787.500 Ft helyett 315.000 Ft: Varázslatos körutazás Vietnamban, 4-csillagos szállodákban, félpanziós ellátással, különleges programokkal, magyar nyelvű idegenvezetéssel 1 személy részére

Ajánlat kód: 29862
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

315.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29862

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mesebeli körutazás Vietnamban 1 személy részére!

Utazás időpontja:

  • 2018.11.19. - 2018.12.01. 13 nap / 10 éj 787.500 Ft helyett 315.000 Ft
  • 2019.01.15. - 2019.01.27.  13 nap / 10 éj 787.500 Ft helyett 330.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személy részére:

  • 10 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, egy éjszaka hajón a Halong-öbölben
  • Félpanziós ellátást (kivéve a repülések napjain), Halong-öbölben a hajón teljes ellátást (italok nélkül)
  • Helyszíni közlekedést
  • Belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:

  • Belföldi és nemzetközi repülőjegyek, illetékek kb. 255 000 Ft / fő
  • Vízum kb.19 000 Ft /fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravalók kb. 5 USD/fő/nap

Egyéb költségek:

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár: 130.000 Ft

Részletes program leírása:

  • 1. nap: Budapest - Hanoi: Indulás a délutáni órákban Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal.
  • 2. nap: Hanoi: Hajnali átszállás után érkezés Hanoiba a délutáni órákban, transzfer a szállodába a szállás elfoglalása után szabad program. Szállás Hanoiban (2 éj).
  • 3. nap: Hanoi: Délelőtt városnézés Hanoiban, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát, a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet, ahol megismerkedhetnek a vietnámi kézírás művészetével is. Ezután látogatás a Szépművészeti Múzeumba, mely Vietnám legszebb kerámia-, szobor- és festménygyűjteményeit őrzi, majd riksába, kerékpárra ülve a „36 utca” néven emlegetett Hanoi óvárosának felfedezése. Este az egyedülálló és különleges vízi bábszínház előadásának megtekintése a Thang Long Színházban.
  • 4. nap: Halong-öböl: Reggelit követően elutazás a Világörökség részévé nyilvánított Halong-öbölbe, Vietnám egyik legszebb természeti látványosságához. Kihajózás a „Leszálló sárkány” smaragdzöld öblébe, melyet kis szigetek (megközelítően 3000 sziget), különleges formájú mészkő sziklaképződmények, barlangok tarkítanak. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).
  • 5. nap: Halong-öböl - Hoi An: Reggeli a fedélzeten, majd csónakázás a Luon barlanghoz, közben az öböl szépségeinek további felfedezése. Kikötés előtt könnyű ebéd (brunch) a fedélzeten, majd a kikötőből transzfer a repülőtérre. Belföldi járattal elutazás Danang városába, érkezés után transzfer a szállodába Hoi An-ba (3 éj).
  • 6. nap: Hoi An: Délelőtt gyalogos városnézés Hoi An ősi városában. Végigsétálunk a kereskedők házai között, majd megtekintjük egyik legfőbb látványosságát, a „400 éves” Japán Fedett Hidat, a csodálatos fafaragásairól ismert dísztermet (Assembly Hall) és a helyi piacot. Ebéd után hajókázunk a Thu Bon folyón, először meglátogatjuk a Than Ha fazekas falut, ahol elsajátíthatjuk a fazekasság mesterfogásainak alapjait és élvezhetjük a helyi lakosok mindennapi életét. Ezt követően meglátogatjuk, Kim Bong bútorasztalos falut, ahol hallhatunk a falu történetéről, betekintést kapunk a bútorkészítés menetébe, és szebbnél szebb kézzel faragott asztalokat és székeket láthatunk. 
  • 7. nap: Hoi An - Thanh Nam - Cam Thanh - Tra Que - Hoi An: Reggeli után a helyiekhez hasonlóan kerékpárra pattanunk és ellátogatunk a folyóparton fekvő Thanh Nam halászfaluba, majd egy frissítő talpmasszázs után tradicionális vietnami kerek csónakba szállunk és felfedezzük Cam Thanh 7 hektáros, vízbe hajló kókuszpálma ültetvényét. Újra kerékpárra ülünk és ellátogatunk a piacra, ahol az árusoktól minden érdekességet megtudhatunk a vietnami konyha fontos kellékeiről és hozzávalóiról. Tra Que fűszer faluban csodálatos fűszernövények között sétálhatunk, ahol a mai napig több száz éves technikákat alkalmaznak a földművelésben és növénytermesztésben, majd megérkezünk mai házigazdánkhoz, ahol már üdvözlőitallal várnak minket. Rövid frissítő masszázs (láb, fej, nyak, váll) után megismerkedünk a helyi szakáccsal, aki bevezet minket az igazi vietnami konyhaművészet rejtelmeibe. A közös főzőlecke után elfogyasztjuk, amit főztünk. Délután fakultatív kirándulási lehetőség My Son-ba, a Champa királyság idejében épült templom komplexumba. Az élményekben gazdag nap végén transzfer a szállodába. 
  • 8. nap: Hoi-An - Hue: Reggeli után elhagyjuk Hoi An-t, utazunk Hue-be, délelőtt meglátogatjuk a Császári Fellegvárat, ahol a Nguyen dinasztia uralkodott 1802-1945 között. Utunk során meglátogatjuk a Zászló tornyot (Flag Tower), a Dél Kaput, a Kilenc Dinasztikus Urnát, a Kilenc Szent Ágyút, a Thai Hoa Palotát, és a Tiltott Lila Várost, majd Minh Mang mauzóleumát. Ebéd útközben. A program után vásárlási lehetőség a Dong Ba Piacon. Szállás Huében (1 éj).
  • 9. nap: Hue - Saigon: Reggeli után lehetőségünk nyílik egy élvezetes hajókirándulásra a Parfüm folyón. Hajókázás közben megtekintjük az ikonikus Thien Mu pagoda elegáns, hét szintes nyolcszögletű tornyát, amely Hue jól felismerhető jelképévé vált. Látogatást teszünk Tu Duc császár sírjánál. Ebéd útközben, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Saigonba, másik nevén Ho Chi Minh városba. Szállás Saigonban (2 éj).
  • 10. nap: Saigon - Cu Chi alagutak: Délelőtt látogatás a híres Cu Chi alagutakhoz. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnámi háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították a támadásaikat is. Ebéd után városnézés Saigonban, látogatás az Újraegyesítési Palotához, majd a Notre Dame (Miasszonyunk) Katedrálishoz és a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületek megtekintése kívülről: Dong Khoi utca, Continental Hotel, Operaház, Városháza, Régi Postahivatal. 
  • 11 nap: Saigon - Mekong-delta: Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez, melyet a smaragdszínű rizsföldek, a gazdag élővilág és a holtágak jellemeznek. Először hajóra szállunk meglátogatjuk a híres Cai Be úszópiacot. Majd tovább hajózva gyönyörködünk a tájban, a különböző ültetvényekben. Ezután meglátogatunk egy rizspapír készítő műhelyet, kókuszcukorka készítőt és pattogatott rizs készítőt, hogy megismerkedjünk a deltavidék lakói által készített legfontosabb termékekkel. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát, megfigyelhetjük a helyi farmerek és halászok mindennapi életét. Ebéd után pihentető séta, majd hajózás Vinh Long-ba, kikötés után transzfer a szállodába, Can Tho-ba (1 éj).
  • 12-13. nap: Mekong-delta - Saigon - Budapest: Kora reggel hajóba szállva ellátogatunk a Cai Rang úszópiacra, amely a Mekong-delta egyik legnagyobb ilyen jellegű piaca, itt minden kapható a helyi termelők, halászok által kínált termékektől kezdve az újságig, lottóig. Igazi terep a különleges és egyedi képek elkészítéséhez a vietnámi hétköznapok nyüzsgésének megismeréséhez. A napunk további részét is a folyódelta különböző érdekességeinek, látványosságainak a felfedezésével töltjük. Következő állomásunk az An Binh piac, majd tovább hajózunk a Rau Ram csatornán, itt kiszállunk és felkeresünk egy rizstészta készítő műhelyt. Ezt követően ismét vízre szállunk és a Ba Cong gyümölcsös kertbe megyünk, ahol megismerkedünk a termesztési módszerekkel, majd helyi trópusi gyümölcsöket és zöld teát kóstolhatunk. A program végeztével ebéd, majd utazás Saigonba, transzfer a repülőtérre. Késő este indulás Budapestre menetrend szerinti járattal, átszállással. Érkezés Budapestre a 13. napon.


A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 éjszakás Vietnamban, exkluzív 4-csillagos szállodákban félpanziós ellátással, különleges programokkal, magyar nyelvű idegenvezetéssel 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.11.19. - 2018.12.01., 2019.01.15. - 2019.01.27

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére