4 napos olasz körutazás a két ünnep között, Verona és a Garda-tó érintésével, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42029
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42029

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a két ünnep között Észak-Olaszországban!

Időpont

  • 2023. december 26-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - 4*- os hotel /Abano Terme (Padova környéke)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
    • Verona/ Júlia erkély: kb. 6 EUR/fő, Ház udvara INGYENES 
    • Verona/Aréna egyénileg: kb. 10 EUR/fő 
    • Garda-tó kishajókázás kb. 10 EUR/fő
    • Sirmione/Scaligeri vár: kb. 4 EUR/fő 
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)
  • Egyéb wellness-szolgáltatásokat
  • Az audio guide költségét: 2.200 Ft/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő)

  • Garda-tó 45 EUR/fő, 12 évig 25 EUR/fő
  • Padova 30 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül):29 900 Ft/fő. (79€)
  • Vacsora felár: 16 900 Ft/fő (45€) 

Program

1. nap: Budapest - Trieszt- Abano Terme (Padova)  

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, 05:30-kor. Első megállónk az Osztrák-Magyar Monarchia egykori kikötővárosa, Trieszt. A tengerparton és a városban sorakozó barokk és reneszánsz épületek szépségével vár minket. Továbbutazunk Olaszország és Európa egyik legrégebbi termálvíz-lelőhelyére épült, festői fürdővárosába, Abano Termébe. Este a szálláshely elfoglalása.

2. nap: Verona - Sirmione (Garda-tó)

Ezen a napon mindenki eldöntheti, hogy pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk Verona elragadó arcát és a tavaszi Garda-tó szépségét (Ár: 45 EUR /felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő). Utunkat a fenséges Garda-tóval kezdjük, sétálunk a partján, megnézzük Sirmione tóparti városát, és az elragadó látványt nyújtó Scaligeri vízivárat. Időjárás függvényében rövid hajókázást is tervezünk. Elsőként az Unesco világörökségeként számontartott, Verona-ba indulunk. A  város a világ egyik leghíresebb szerelmi történet hirdeti, a Rómeó és Júlia helyszíneiről, Júlia erkélyéről, és a világhíres koncerteknek helyt adó Arénáról mesélünk városnézésünk alatt, majd szabadprogram, ki-ki maga barangolhat a különleges, elvarázsolt hangulatú utcákon és tereken. Este vacsora a szállodában. 

3. nap: Padova - Marostica 

Félnapos kirándulásunkat az árkádok városában, Padova-ban kezdjük. (Ár: 30 EUR/fő). A régió székhelye régi egyetemi város, egyeteme több mint ezer évre tekint vissza, ahol annak idején Galilei nebulókat okított fizikára. A rengeteg műemlék között fő látványossága a főtér, a Piazza dei Signori, mely reggel piac, délután a sziesztázó nyugdíjasok, este pedig a szerelmespárok kedvelt helye. A közelben található a Palazzo della Ragione is, és az ősrégi egyetem épülete. A csodálatos Szent Antal bazilikában márványkoporsóban őrzik a város védőszentjének csontjait. A bazilikától nem messze található a Scrovegni kápolna, itt találhatóak Giotto legrégebbről fennmaradt, legkiemelkedőbb csodás művei. A közelben lévő Prato della Valle Európa egyik legnagyobb tere, melyen a szökőkút körül 82 szobor emlékeztet a város hírnevére. Itt áll egy magyar vonatkozású emlék is: Báthori István szobra, aki a városban tanult. Következő állomásunk a sakktábla- teréről híres Marostica festői, ódon városkája, ahol a középkori város lakóinak jóvoltából minden évben megelevenednek a sakkfigurák. Visszatérünk az ünnepi ruhába öltözött, elbűvölő Abano Terme városkába, szabadidő és fürdőzés a termálvízű szállodánk medencéjében. 
 
4. nap: Stra (Villa Pisani) - Budapest      

Magyarországra indulunk, de megállunk a Padovától nem messze fekvő Stra-ban, ahol a Villa Pisani mesevilága fogad majd minket. A velencei villa épülete, szobái, a hozzá tartozó kert és labirintus bár megkopva emlékeztet dicső múltjára, szépségeire, több százezer látogatót vonz évente. Élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat, hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos olasz körutazás a két ünnep között, Verona és a Garda-tó érintésével, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére