CSAK MA! 5 napos május 1-jei kirándulás Olaszországban, Rómában, Firenzében, Assisiben és Ferrarában, reggelivel és buszos utazással

Ajánlat kód: 35212
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

78.000 Ft

Ajánlatkérés
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
88.000 Ft 11% 10.000 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35212

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsétek a május 1-jei ünnepi hétvégét olaszországi kalandozással, római és firenzei városnézéssel!

Időpont

  • 2020. május 1-5.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka tranzitszállás Firenze magasságában, Calenzanónál
  • 3 éjszaka szállás a Trasimeno -tónál lévő középkategóriájú hotelek 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban
  • Kontinentális reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • A részvételi díj eurós része 60 €/fő, gyermeknek 45 €/fő, egy alkalommal a helyi behajtási illeték városokba és a helyi szállás idegenforgalmi adója 5 napra, amely összeg egyszeri alkalommal kötelezően fizetendő az idegenvezetőnél.
  • Belépők összesen kb. 50 € / fő

Felár

  • 4 alkalommal háromfogásos vacsora 23.200 Ft/fő
  • Egyágyas felár 32.000 Ft/fő

Program

1. nap

Elutazás Budapestről a reggel 05:00 órakor, útközben 3 óránként pihenő. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, ebédidő Ljubljana magasságában egy Marché önkiszolgaló étteremben.

Olaszország ismertetése a buszon, filmek vetítése, majd kb.16.00 óra magasságában érkezés az Este család birodalmába, Ferrarába. Rövid séta a paloták között, valamint lehetőség a Ferrarai Katedrális megtekintésére. Utazás tovább a Firenze magasságában lévő szálláshelyünkre, vacsorázási lehetőség.

2. nap

Reggeli után utunk visz tovább a Mediciek városába, Firenzébe. Itt a helyi idegenvezetőnkkel ellátogatunk a ferences rend nagytemplomába, a híres Santa Croce megtekintése, majd séta Firenze zegzugos középkori utcáin keresztül a Dóm és az öreg híd (Ponte Vecchio) környékén. Délután szabadprogram, majd utazás tovább a Trasimeno tóhoz ahol 3 éjszakát töltünk Passignano sul Lago kisvárosban. Szállás elfoglalása, vacsora. Program ára: 40 €/fő

3. nap

Reggeli, utazás Romába. Séta az ókori, a barokk és a reneszánsz Róma műemlékei között. Megcsodáljuk a Trevi kutat, Pantheont, Piazza Navonat, Piazza Venezia, Colosseumot, majd rövid szabadprogram és utazás vissza a szálláshelyére. Vacsora. Program ára: 70 €/fő

4. nap

Reggeli után felkeressük Assisi Szent Ferenc városát. Elsőnek megtekintjük az Angyalok Szűz Mária templomában lévő Porziuncolát (Cappella della Porziuncola), amelyet Szent Ferenc saját kezűleg állított helyre, ahol a szerzetesrendjét megalapította és a Cappella del Transito-t, amely eredetileg a szerzetesek betegszobája volt, ahol Szent Ferenc 1226-ban meghalt.

Utazás tovább a középkori városba, amely a magaslaton hosszanti irányba helyezkedik el. Felkeressük Szent Klára templomát, majd végigsétálva a városon eljutunk Szent Ferenc templomához, ahol végiglátogatjuk az alsó és a felső templomot, megtekintve a híres Giotto freskóját. Délután a tartomány fővárosába a 3000 éves, etruszkok által alapított Perugiába utazunk. A város főutcáján végigsétálva vásárolhatunk a híres „perugiai csókokból” is, majd a Dóm, az impozáns Városháza és az Egyetem épületének megtekintése következik. Megtekintjük a város alatti erődöt is majd rövid szabadprogram. Szállás, vacsora. Program ára: 60 €/fő

5. nap

Reggeli után búcsú Olaszországtól és indulás Magyarországra. Útközben rövid pihenőt tartunk. A pihenő után utunkat folytatjuk Szlovénia felé. Az idegenvezető beszámolókkal, úti filmekkel, olasz helyi zenével teszi változatosabbá az utazást. Ebédidő La Marché / Szlovénia Éttermében egyénileg. Érkezés Budapestre a kora esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos május 1-jei kirándulás Olaszországban, Rómában, Firenzében, Assisiben és Ferrarában, reggelivel és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére