3 napos karácsonyi kaland Horvátországban, az Adria és Zágráb érintésével, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42028
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42028

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Karácsonyozz a horvát tengerparton és Zágrábban!

Időpont

  • 2023. december 24-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Programokat
  • 2 éjszaka szállást Hotel 3*
  • Félpanziót
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díjat (helyszínen fizetendő): 12 év felett:20 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 15.900 Ft

Program

1. nap: Varasd, Trsati vár, Opatija 

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A határ közelében megismerkedünk a Varasd városával. Városnézés után tovább haladunk tenger felé. Délutáni órákban érkezünk Trsat középkori várához, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bújtatják és ezzel egyedülálló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Továbbutazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit.  Szállás és vacsora az Opatijai szállodában. Majd ki ki kedve szerint egy romantikus esti sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon megkoronázhatja a napot. A karácsonyi énekek dallamai, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata töltik be a város utcáit felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. A kellemesen enyhe téli éghajlat, a tenger közelsége és az ünnepi légkör együttesen teremtik meg a tökéletes atmoszférát "karácsonyi ünnepéhez". 

2. nap: Opatija, hajókázás, fénykert

Izlettes karácsonyi reggeli után idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés alkalmával felfedezünk Opatija szépségét és megismerjük a történet, gyönyörú parkjait. Majd szabad idő pihenésre és lazításra. Amint sötétedni kezd, egy  invitáljuk Önöket egy sétára az Angelina parkba, mely pompázatos díszkivilágításával egy igazi fénykertté alakul át advent és karácson idején. Fakultatív hajókirándulás során, egy pohár forralt bor mellett, megnézhetjük Opatiját és környék ünnepi fényeit a tenger felől. (Hajó kirándulás időjárás fügvényében). Hajó kirándulás részvételi díja:  kb 20 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap: Zágráb

Ízletes reggelink után búcsút intve az Adriának és a csodaszép Opatijanak, észak felé utazunk. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város látnivalóival: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám kavalkád. Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, mint a csak itt található fényalagutak. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos karácsonyi kaland Horvátországban, az Adria és Zágráb érintésével, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére