Egy dal feléneklése a Nortyx Hangstúdióban, videóklippel együtt, meglévő zenei alapra

Nortyx Pro Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

10.300 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
58.000 Ft 30% 17.400 Ft
Nortyx Pro Kft.
2030 Érd, Lőcsei u. 61.
peter@nortyx.hu
06 30 587 1922
hangstudio.hu/

Akció Leírása

Énekeld fel legújabb dalodat profi körülmények között!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 40.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.300 Ft, a fennmaradó 30.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Egy dal feléneklése a Nortyx Hangstúdióban, videóklippel együtt, meglévő zenei alapra
  • Időtartam: 2-4 óra

Minden zenész és egyéni előadó arra vágyik, hogy egyszer egy hangstúdióban rögzíthesse a dalait. Váltsd valóra ezt az álmot: ajándékozz stúdióidőt szerettednek! Akkor válaszd ezt az ajánlatot, ha egyéni énekesnek szeretnél egy hatalmas stúdióélményt ajándékozni!

A kupon 1 dal feléneklésére jogosít fel, meglévő zenei alapra (akár youtube-ról letöltött karaoke), amelyet a felvétel után kevernek és masterelnek Neked. Az énekes egy valóban profi hangfelvételt fog kapni, amit ő is szívesen fog hallgatni, mert mindent megtesznek, amit a mai sztárok esetén is szokás, vagyis helyre húzzák a hangodat, beeffektezik, és a zenébe illesztik.

Fontos hogy a Nortyx Hangstúdióban a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészt, így, aki először jár stúdióban, az is fel tud venni egy dalt.

A stúdiók 2009 óta működik, így a legkülönbözőbb tudásszintű és stílusú zenészekkel találkoztak már, és a felvétel végeredménye mindig felülmúlta a zenészek várakozásait. Ez azért lehetséges, mert igyekeznek mindenkivel megtalálni a közös hangot, segíteni a felvételben, és nem csak megnyomják a REC gombot.

Az ajánlat részeként a dalfelvétel után a stúdióban videóklipet is forgatnak! A felvett dalhoz több kameranézetből készítenek stúdióklipet, amelyet utána az ünnepelt feltehet a közösségi oldalára, vagy youtube-ra, így lesz az élmény garantáltan maradandó.

Nortyx Hangstúdió

A Nortyx Hangstúdióban 2009 óta várják a feltörekvő, és már befutott zenekarokat, hogy rögzítsétek azokat a bizonyos dallamokat, amik ott zakatolnak a fejetekben.

A stúdió hangmérnöke, Tóth Péter már gyerek kora óta a hangtechnika rabja. Mindig tudta, hogy hangmérnök akar lenni, és tudatosan készült erre a pályára. Dolgozott dj-ként, rendezvény technikusként, később már hangmérnökként biztosította a kiváló hangzást kisebb-nagyobb volumenű rendezvényeken. A BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar médiatechnológia szak elvégzése után 2009-ben rögtön megalapította a Nortyx Pro Kft-t. A stúdió megtervezésében olyan neves szakemberek segítették munkáját, mint Ujházy László hangmérnök, aki többek között a Magyar Rádió műszaki igazgatója is volt. A folyamatos fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a stúdió 2016 novemberében teljesen megújult, új helyre költözött. Felső kategóriás digitális eszközök és klasszikus analóg berendezések ötvözése adja a sajátos hangzást.

Fotósként segíti a munkát Tóth-Soltész Marianna, aki szintén kezdetektől a hangstúdióban dolgozik. Szorgosan kattintgatja a fényképezőgépet a felvételek közben, megörökítve Neked a hangfelvétel legszebb pillanatait. A zene világa rendkívül közel áll hozzá: évekig énekelt amatőr zenekarokban, mielőtt a mikrofon másik oldalára váltott.

Zenei érdeklődésük rendkívül széles skálán mozog. Ennek is köszönhető, hogy kényelmesen érezik magukat a legtöbb stílus felvétele közben, és ez hallható a referenciák között is.

Legyen szép napod!

2030 Érd, Lőcsei u. 61.
peter@nortyx.hu
06 30 587 1922

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy dal feléneklése a Nortyx Hangstúdióban, videóklippel együtt, meglévő zenei alapra

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Időpont-egyeztetés és bejelentkezés az online foglalási felületen a https://hangstudio.hu/kupon/ címen, vagy emailben a studio@nortyx.hu címen • A kupon teljes ára 40.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.300 Ft, a fennmaradó 30.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére