2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam Szentendrén, Bozsó Zsuzsanna festő-grafikus jóvoltából

Bozsó Zsuzsanna rajzoktatás
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
23.000 Ft 50% 11.500 Ft
Bozsó Zsuzsanna rajzoktatás
2000 Szentendre Zefír köz 1.
bozsografika@gmail.com
06 30 354 3946
www.bozsozsuzsa.hu/pcs.html

Akció Leírása

Fedezd fel a benned rejlő művészt a jobb agyféltekés módszer segítségével, a festői Szentendrén!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 11.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 9.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam Szentendrén, Bozsó Zsuzsanna festő-grafikus jóvoltából
  • Eszközök a helyszínen biztosítva

A tanfolyam a kétségtelenül gyors és látványos eredményre vezető jobb agyféltekés rajzolás mellett nagy hangsúlyt kap a hagyományos rajzoktatásban használt árnyékolási technika vagy a perspektivikus ábrázolás módszerének elsajátítása.

Két féle tónusozást választhatnak a résztvevők.

Az egyik a hagyományos Raffaello, Rembrandt és Dürer által megismert grafikai megoldás, mely csak a vonalak játékával rajzolja meg az árnyékokat.

A másik egy új grafikai eljárás, amely ötvözi a szénnel való elkenéses rajzolás módszerét a grafitceruza használatával. Ez esetben egy úgynevezett papírceruzával kell rajzolni illetve elkenni az előzőleg grafitceruzával megrajzolt vonalakat vagy felületeket.

Mindkét esetben nagyon fontos a kézügyesség elsajátítása, melyre bőven adódik alkalom a tanfolyamon különböző hasznos gyakorlatokkal.

Bozsó Zsuzsa egyedi hangsúllyal világít rá a kontúrok észlelésére, a pozitív formák és negatív terek érzékelésére, a perspektivikus rövidülésre, az aktuális rajzi feladatokhoz fűződő művészettörténelmi eseményekre.

A tanfolyam első napján beindításra kerül a jobb agyfélteke működése, egy új látásmód elsajátítása. A vonalak egymáshoz való viszonya, iránya, dőlésszöge, a pozitív formák és negatív terek felfedezése.

A képsík megismertetése, a tónusozás technikája a csúcs- és visszavert fények és árnyékok ábrázolása, segítségül hívva a reneszánsz nagymesterek által kifejlesztett rajztechnikákat, melyekkel könnyen kifejezhetjük a térbeli ábrázolást. Ebben a részben a hagyományos művészi rajzoktatással keveredik a jobb agyféltekés módszer.

A második nap a perspektivikus ábrázolás következik. Ez a téma a könnyebb megértés érdekében szintén nem csak a jobb agyféltekés oktatást hívja segítségül, hanem a művészeti iskolákban tanított rövidülést.

A nap második felében amolyan vizsgafeladatként végre előkerül az előzőleg választott színészportré, amit az addig tanult jobb agyféltekés és hagyományos rajztechnikákkal ötvözve kell megrajzolni.

Bozsó Zsuzsanna festő-grafikus

„Bozsó Zsuzsa Szentendrén élő és dolgozó festő-grafikus vagyok, hosszú évek óta foglalkozom gyermekek rajz- és festés tanításával. Újdonságként már a 9-12 éves gyermekek számára is 2 napos rajz és festő tanfolyamot tartok művészi környezetben, családias légkörben, korlátozott létszámmal. A tanfolyamon a rajz és festőeszközöket biztosítom.

Rajztanításomban ötvözöm a hagyományost, a jobb agyféltekés módszerrel, mely a két agyfélteke működését összhangba hozva, ér el kitűnő eredményt a rajz és festés tanulás terén. E mellett a módszer fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és nem utolsó sorban a személyiséget.”

Jó szórakozást kívánunk!

2000 Szentendre Zefír köz 1.
bozsografika@gmail.com
06 30 354 3946

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam Szentendrén, Bozsó Zsuzsanna festő-grafikus jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 354 3946 • Étkezés önellátó, (ha főtt ételt viszel, megmelegíthető) hűtő, mikró van • A tanfolyam minden nap 10:00 órától 16:00 óráig tart • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére