Andrea Bocelli koncert Toszkánában! 5 napos buszos utazás reggelivel, idegenvezetéssel, koncertbelépővel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 33838
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33838

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hallgasd meg élőben Andrea Bocelli koncertjét a szülőfalujában, a Teatro del Silenzio színpadán rendezett koncerten!

Időpont

  • 2022. július 27-31.: , 149.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást Montecatini Terme központjának közelében - belső úszómedence, lift, légkondícionáló, hajszárító, ingyenes Wi-Fi a közösségi terekben
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt
  • A koncertbelépőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (2%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 15 EUR/fő/tartózkodás
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Audio guide költségét 2.500 Ft/fő/tartózkodás
  • Üdülőhelyi díj: 9 EUR/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 19.900 Ft/fő
  • Vacsora felár (ajánlott): 19.900 Ft/fő  (3 vacsora)

Fakultatív programok és belépők

  • Belépők és egyéb felárak: (összesen kb. 15 EUR/fő)
  • Pisa/Keresztelőkápolna és Dóm: kb. 7 EUR/fő
  • Firenze/Santa Croce templom (választható, egyénileg) kb. 8 EUR/fő
  • Székesegyház: ingyenes
  • Cinque Terre: 55 EUR/fő
  • Pisa-Dzsip túra a márvány világába-Viareggio: 45 EUR/fő
  • Tipikus Toszkán farmvacsora borkóstolóval: szállodai vacsorát befizetetteknek a felár 20 Eur/fő,  egyéb esetben 30 Eur/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1.nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba, Szlovénián keresztül. Érkezés a szálláshelyre az esti órákban. 

2. nap: Firenze, a Mediciek nyomában/ Andrea Bocelli koncert

Utunk ezen a napon Firenzébe, Toszkána megunhatatlan csodás  "fővárosába"  vezet. Különleges varázsa leginkább abban rejlik, hogy műemlékei minden évszázadot, művészeti irányzatot felölelnek, és fantasztikus megjelenését a művészetek legjelesebb képviselői pecsételték meg az idő lassú múlásával.  Gyalogosan a Világörökség részét képező történelmi központig sétálunk, ahol  helyi idegenvezetőnkkel többek között  megnézzük a Santa Croce templomot, Firenze Panteonját, világ egyik legnagyobb katedrálisát, a Santa Maria Del Fioret, valamint a város másik szimbólumát, a híres Ponte Vecchio-t, az évszázadok háborúit kiálló öreg hidat az ősi aranymívesség őrzőjét jellegzetes bottégáival. Szabadidő után, a kora délutáni órákban élményekkel telve hagyjuk el a Mediciek fellegvárát. Programunk Andrea Bocelli szülőfalujában, Lajatico-ban folytatódik, ahol különleges környezetben hallgathatjuk meg a világ egyik legnépszerűbb olasz tenor énekesének legendás hangját. A koncertre eső esetén, esőnapot tűznek ki. (Buszparkolás, behajtási engedélyek, helyi közlekedés és idegenvezetés (25 EUR/fő).

3. nap: Pisa- Dzsiptúra a Carrara-i márvány világába-Viareggio fürdőzéssel

Fakultatív program keretében ma Toszkána egyik leghíresebb városába látogatunk. A Ferde Torony városaként ismert Pisa-ba utazunk elsőként. Megnézzük a Piazza dei Miracoli, a Csodák terének látnivalóit. Utunkat a márvány világába folytatjuk. Egy egyedülálló dzsiptúra keretében lélegzetelállító magasságba jutunk fel (tengerszint feletti 1000 m) a Collonata völgy panoráma útjain. Teraszos megállóink során káprázatos fotók sorozatát készíthetjük Versilia-i partszakasz látványáról, miközben megismerjük a híres Carrara-i márvány megmunkálásának, és a vele dolgozó híres mesterek, köztük Michelangelo történetét. Ezt a csodás kőzetet használták a Pantheon építéséhez és sok egyéb reneszánsz kori, mesés szobor megszületéséhez. Ellátogatunk egy helyi kőfejtőbe, a Quantum Csendje című James Bond film helyszinére, megismerve a bánya és a gyönyörű kőzet feldolgozásának érdekességeit. Különleges, életreszóló élmény az ember, a fenséges hegyek és a természet kapcsolatának tanújának lenni ( Ár: 45 EUR/fő). A nap folyamán egy fakultatív, tipikus, hangulatos toszkán farmon borkóstolóval egybekötött vacsorán vehetünk részt.

4.nap:

Cinque Terre Ma a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba vezet fakultatív kirándulásunk. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek és színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújtanak. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, ezért a kis településeket a La Speziaból induló hajóval/és vagy vonattal (a tenger hajózhatóságának függvényében),és gyalogosan fedezzük fel. (55 EUR/fő) Jó idő esetén strandolási lehetőséggel. Elköszönünk a világ egyik leggazdagabb kulturális és természeti látnivalójával rendelkező vidéktől.

5. nap: Hazautazás - Budapest

Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül, megállóval Trojane-ban, ahol megkóstolhatjuk a híres pékség különlegességét, a hatalmas krémest. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Andrea Bocelli koncert Toszkánában! 5 napos buszos utazás reggelivel, idegenvezetéssel, koncertbelépővel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére