ft 25% 5.000 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Kíváncsi vagy, hogy mennyire illetek össze pároddal? Az asztrológia megmondja!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.790 Ft, a fennmaradó 11.110 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 2 órás párkapcsolati asztrológiai elemzés Havasi Patríciától, a HarmoNet női magazin asztrológusától

Fontos

  • Felhasználható személyesen szerdai és pénteki napokon, vagy online

Kíváncsi vagy, hogy mennyire illetek össze pároddal? Személyes konzultáció keretében megismerheted kettőtök horoszkópjából azokat az apró trükköket, amelyekkel még boldogabbá tehetitek egymást!

Az asztrológia nem mondja meg, hogy együtt kell-e lenned a pároddal vagy sem, hanem azon pontokat adja meg, amiben tudjátok a pároddal egymást támogatni, és azokat is, amiben változnotok kell ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok. A párkapcsolati horoszkópból megtudhatod, hogy mit várhatsz el tudatalatt is a társadtól és mit nem.

Az asztrológiával nem lehet magyarázni a szerelmet, de a két ember közötti energetikai mintázatot annál inkább! Az asztrológián belül a párkapcsolati asztrológia az egyik legkomplexebb kérdés. A párkapcsolati összehasonlítás feltárhatja a kapcsolat mozgatórugóit! Minden kapcsolat tanulás céljából jött létre, hogy tükröt tartsanak feléd, a kérdés csupán az, hogy észreveszed-e, mi a lecke. Ha nem, akkor továbbra is hasonló típusú embereket fogsz bevonzani, egészen addig, amíg tudatosulnak benned azok a mintázatok, amelyeken dolgoznod kell. Hogy mit kell megtanulnod az illetőtől, milyen energiák működnek köztetek, választ ad a szinasztria, ahol mindkét fél horoszkópját külön-külön is, majd összevetve kell megvizsgálni.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 órás párkapcsolati asztrológiai elemzés Havasi Patrícia asztrológustól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Felhasználható szerdai és pénteki napokon • Lehetőség van online (skype, zoom) konzultációra is, illetve írásban kérni az elemzést • Amire szükség lesz: Te és Társad pontos születési ideje és helye (születési óra, perc, város) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére