Benelux körutazás busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – látogatás Amszterdamban, Antwerpenben

Ajánlat kód: 35373
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35373

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a Benelux Államokat, sétálj Észak Velencéjében, a sokszínű Amszterdamban!

Időpontok

  • 2021. augusztus 9.: , 149.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka Saarbrücken környékén
  • 2 éjszaka Antwerpenben
  • 2 éjszaka Amszterdamban
  • 1 éjszaka Regensburg környékén
    • Szállások egyszerű szállodákban, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • VOX készülék (városnézéshez): 2.800 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó kb. 2,5 Euro/fő/éj
  • Programok költségei (változhat)
    • Keukenhof (csak áprilisban és májusban): kb. 20 Euro/fő
    • Rotterdam, Euromast torony: kb. 10 Euro/fő
    • Amszterdam, Rijksmuseum: kb. 20 Euro/fő
    • Antwerpen Miasszonyunk katedrális: kb. 6 Euro/fő
    • Van Gogh múzeum: kb. 20 Euro/fő
    • Amszterdam Királyi Palota: kb. 10 Euro/fő
    • Amszterdam, sétahajózás: kb. 20 Euro/fő
    • Madurodam kb. 20 Euro/fő

Fakultatív program

  • Zaanse Schans-Volendam-Marken: 40 Euro/fő

Program

1. nap

Indulás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel, késő este érkezés Saarbrücken környékére, szállásfoglalás.

2. nap

Reggeli után Luxemburg mini államába utazunk. Luxemburg óvárosa és erődrendszere a Világörökség része. Ismerkedés a gazdag nagyhercegség különlegesen szép fekvésű fővárosával: erőd, a mór stílusban épült Nagyhercegi palota, a Notre Dame katedrális és a Parlament lesznek a legfontosabb látnivalók. Délután Brüsszel, Európa politikai központjának nevezetességeivel ismerkedünk, buszból megtekintjük a Királyi Palotát és az Igazságügyi Palotát, majd séta: Grande Palace (a világ egyik legdíszesebb tere körös-körül művészien kidolgozott, aranyozott palotákkal), St. Michael templom, Manneken Pis szobor. Fényképszünet az Atomiumnál, melynek 9 acélgömbből álló építménye az 1958-as brüsszeli világkiállításra épült. Szállás elfoglalása Antwerpen környékén.

3. nap

Városnézés a világ egyik legnagyobb kikötővárosában, a Schelde folyó partján fekvő Antwerpen-ben. Ismerkedés a gyémántkereskedelemből meggazdagodott város díszes központjával: céh házak, a Notre Dame székesegyház és a Németalföld legrégebbi reneszánsz épülete a Városháza lesznek a legfontosabb látnivalók. Rövid szabadprogram után továbbutazunk. Utunk Kelet-Flandria tartomány legnagyobb városába Gent-be, a tornyok és csipkés flandriai házak városába vezet. A város a középkorban Észak-Európa egyik legnagyobb és leggazdagabb települése volt. Séta a városban: St. Bavo katedrális és környéke, középkori vízi vár, harangtorony, valamint a közeli szövetcsarnok, melyek mind az UNESCO világörökség részét képezik. A délutánt Brugge-ben töltjük, amelya korai polgárosodás egyik mintavárosa: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: a hangulatos óvárosi piactér, városháza és várostorony (Belfort), Begina udvar, Szent Vér Bazilika. Szállás ugyanott, ahol előző este.

4. nap

Reggeli után Rotterdamba látogatunk, ahol a 180 méter magas Euromast toronyból mesés kilátás tárul elénk a városra. Ezt követően a tavaszi időpontokban (áprilisban) Keukenhofba, Hollandia és egyben a világ legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A 30 hektáros parkban kialakított sétautakon barangolhatnak a több millió tulipán, jácint, nárcisz és krókusz között. A fedett üvegépületekben számtalan cserepes virág nyílik. Kálák, liliomok, hortenziák, amarillisek, szegfűk, ciklámenek és sok más. Külön épületben tekinthető meg az orchidea kiállítás. Itt több száz m2-i területen pompáznak csodálatos színekben ezek az egzotikus növények. Itt láthatók még broméliák, flamingóvirágok is. A nyári időpontban a csatornák mentén a fajansz, a világhírű kék porcelán hazáját, Delft városát tekintjük meg, mely a régi flamand uralkodók székvárosa volt. Továbbutazva felkeressük a híres Madurodamot, mely Hollandiát mutatja be kicsiben, több száz épület 1:25 méretarányú kicsinyített mását láthatjuk. Innen utazás "észak Velencéjébe", Amszterdamba. Városnézésünk során a következő nevezetességeket tekintjük meg: Dam tér a Királyi Palota és az Új-templom épülete, Öreg templom (Oude Kerk). Fakultatív hajókázás Amszterdam csatornáin. Esti szabadidő a belváros és a hírhedt szórakozó negyed felfedezésére. Szállás Amszterdam környékén.

5. nap

Délelőtt fakultatív programlehetőség: Zaanse Schans-Volendam-Marken

Elsőként Zaanse Schans szabadtéri múzeumát keressük fel. Az eredeti, holland vidéket megidéző faházak, nyolc gyönyörű szélmalom, takaros kertek és keskeny csatornák hangulata a múltba repít vissza minket. Később Marken színpompás halászfalujába érkezünk, ahol 1450 táján építették az első faházaikat a halászok, akik a számtalan megpróbáltatás ellenére sem féltek a tengertől. Innen hajóval érkezünk Volendamba. Ezt a kis városkát, az IJssel tó partján, még mindig áthatja a halászfalu volta, s a helyieket még sokszor lehet tradicionális öltözetben látni a zöld és fehér faházak között. Látogatás egy helyi gazdaságban ahol a sajtkészítés és a fapapucs gyártás rejtélyeibe is betekintést nyerhetünk, majd kóstoló az ízletes sajtfélékből.

Délután visszatérünk Hollandia fővárosában, a csatornáiról, múzeumairól híres Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba. Szabadidő a belvárosban. Szabadidőre javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését. Szállás ugyanott, ahol előző este.

6. nap

Utazás Németország felé. Útközben a csodálatos Aacheni dóm megtekintése, melyegyike a császári katedrálisoknak. Ez Észak-Európa legrégebbi katedrálisa, 32 uralkodót koronáztak itt, a dómban a mai napig hihetetlen kincseket, köztük több ereklyét is őriznek. Szállás Regensburg környékén.

7. nap

Reggeli után városnézés a Felső - Duna "hercegének" tartott Regensburg-ban: gótikus katedrális, városháza, óvárosi séta. Folyamatos utazás Magyarországra. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Fonros

A 2020. április 27-május 3-ig tartó utazás esetén a programok fordított sorrendben kerülnek megrendezésre!

1. nap: Budapest-Regensburg

2. nap: Aachen

3. nap: Amszterdam-fakultatív kirándulás Zaanse Schans-Volendam-Marken

4. nap: Amszterdam-Keukenhof-Madurodam-Rotterdam

5. nap: Antwerpen-Brugge-Gent

6. nap: Brüsszel-Luxemburg-Saarbrücken

7. nap: Saarbrücken-Budapest

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Benelux körutazás busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – látogatás Amszterdamban, Antwerpenben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére