Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Babamasszázs oktatói tanfolyam 6 x 45 perc gyakorlattal a Bessimeon Központban, masszírozz szakszerűen kisbabákat és taníts meg rá másokat is

Bessimeon Központ
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 54% 13.510 Ft
Bessimeon Központ
1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Sajátítsd el a babamasszázs fogásait, masszírozd saját vagy ismerőseid gyermekeit, esetleg bővítsd már meglévő vállalkozásodat!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Vizsgadíj
  • Sikeres vizsga esetén tanúsítvány

A tanfolyam időtartama

Elméleti anyagrész elsajátítása távoktatás keretén belül (javasolt felkészülési idő 10 tanóra), a gyakorlat 6 tanóra (45 perces órákkal).

A képzésről

A képzés során a csecsemő- és babamasszázs fogásokat tanulhatod meg, hogy otthon saját gyermekedet, vagy szalonodban más egészséges gyermekét szakszerűen masszírozhasd.  A tanfolyam elvégzése feljogosít arra is, hogy az egészséges gyermeküket nevelő szülők számára megtanítsd és oktasd a kisbaba és csecsemőmasszázs fogásait.

Babamasszázs

A babamasszázs évezredes hagyománya Indiából származik. Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt ez a tudás. Az édesanyák a világ minden pontján ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra, a szeretetteljes érintésre.

A babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a puszta testi örömnél vagy a fizikailag érzékelhető pozitív hatásoknál. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét.

A szülőnek pedig erősíti az önbizalmát, az anyai érzéseit. Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést.

A tanfolyamunkon elsajátítható masszázs technika ötvözi a thai babamasszázst, az indiai ajurvédikus babamasszázst, a svédmaszázs fogásokat és a nyugati mozgáskoordinációs elemeket.

Kompetenciák

A babamasszázs fogásait elsajátítva a masszőr képessé válik saját vagy mások gyermekét babamasszázsban részesíteni, illetve e tudását egyéni vagy csoportos foglalkozások során tovább adni. Babamasszázs végezhető újszülött kortól (a köldökcsonk leesését követően) akár napi rendszerességgel. A tanfolyamon tanult masszázstechnikát a gyermek 7 éves koráig változatlan formában lehet használni, alkalmazni.

A képzésről bővebben

A tanfolyamon a hallgatók élethű játékbabákon keresztül tanulják meg a babamasszázsnál alkalmazott fogásokat, A képzést ajánljuk továbbképzésként már végzett és gyakorlott masszőröknek ugyanúgy, mint várandós kismamáknak, kisgyemeküket nevelő anyukáknak és apukáknak.

Bessimeon Központ

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. z intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Babamasszázs oktatói tanfolyam 6 x 45 perc gyakorlattal a Bessimeon Központban

Fontos

Beváltható: 2019.07.25.-ig
Időpontok: 2019. július 18., 25 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére