Buszos körutazás a Benelux Államokban, 3*-os szállásokkal, reggelivel – irány Brüsszel, Antwerpen, Hága, Amszterdam és Keukenhof vagy Volendam, tulipánvirágzáskor is

Ajánlat kód: 35595
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

199.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35595

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Húzz egy igazi holland fapapucsot, ámulj el a csodás virágokon és ismerkedj Észak-Nyugat-Európa jelentős városaival egy felejthetetlen Benelux körutazáson, akár tulipánvirágzáskor is!

Időpontok

  • 2022. július 23.: , 199.500 Ft
  • 2022. szeptember 2.: , 219.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 3*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 110 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 3.990 Ft
    • (Prémium): 5.180 Ft 
    • (Privileg): 6.650 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár (IV.11., V.09.): 83.000 Ft
  • Egyágyas felár (VII.23.): 67.000 Ft 
  • Egyágyas felár (IX.02.): 76.000 Ft 
  • 6x vacsora felár (20 főtől): 61.700 Ft
  • 25-34 fő esetén: 13.000 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Sétahajózás (helyszínen fizetendő) 20 EUR
  • Zansee-Schans-Marken-Vollendam hajóval (hajójegy a helyszínen fizetendő) 160 km: 35 EUR+8 EUR hajójegy (csak júliusban és szeptemberben)

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon.

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Hegyeshalom – Passau – Mannheim (950 km)

Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs– Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz.

2. nap: Mannheim-Brüsszel (410 km)

Reggeli után Európa „fővárosába”, Brüsszelbe utazunk tovább. Gyalogos városnézésünk során ismerkedünk az emberiség közös örökségét képező nevezetességekkel: a Grand Place, a gótikus városháza, a hangulatos óváros, a híres Manneken Pis szobor, Szent Mihály katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), Brüsszel Park és a Parlament. Megtekintjük a város egyik szimbólumát, a nemrég teljes egészében felújított Atomiumot. Szállásunk Brüsszelben, vagy környékén lesz.

3. nap: Gent-Brugge-Antwerpen (200 km)

Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. A város tornyai messze meghatározzák a látképet, elegáns külsőt kölcsönözve ennek a messze földön híres egykori uralkodói székhelynek. Utunkat a meseszép Brugge felé folytatjuk. Városnézés az olaszországi Velencéhez hasonlóan csatornák által szabdalt városban: begina udvar, Szent Vér bazilika, harangtorony, séta a mindig nyüzsgő hangulatos óvárosi piactér kereskedőházai között. Tovább utazunk, szállás Antwerpenben, vagy környékén.

4. nap: Antwerpen-Delft és Amsterdam (400 km)

A flamand kulturális és történelmi metropoliszba, Antwerpenbe látogatunk. Sétánk során láthatjuk belvárosát, a régió leghatalmasabb templomát, Rubens lakóházát (kívülről) és a Schelde-torkolatot a város egykori középkori védműveivel. Továbbutazunk csatornák mentén, mélyföldeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán és Johannes Vermeer festő városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa és temetkezési helye. Sétálunk belvárosában majd a holland fővárosba, az Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba érkezünk. Autóbuszunkból pillantást vetünk a Rijksmuseumra (kívülről), majd gyalogos városnézésünk során a Dam tér, Kalverstraat városrészekben sétálunk. Szállásunk 2 éjszakán át Amszterdamban, vagy környékén lesz.

5. nap: Keukenhof vagy Zaanse Schans skanzen, Marken, Volendam (tradicionális sajtfarm) és Amszterdam (120 km)

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: korán reggel útra kelünk. Tavaszi csoportjainkkal a 32 hektáron elterülő Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A látogatókat minden évben elvarázsolja a közel 7 millió nárciszt, jácintot, tulipánt és egyéb szépséges virágot felvonultató farm meseszép világa. További időpontjainkban fakultatív Zaanse Schans skanzen világába érkezünk, ahol 5 ma is működő szélmalomba teszünk látogatást, sajt, csokoládé és fapapucs készítő műhelyeket látogatunk. A hagyományosan zöldre festett kis lakóházak, a régi raktárak és malmok a XVII. - XVIII. századi Zaan vidék hangulatát idézik melyek igazi fotótémák. Hagyományos holland biciklire is pattanhatunk (felár ellenében). Marken színes halászházairól ismert skanzen faluba érkezünk, ahol a XV. században épült első faházak ma is állják a tenger megpróbáltatásait. A házak között sétálunk ki a kikötőjébe, ahonnan áthajózunk Volendamba (hajójegy!). Az IJssel tó partján fekvő halászfaluban a napokban is találkozhatunk tradícionális zöld-fehér népviseletbe öltözött helyiekkel. Egy családi tulajdonban lévő, hagyományos holland farmra látogatunk, ahol bepillanthatunk a világhírű edami és gouda sajtok készítésének folyamatába és meg is kóstolhatjuk a különféle sajtfinomságokat (vásárlási lehetőséggel). A farmon tanúi lehetünk a holland fapapucs faragók boszorkányos ügyességének, és fel is próbálhatjuk ezt a hagyományos lábbelit. A késő délutáni órákban érkezünk vissza Amszterdamba (aki nem vesz részt a fakultatív programokon, szabadidejét Amszterdam belvárosában töltheti). Szabadidő a belvárosban. Fakultatív sétahajózás Amszterdam csatornáin (UNESCO világörökség). Szabadidőben javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését egyénileg. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

6. nap: Rotterdam-Luxemburg-Mannheim (640 km)

Reggeli után Rotterdam felé vesszük az irányt. A belvárosban található a hattyú formájú Erasmus híd, valamint az Euromast-torony, amelynek kilátó teraszára lifttel jutunk fel (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Tovább utazva az Ardennek hegyein át a különleges fekvése alapján „Észak Gibraltárja”-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal, az Európai Unió helyi intézményeivel. Délután folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk.

7. nap: Mannheim–Passau–Hegyeshalom–Budapest–Szeged (950 km)

Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg – Passau – Linz – Bécs – Hegyeshalom – Budapest – Szeged útvonalon, napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos körutazás a Benelux Államokban, 3*-os szállásokkal, reggelivel – irány Brüsszel, Antwerpen, Hága, Amszterdam és Keukenhof vagy Volendam

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére