Ausztrália és Új-Zéland csodái, a Nagy-Korallzátony és más mesés tájak, 19 éjszaka szállás repülőjeggyel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30232
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

2.474.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30232

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ámulatba ejtő természeti csodák között sétálhatsz Ausztrália és Új-Zéland legszebb vidékein, ahol a természetet még érintetlen szépségében élvezheted!

Opciók

  • 2023. január 21 - február 11.: , 2.521.000 Ft
  • 2023. március 11-április 1.: , 2.474.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket (beleértve az összes belső járatot is) a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • Repülőtéri illetéket
  • 19 éjszaka szállást 3-4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.
  • 19 bőséges reggelit, valamint 3 vacsorát (a 9., 11. és a 18. napokon)
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést a budapesti indulástól a budapesti érkezésig
  • A transzfereket
  • A helyi autóbuszos közlekedést és a felsorolt programokat
  • A következő belépődíjakat: Featherdale állatkert, Sydney Tower, hajókirándulás Sydneyben, Shantytown, hajózás a Milford Soundon (fjordon), felvonó Queenstownban, Waitomo-barlang, Rotoruában a geotermikus terület, a maori kulturális központ, a maori folklórprogram és az Agrodome. (Egyes nevezetességek ingyen látogathatóak, például Canberrában a Parlament, a Nemzeti Galéria és a katonai múzeum.)

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap

Fontos

  • Egyágyas felár: 589.000 Ft

1. NAP:

Elutazás Ferihegyről menetrend szerinti járatokkal, egyszeri átszállással Sydneybe.

2. NAP:

Érkezés Sydneybe, transzfer a szállodába (1 éj).

3. NAP: CANBERRA

Délelőtt utazás Canberrába, Ausztrália sajátos hangulatú fővárosába. Canberra a Sydney és Melbourne közti versengésnek köszönheti létét, a XX. században építették fel, a világ egyik legmodernebb fővárosa lett, amely ugyanakkor számos szép parkkal, zöldterülettel rendelkezik. A városnézés során meglátogatjuk az új parlament épületegyüttesét is, melyet 1988-ban avatott fel II. Erzsébet királynő. A parlament tetejéről gyönyörű panoráma nyílik az egész városra. A városnézés után szabadidő, ezalatt lehetőség lesz vagy a Nemzeti Galéria, vagy a Világháborús Emlékműnél található katonai múzeum megtekintésére. Ez utóbbi igazi csemegét jelent a történelem kedvelőinek, a világ egyik leglátványosabb háborús múzeumáról van szó. Szállás Canberrában (1 éj).

4. NAP: KÉK-HEGYSÉG

Utazás a Kék-hegységbe, mely Sydney lakóinak a kedvenc kirándulóhelye (ősi eukaliptusz erdők, gyönyörűszép völgyek, szakadékok, vízesések). Az UNESCO világörökséghez tartozó hegység jelképe a Jamison-völgyből 300 méteres magasságba nyúló három egymás melletti sziklatömb, a „Három Nővér”. Lehetőség lesz a Scenic Railway és az üvegpadlójú Scenic Skyway kipróbálására. Az előbbi a helyiek szerint a világ legmeredekebb vasúti pályája, az utóbbi pedig egy közel 300 méter mély völgy két oldalát köti össze. A völgybe lezúduló Katoomba-vízesés lélegzetelállító látvány. Szállás a Kék-hegységben (1 éj).

5. NAP: FEATHERDALE ÁLLATKERT, CAIRNS

Ausztráliai programunkat a Sydney melletti Featherdale állatkert meglátogatásával folytatjuk, mely arról nevezetes, hogy itt kizárólag Ausztráliában őshonos állatokat láthatunk (koala, kenguru, wombat, tasmán ördög, dingó, emu, pingvin, óriáskrokodil, ausztráliai hangyászsün, kazuár stb.). Nagy élmény lesz a kenguruk simogatása és a fényképezkedés a koalákkal.
Továbbutazás Sydney repülőterére, repülés menetrend szerinti járattal Cairns városába, a Korall-tenger partjára. Cairns Ausztrália szubtrópusi éghajlatú északi részének fő turistavárosa, köszönhetően annak a ténynek, hogy itt van a legközelebb a Nagy-korallzátony a kontinenshez. A megérkezést követően transzfer a tengerparti sétánytól néhány percre található, központi fekvésű szállodához (4 éj).

6. NAP: CAIRNS, NAGY-KORALLZÁTONY, GREEN-SZIGET

Szabadprogram, pihenés, lehetőség strandolásra.
Fakultatív program: Egész napos hajókirándulás a Cairnstől 27 km-re található Green-szigetre, a Nagy-korallzátony legközelebbi szigetére. A Nagy-korallzátony Földünk egyik legismertebb természeti csodája, 2300 km hosszan húzódik Ausztrália északkeleti partjai mentén.
Utasaink üvegfenekű hajóról és ún. féltengeralattjáróról egyaránt tanulmányozhatják a korallokat, de a sziget homokos strandján lehetőség lesz fürdésre és sznorkelezésre is (felszerelést térítés ellenében biztosítanak). A pici sziget nagy részét dzsungel borítja, található itt egy kellemes tanösvény, valamint az érdeklődők megnézhetik a Marineland Melanesia nevű parkot is (óriáskrokodilok, teknősök, korallok, bennszülöttek fafaragásai stb.).
A fakultatív program ára: 56.900 Ft, mely tartalmazza a hajózáson kívül a kikötői transzfert, a büféebédet, valamint a korallok bemutatását a féltengeralattjáróról és az üvegfenekű hajóról.

7. NAP: CAIRNS, KURANDA, VONATOZÁS ÉS FELVONÓZÁS AZ ESŐERDŐBEN, BENNSZÜLÖTT PARK

Szabadprogram, pihenés, lehetőség strandolásra.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Cairns környékén. A hegyekben, a Barron folyó partján található egy hangulatos kisváros, Kuranda, mely kiváló piacairól ismert. Az odautat egy panorámavasúttal tesszük meg a világörökséghez tartozó esőerdőn keresztül. A másfél órás vonatozás alatt 15 alagúton és 40 hídon megyünk át. Az utazás csúcspontja a Barron folyó lenyűgöző vízesése, a többnyire bővizű trópusi folyó 260 méter magasból zúdul le, felejthetetlen látvány. (Itt 10 percre megáll a vonat.) Kurandából ellátogatunk a Rainforestation Parkba, ahol Ausztrália őslakóinak kultúrájával, legendáival, életmódjával, táncaival, zenéivel ismerkedünk. A bennszülöttek a vadászfegyvereik, köztük a bumeráng használatát is megmutatják a látogatóknak.
A visszautazáshoz a Skyrail („égi vasút”) kabinjait használjuk. A 40 perces utazás a dzsungel felett, a hihetetlenül gazdag vegetáció tanulmányozása fentről egészen különleges élmény.
A fakultatív program ára: 52.900 Ft.

8. NAP: CAIRNS

Szabadprogram, pihenés, lehetőség strandolásra. Cairnsnél a tengerpart nem alkalmas fürdésre, a turisták vagy a szállodák medencéit használják, vagy pedig a kikötőnél lévő ún. lagúnát. Ez tulajdonképpen egy hatalmas (közel futballpálya nagyságú) tengervizes medence, mely minden korosztály igényeit kielégíti. Cairnsben sok egyéb lehetőség is van a szabadidő kellemes eltöltésére: rengeteg üzlet, étterem, kávézó, de érdekes a város múzeuma és a Flecker Botanikus Kert is.
Azért is előnyös ennek a szabadnapnak a beiktatása, mert nagyon rossz időjárás esetén előfordulhat, hogy a hajók nem közlekednek a Nagy-korallzátonyhoz. Ebben az esetben ezen a napon lesz lehetőség a kirándulást pótolni.

9. NAP: SYDNEY

Transzfer Cairns repülőterére, utazás Sydneybe, Ausztrália legnagyobb városába.
Sokak szerint a Port Jackson-öböl partján elterülő Sydney a világ legszebb fekvésű nagyvárosa. Csodálatos fekvéséről utasaink is meggyőződhetnek, hiszen a megérkezés után felmegyünk a Sydney Tower közel 300 méter magasan lévő körkilátójába. Ezt a panorámát nem egykönnyen felejti el az ember.
Ezután autóbuszos városnézés Sydneyben. Örök emlék marad utasainknak a sok szép villa, a rend, a tisztaság, a gondozott kertek, a mediterrán jellegű növényzet. A városnézés egyik csúcspontját jelenti a „Mrs Macquarie’s Chair” nevű kilátópont felkeresése, ahonnan remekül látszik mind a gyönyörű Port Jackson tengeröböl, mind a felhőkarcolók negyede, mind pedig Sydney jelképei: a világhírű operaház és a hatalmas Harbour Bridge (a Kikötő híd), melynek felső íve több mint 130 méter magasan van. A városnézés során egészen a Csendes-óceán partjáig megyünk. Itt található a legendás hírű Bondi Beach, a hullámlovasok paradicsoma.
Este egy vacsorával egybekötött panoráma-hajókiránduláson vesz részt a csoport a Port Jackson-öbölben. Ez a sétahajózás ebben a csodálatos öbölben minden sydney-i látogatásnak kötelező része.
Szállás Sydney központjában (1 éj).

10. NAP: SYDNEY

Reggel közös séta a belvárosban (sétálóutcák, felhőkarcolók, katedrális, régi városháza, Queen Victoria Building stb.). Ez utóbbi egy gyönyörűszép XIX. század végi bevásárlóközpont. A közös séta után szabad program, ezalatt először lehetőség lesz részt venni egy vezetett túrán az operaház belsejében. Ezt követően séta a Királyi Botanikus Kertben, ami kiváló alkalom Ausztrália különleges növényvilágával való ismerkedésre.
Délután transzfer a repülőtérre, este elutazás Sydneyből Új-Zéland Déli-szigetére. Érkezés Christchurch repülőterére éjfél körül (helyi idő szerint), szállás (1 éj).

11. NAP: CHRISTCHURCH, ARTHUR-HÁGÓ PANORÁMAÚTJA

Késő délelőttől ismerkedés Christchurch városával (pl. Nemzetközi Antarktisz Központ, Botanikus Kert stb.) Ezután továbbutazás autóbusszal a sziget nyugati partvidékére egy gyönyörűszép panorámaúton, az Arthur-hágón keresztül (fotószünetek). Már az első új-zélandi napunkon ízelítőt kapunk a Déli-Alpok csodás tájaiból, szinte minden kanyar után más szépségben gyönyörködhetünk. Szállás a Tasmán-tenger partján fekvő kisvárosban, Greymouthban (1 éj).

12. NAP: PUNAKAIKI – PALACSINTA-SZIKLÁK, SHANTYTOWN, FRANZ JOSEF-GLECCSER

Délelőtt utazás egy látványos tengerparti úton Punakaiki falucskába, a Paparoa Nemzeti Park területén található Palacsinta-sziklákhoz (Pancake Rocks). Felejthetetlen élmény a körséta a morajló tenger fölé emelkedő különleges sziklaalakzatok között, szerencsés esetben még a gejzírszerű vízköpő kürtők (blowhole-ok) is tanulmányozhatóak.
A következő programunk Shantytown, az egykori aranyásó város helyén létrehozott nagyszerű skanzen. Utasaink itt megismerkedhetnek egyrészt egy XIX. század végi új-zélandi kisváros életével, másrészt a korai aranyásók munkájával, életkörülményeivel. Lehetőség lesz az aranymosás kipróbálására is.
Délután továbbutazás a Déli-Alpok nyugati lábainál, a Tasmán-tenger mentén Franz Josef Glacier falucskába. A Déli-sziget nyugati partvidékének nagy nevezetessége az egymás közelében lévő Franz Josef- és Fox-gleccser. Mindkettő a Déli-Alpok legmagasabb csúcsaitól indul, és a tengerszint felett mindössze 300 méteres magasságban végződik. Lehetőség sétára a Franz Josef-gleccserhez vagy pedig jó idő esetén fakultatív helikopteres sétarepülésre a gleccserek és hegyóriások világába. Szállás Franz Josef Glacier faluban (1 éj).

13. NAP: MATHESON-TÓ, THUNDER CREEK-VÍZESÉS, HAAST-HÁGÓ, BLUE POOLS

Délelőtt először a Matheson-tóhoz utazunk. A mérsékelt égövi esőerdőben található bűbájos tó partjáról tiszta időben nagyszerű panoráma nyílik a Mount Cookra, Új-Zéland legmagasabb hegycsúcsára (3754 m).
Ezt követően továbbutazás szép alpesi tájakon keresztül (fotószünetek). Pihenő a sűrű esőerdőben található Thunder Creek-vízesésnél. Ezután a Haast-hágón átkelve az érdeklődők egy könnyű sétát tehetnek egy csodás természeti látnivaló, a Blue Pools-túra útvonalán, amely egy gyönyörű, türkizkék vizű, mély folyami szurdok látványos függőhidakkal (oda-vissza összesen 1 óra gyaloglás nagyrészt sík terepen). Továbbutazás a Wanaka- és a Hawea-tó érintésével Queenstownba, a Déli-sziget turisztikai fővárosába, szállás (1 éj).

14. NAP: FJORDVIDÉK, MILFORD SOUND, MIRROR LAKES (TÜKÖR-TAVAK)

Utazás a fjordvidékre Új-Zéland egyik legszebb panorámaútján. A fjordok leghíresebbike, a Milford Sound sokak szerint a világ egyik leglenyűgözőbb természeti csodája. Az új-zélandi fjordok közül egyedül ez a fjord van közvetlen összeköttetésben az ország úthálózatával, tehát a turisták számára a legkönnyebben megközelíthető (igaz, hogy minimum négy órát kell buszozni Queenstowntól a fjord csücskéig).
A fjordon tett jó másfél órás sétahajózás óriási élmény, a hatalmas hegyek, a vízesések látványán kívül szerencsés esetben a hajóról az állatvilág is tanulmányozható (fókák, pingvinek, delfinek).
A hosszú autóbuszos utazás során természetesen fotószüneteket tartunk, például a bűbájos Tükör-tavaknál.
Szállás a fjordokhoz legközelebb eső kisvárosban, Te Anauban (2 éj).

15. NAP: TE ANAU, FJORDVIDÉK, DOUBTFUL SOUND

Szabadprogram, pihenés Te Anauban, az azonos nevű alpesi tó partján fekvő városkában.
Fakultatív program: Doubtful Sound
Egész napos kirándulás autóbusszal, hajóval, megint autóbusszal és megint hajóval, majd vissza.
A fjordok szerelmesei szerint egy hely van a világon, amelyik lenyűgözőbb a Milford Soundnál, ez pedig Új-Zéland másik viszonylag egyszerűen elérhető fjordja, a Doubtful Sound. Igaz, megközelítése jóval bonyolultabb a Milford Soundnál, hiszen először a nagy hegyek között fekvő Manapouri-tavon kell 45 percet hajózni, majd a tó nyugati csücskéből induló földúton szállítják a turistákat a fjordig egy látványos útvonalon, az esőerdőn keresztül. A Wilmot-hágó után a fjordra nyíló panoráma lélegzetelállító látvány.
Mivel a Doubtful Sound jóval hosszabb a Milford Soundnál, itt háromórás hajókiránduláson vesznek részt a turisták. A különös formájú hegyóriások, az érintetlen természet, a mérsékelt övi esőerdő, a rengeteg vízesés, a fjordban lévő szigetek együttese lázba hozza a természeti szépségeket szerető utazókat. A legmagasabb vízesés több mint 700 méter magasból zúdul le.
A fakultatív program ára: 79.500 Ft (garantált indulás).
Bár maga ez a kirándulás több mint 70.000 forintba kerül, úgy gondoljuk, hogy megéri részt venni rajta, hiszen egészen egyedülálló látványról van szó. Azért is előnyös két napot a fjordvidéken tölteni, mert sajnos itt elég gyakoriak az esőzések, viszont mivel jellemző módon gyakran változik az időjárás, az azért elég ritka, hogy két egymást követő nap folyamatosan csapadékos legyen.

16. NAP: KAWARAU FOLYÓ, ARROWTOWN, QUEENSTOWN

Kora délelőtt visszautazás Queenstown környékére, ahol a nap további részét töltjük. A Wakatipu-tó partján található szép fekvésű Queenstownt szokták nevezni az extrém sportok világfővárosának is. Nem véletlen, hogy a város közelében a Kawarau folyó szurdoka felett átívelő híd volt a helyszíne a világon először a bungee jumping halálugrásnak. Látogatás ezen a „történelmi” helyen, ahol szinte állandóan lehet látni bungee jumpingosokat.
Ezt követően ismerkedés egy bájos kisvárossal, Arrowtownnal. Az egykori aranyásó város központját mintaszerűen felújították, itt található a nívódíjas Lakes District („tóvidék”) Múzeum.
A kora délutáni órákban felvonóval felmegyünk a Queenstown városközpontja felett emelkedő hegycsúcsra, ahonnan pazar panoráma nyílik a városra, a tóra és a környező hegyvilágra. Ezt követően rövid közös séta, majd szabad program Queenstown hangulatos városközpontjában. Lehetőség lesz részt venni valamilyen egyéb programon: Kivipark, sétahajózás, Shotover Jet. Ez utóbbi programot a kalandkedvelő utasainknak ajánljuk. A 15 személyes csónakok 70-80 km/órás sebességgel száguldanak a Shotover folyó kanyonjában, gyakran 360 fokos fordulatot tesznek. Bővebb információ: www.shotoverjet.com
Szállás Queenstownban (1 éj).

17. NAP: AUCKLAND

Elutazás Queenstown repülőteréről az Északi-szigetre, Aucklandbe, ismerkedés a várossal. Auckland Új-Zéland egyetlen igazi nagyvárosa, itt él az ország lakosságának egyharmada, közel másfél millió ember. A szép fekvésű várost szinte minden oldalról tengeröblök és szigetek határolják, itt minden negyedik embernek van hajója. Ezért is nevezik Aucklandet a vitorlák városának. Szállás a városközpontban (1 éj).

18. NAP: WAITOMO-BARLANG, ROTORUA (GEJZÍREK, MAORI KULTÚRA)

Elutazás az Északi-sziget egyik nagy attrakciójához, a Waitomo-barlanghoz, ahol a szép cseppköveken kívül az új-zélandi barlangok jellegzetes állatait, a parázsférgeket is láthatjuk. Amikor minden mesterséges fényt lekapcsolnak a vezetők, az az ember érzése, hogy az éjszakai csillagos égbolt van a feje felett.
Továbbutazás Rotoruába, mely város és környéke az Északi-sziget legnépszerűbb turisztikai desztinációja. Köszönhető ez egyrészt a híres geotermikus jelenségeknek, másrészt Rotorua a maori kultúra fő központja. (A maorik Új-Zéland őslakosai, akik az európaiak XVIII. század végi megjelenésekor jóval magasabb szinten voltak a fejlődésben, mint Ausztrália őslakosai.)
A megérkezés után egy kis ismerkedés következik Rotoruával, az azonos nevű tó partján fekvő várossal, majd a város melletti Whakarewarewa geotermikus területre látogatunk, ahol nagy eséllyel több látványos gejzírt lehet megcsodálni. Ugyanitt található egy kiviház és egy maori kulturális központ (hagyományos maori házak, kézművesek). Este egy maori folklórprogramon vesz részt a csoport, melyhez bőséges büfévacsora is tartozik. Szállás Rotoruában (1 éj).

19. NAP: AGRODOME, AUCKLAND

Folytatjuk az ismerkedést az Északi-szigettel. Új-Zélandon nagyon fejlett az állattenyésztés. Bármerre jár az ember az országban, mindenfelé legelésző birkákat vagy teheneket lehet látni. Délelőtt a Rotorua melletti Agrodome-ban nézünk meg egy előadást, melynek legérdekesebb része a birkanyírás és a birkaterelő kutyák ügyességének bemutatása. Visszautazás Aucklandbe, transzfer a repülőtérre, majd továbbrepülés Ausztrália második legnagyobb városába, Melbourne-be. Transzfer a városközpont közeli szállodába (2 éj).

20. NAP: MELBOURNE, GREAT OCEAN ROAD (NAGY ÓCEÁNI ÚT)

Szabadprogram Melbourne-ben, lehetőség pihenésre, a város egyéni felfedezésére.
Fakultatív program: Great Ocean Road (Nagy Óceáni Út)
Egész napos kirándulás a Great Ocean Road (Nagy Óceáni Út) mentén. Melbourne-től nyugatra az 1920-as években építettek egy több mint 200 km hosszú tengerparti utat, mely az ausztrálok szerint a világ legszebb autóútja. Bár ez valószínűleg túlzás, mindenképpen nagy élményt jelent az utazás ezen a panorámaúton (gyönyörű tájak, látványos tengeröblök, rengeteg szörfös, hangulatos üdülővárosok, szép villák). Szerencsés esetben útközben szabadon élő koalákat és kengurukat is láthatunk. Az út egy szakasza az Otway Nemzeti Parkon vezet keresztül (mérsékelt égövi esőerdő). Az utazás csúcspontját a „Tizenkét Apostol” megtekintése jelenti. Ezek a hatalmas partmenti sziklatömbök több mint 60 méter magasra emelkednek ki az örvénylő óceánból.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kirándulás során összesen kb. 500 km buszozásra kell számítani, de a természeti szépségek kedvelőinek a látvány megéri a hosszú utazást.
A fakultatív program ára: 29.700 Ft (garantált indulás).

21. NAP: MELBOURNE

Félnapos városnézés Victoria állam fővárosában. Melbourne nagyon hangulatos, kellemes város sok-sok szép épülettel, parkkal, zöldterülettel. A városnézés néhány fő állomása: az UNESCO világörökséghez tartozó Royal Exhibition Building; a neogótikus Szent Patrick-katedrális; a Fitzroy Gardens (egy gyönyörűszép park, benne a Cook’s Cottage, Ausztrália legrégibb épülete); az Olimpiai negyed; a XXII. századot idéző Federation tér; a Botanikus kert a világháborús emlékművel, mely az ókori világ hét csodája közé tartozó Halikarnasszoszi mauzóleum mintájára épült; az Albert Park, ahol a Forma-1-es autóversenyeket tartják stb.
A városnézés után szabad program, idegenvezetőnkkel lehetőség felmenni a 2006-ban épült Eureka-torony kilátóteraszára (Melbourne legmagasabb felhőkarcolója), majd a híres Melbourne Múzeum meglátogatására (állítólag a déli félteke leggazdagabb múzeuma).
Kora este transzfer a melbourne-i repülőtérre, elutazás menetrend szerinti járatokkal, egyszeri átszállással Budapestre.

22. NAP:

Érkezés Ferihegyre a menetrend szerint.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ausztrália és Új-Zéland csodái, a Nagy-Korallzátony és más mesés tájak, 19 éjszaka szállás repülőjeggyel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére