Nagykörút Spanyolországban - utazással, szállással, félpanziós ellátással, számos programmal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással 1 személy részére

Ajánlat kód: 30041
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

298.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30041

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a szabadságot! Járd be a varázslatos spanyol térségeket kedvezményes áron!

A részvételi díj tartalmazza:

  • utazást Bp. – Valencia és Madrid – Bp. útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal
  • a körutazáson az utazást és a transzfereket légkondicionált spanyol autóbusszal
  • elhelyezést középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • félpanziót
  • kirándulásokat az útiprogram szerint
  • idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket és csomagdíjakat: kb. 49.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
  • a vacsorákhoz az italt
  • belépőjegyek és a fülhallgató árát: kb. 120,- € 
  • fakultatívkirándulás Gibraltárba: min. 20 fő esetén 60,- € (magában foglalja a helyi városnéző kisbusz és a belépők árát is)
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %) 
  • szervízdíj / borravaló: 10,- € (pl. spanyol gépkocsivezető részére)
  • 30 – 34 fő utazása esetén a 13.500,- Ft-os felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Fakultatív kirándulás:

  • Gibraltár min. 20 fő esetén: 60,- € (magában foglalja a helyi városnéző kisbusz és a belépők árát is) és a helyszínen fizetendő.

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest – Valencia – Alicante környéke (kb. 170 km) : Repülés a reggeli órákban VALENCIÁ-ba, Spanyolország harmadik legfontosabb városába. A település gazdag történelmi múltra tekint vissza, egykor római kolónia lakta, később a mórokhoz is tartozott. Valenciában a múlt építészeti emlékei és az utramodern avantgarde épületek harmonikus városképet alkotnak, talán ezért is tartják az "Új Barcelonának". Városnézés: városháza a Várostörténeti Múzeummal, egyetem, Igazságügyi Palota, Elesettek emlékműve, La Seo katedrális stb. Vacsora, szállás Alicante környékén.
  • 2. nap: Granada – Torremolinos (kb. 360 km): Utazás GRANADÁ-ba, a flamenco szülőhazájába. A híres spanyol mondás szerint „aki nem látta Granadát, az nem látott semmit.” A műemlékekben gazdag, nyüzsgő várost a gyönyörű épületek mellett, a Sierra Nevada hegylánc ölelése teszi különösen hangulatossá. Városnézésünkből nem maradhat ki az Alhambra - a mór uralkodók rezidenciája, mely a legcsodálatosabb arab építészeti alkotás az európai kontinensen. Továbbutazás a világhírű andalúz tengerpartra, a Costa del Solra. Vacsora, szállás Torremolinos környékén.
  • 3. nap: Ronda – Mijas (kb. 250 km): Irány a lélegzetelállító fekvésű RONDÁ, melyet a korabeli írások sziklafészeknek is neveznek. A Tajo de Ronda 160 m mély szakadéka szeli ketté a klimatikus gyógyközpontot. Továbbutazás MIJAS-ba. A hegyekben fekvő tradicionális andalúz kisváros fehér épületei, romantikus kis utcácskái, virágokkal tűzdelt erkélyei, színpompás kertjei lenyűgözik a látogatókat. Vacsora, szállás Torremolinos környékén.
  • 4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás Gibraltárba (kb.260 km): Pihenés a tengerparton, vagy egész napos fakultatív kirándulás brit felségterületre, GIBRALTÁR-ba. Városnézés és kisbuszos túra a „the Rock”, sziklán, majd szabadidő a városban, Az országútról jól látszó, mintegy 400 méteres gibraltári szikla festői látványt nyújt. Vacsora, szállás Torremolinos környékén.
  • 5. nap: Sevilla – Cordoba (kb. 380 km): SEVILLA Andalúzia székhelye, kellemes, hangulatos kisváros, impozáns műemlékekkel. Városnézés: Katedrális (a világ harmadik legnagyobb katolikus dómja), Alcazar (a királyok palotája), Mária Lujza park (az 1929-1930-as Ibér-Amerikai Világkiállítás helyszíne), Spanyolország tere a spanyol városokat megörökítő csempeképeivel stb. Továbbutazás CORDOBÁ-ba, az egykori Spanyol Kalifátus központjába. A város egyik leghíresebb látnivalója a la Mezquita, az egykori mecset, mely ma katedrális. Vacsora, szállás Cordoba környékén.
  • 6. nap: Toledo – Madrid (kb. 430 km): Utazás TOLEDO-ba, El Greco városába. A vizigótok, majd a spanyolok fővárosa, és az ország első érseki (hercegprímási) székhelye volt. Itt ma is középkori módszerrel készítik az arab eredetű híres toledói marcipánt. Egyes útleírások szerint Toledo történelmi óvárosában sétálva, időutazást teszünk a világ legszebb középkori városában. Irány a spanyol főváros! Vacsora, szállás Madridban.
  • 7. nap: El Escorial – Segovia (kb. 200 km): Az EL ESCORIAL egyedülálló építészeti remekmű, királyi rezidencia, templom, kolostor és sírhely egyidejűleg. A XVI. században épült komplexum gigantikus mérete már messziről felhívja magára a figyelmet. SEGOVIA Észak-Spanyolország egyik legpompásabb települése. A városban szinte minden korból jelentős művészeti emlékek maradtak fenn, de a legismertebb a rómaiak idejében épített híres vízvezeték. Vacsora, szállás Madridban.
  • 8. nap: Madrid – Budapest (kb. 100 km): Egész napos városnézés MADRID-ban, az Európai Unió harmadik legnépesebb városában: Prado Múzeum, királyi palota (egykori mór erőd, amely védte a toledói utat védte, napjainkban az ország legnagyobb barokk palotája), Puerta del Sol „Madrid szíve” stb. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

  • Cordoba óvárosa
  • Sevilla: katedrális
  • Granada: Alhambra
  • El Escorial
  • Toledo
  • Segovia óvárosa és az ókori vízvezeték

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nagykörút Spanyolországban utazással, szállással, félpanziós ellátással, számos programmal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2019. 05. 12., 2019. 09. 25

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére