Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam 16 tanórában, sajátítsd el a fogásokat és bővítsd akár vállalkozásodat is a Bessimeon Központban

Bessimeon Központ
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.000 Ft 62% 24.010 Ft
Bessimeon Központ
bessimeon@gmail.com
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

A talpmasszázs eredete mintegy 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza, tanuld meg az alapjait Te is a Bessimeon Központban!

Az ajánlat tartalma

  • Frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam a Bessimeon Központban
  • 16 x 45 perc gyakorlat
  • Elmélet távoktatásban
  • Sikeres vizsga esetén tanúsítvány

A tanfolyam célja

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, amelynek segítségével a masszőr egy 45 perces talpmasszázst képes adni. A tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti!

A tanfolyam felépítése

A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. Az elméleti anyagrész távoktatásban kerül átadásra, melyből az első gyakorlati nap végén a hallgatók írásos vizsgát tesznek.

A gyakorlatok során a hallgatók egymás talpát masszírozva megtanulják, hogy a talpon a főbb reflexzónák hol helyezkednek el, azokat milyen sorrendben és milyen technikával masszírozzák. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit egy talpmasszázzsal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik. Mint például a talpmasszázs eredete, története, hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai, kiegészítő reflexzónák.

A tanfolyam felépítése

Elméleti oktatás: távoktatással a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.  Javasolt felkészülési idő: 20 tanóra.

A gyakorlati oktatás: a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a frissítő és relaxáló talpmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét. Gyakorlait képzés ideje: 16 tanóra (45 perces órákkal).

Gyakorlati napok tematikája

  • Svédmasszázsból eredő talpmasszázs fogásrendszer
  • Száraz és olajos talpmasszázs
  • Reflexzónák masszázsából átvett talpmasszázs fogásrendszer
  • Írásbeli elméleti vizsga a második nap elején
  • Masszázs gyakorlatok
  • Önmasszázs technikák

A talpmasszázs egy, a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázstípus. A természetes gyógymódok, manuál terápiás kezelések szerves része. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. A megfelelő technikák alkalmazásával, a talpon lévő reflexzónák stimulálásával érjük el a szervek egészségi állapotának javulását. A tanfolyamon sikeresen végzett hallgatók képesek lesznek színvonalas frissítő talpmasszázs szolgáltatást nyújtani, akár vállalkozóként is.

Bessimeon Központ

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. z intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

bessimeon@gmail.com
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam 16 tanórában a Bessimeon Központban

Fontos

Beváltható: 2019.07.20.-ig
Időpont: 2019. július 20-21 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére