9.990 Ft helyett 7.500 Ft: Pozsonyi adventi forgatag és látogatás a Kittsee Csokoládégyárba, egynapos buszos kirándulás 1 személy részére 3 decemberi szombaton

Ajánlat kód: 30201
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30201

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el a pozsonyi adventi forgatagban és kóstolj mennyei, különleges csokikat a Kittsee Csokigyár mintaboltjában!

Időpontok

  • 2018.12.08. (Szombat)
  • 2018.12.15. (Szombat)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Magyar nyelvű csoportkísérő
  • Foglalási díj: 500 Ft/Fő

Az ár nem tartalmazza

  • BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 660 Ft/Fő

Fakultatív program

  • Prímás Palota kb.: 6 €/Fő

Felszállási helyek és időpontok

  • Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló - reggel (07:00)
  • M1/M7 - Budaörs, Garibaldi utca - AGIP kút (Mc Donalds - KFC) - reggel (07:20)
  • M1 - Tatabánya, Burger King - McDonald’s között (gödör)/parkoló - reggel (08:10)
  • M1 - Győr, MOL töltőállómás - SHELL/AGIP kút - reggel (09:00)

Program

Indulás Budapestről a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint a Szombat reggeli órákban. Folyamatos utazás egy rövid pihenővel érkezünk a Kittsee csokigyárhoz, a "Mintaboltba", ahol kedvünkre vásárolhatunk a jobbnál jobb és temérdek csokoládékból korlátlanul. Ezután folytatjuk utunkat az egykori koronázó városunk, Pozsony felé.

A központban már vár ránk az adventi forgatag, hogy elvegyülhessünk benne. A város legszebb részén kialakított karácsonyi illatok keringenek a karácsonyi dalocskák igazi ünnepi hangulatot kölcsönöznek az arra sétálóknak. A téren felállított számtalan fabódénál árusok kínálják portékáikat, főként kézműves termékeket. Természetesen a karácsonyi forgatagban nem maradunk éhen, mindenféle finomságot árusító bódék sokasága gondoskodik erről. Népszerű a mézeskalács, a laska, a forró grog, puncs és a karácsonyi méhsör is a turisták körében.

Egyénileg gyalogos séta keretében megtekinthető a magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház és főbb nevezetessége a Prímási palota, Európa meghatározó történelmi eseményeinek helyszíne, amelyet egyénileg belülről is megtekinthető. A pozsonyi karácsonyi vásár forgataga után, késő délutáni órákban hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Pozsonyi adventi forgatag és látogatás a Kittsee Csokoládégyárba, egynapos buszos kirándulás 1 személy részére

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére