Körutazás a szamba hazájában, Brazíliában, 16 nap / 13 éjszaka 1 főre reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31869
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

765.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31869

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg az Amazonast, tanulj szambázni a helyiektől és merülj el Rio de Janeiro városában!

Időpont

  • ​2019.11.16. - 2019.12.01.: , 765.000 Ft
  • 2020.04.25. - 2020.05.10.: , 785.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátást, az Amazonasnál reggelit és vacsorát (italok nélkül)
  • A megadott programokat
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Helyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel: kb. 530.000 Ft
  • Borravaló kb. 75 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást 1,5%

Egyéb költségek

  • Fakultatív programok
  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 195.000 Ft
  • További étkezések és italok díjai

Program

1. Nap: Budapest – Sao Paulo

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Sao Paulo-ba.

2. Nap: Sao Paulo

A kora reggeli órákban érkezünk meg Sao Pauloba. Érkezés után transzfer a szállodába, rövid pihenő után megkezdjük városnéző programunkat. Sao Paulo Brazília leggyorsabban növő metropolisza, a gazdasági élet központja, világváros. Mégis számtalan érdekes, és „világraszóló” látványossággal rendelkezik. Városnézésünket a híres Avenida Paulistán, a fő utcán kezdjük, megnézzük a Modern Művészetek Múzeumát, de el látogatunk a Városi parkba, és a világhírű Butantan Intézetetbe is, ahol elsősorban Brazília, de világ szinte minden mérges és mérgező állatát megtalálhatjuk. Szállás Sao Pauloban (1 éj).

Szállás: Hotel Blue Tree Premium Paulista 4*

3. Nap: Sao Paulo – Iguazu

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Iguazuba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. A fakultatív programlehetőséget a leírás után jelezzük. Az est további részében szabad program. Szállás Iguazuban. (3éj)

Szállás: Hotel Viale Tower 3*

4. Nap: Iguazu

Reggeli után egész napos programunk az Iguazu Nemzeti Parkban lesz. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. A vízesés brazil és argentin oldalát látogatjuk meg. Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd lehetőség egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt. Terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával. Motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést, a program során garantáltan senki nem marad szárazon! (Jelentkezés és fizetés a helyszínen.)

5. Nap: Iguazu

Reggel a Hármashatár (Argentina-Brazília-Paraguay) környékét fedezzük fel. Délután szabad program. Fakultatív programlehetőség, Park Aves (Madárpark), Itaipu vízerőmű látogatás. Este fakultatív Rafain shown vehetünk részt.

6. Nap: Iguazu – Brasilia város

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Brasilia városba, az ország fővárosába. A várost 1955-ben kezdték építeni és 5 évvel később elkészült, és az ország fővárosa lett. A város a tudatos és modern város tervezés és építés mintája. 3 órás városnéző programunk alatt, megtekintjük a leghíresebb és legérdekesebb látnivalókat. Az Elnöki Palotát (Alvorada Palota), a Külügyminisztérium épületét, a Három erő terét a „két csészével”, a Brasilia Katedrálist- a modern templomépítészet mintaképét, A TV Tornyot. A nap hátralévő része szabad program. Fakultatív programlehetőség, Mar Brasilia, hajókirándulás (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Brasiliában. (1 éj)

Szállás: Hotel St. Paul Plaza 3*

7. Nap: Brasilia – Manaus

Délelőtt utazunk a Rio Negro partján épült Manausba az Amazonas kapujának nevezett városba. Szállás Manausban. Érkezés után városnéző program indulunk, megismerkedünk a történelmi, és a „kontrasztok városával” Manaussal. A „kaucsukláz” idején, a szinte teljes egészében Európából importált anyagokból épült város olyan csodákkal bír, mint az Operaház (Teatro Amazonas) a Vámház, a Szent Sebestyén tér, Rio Negro Palota, és az Indián Múzeum. A program végeztével elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Manausban. (1 éj)

Szállás: Hotel Blue Tree Premium 4*

8. nap: Amazonas

Kora reggeli után utazás a Rio Negro egyik mellékfolyója a Taruma partján fekvő lodge-ba. Egész napos program, hajókirándulás az Amazonas és a Rio Negro találkozásához. Érkezés után a szálláshely elfoglalása majd a Caboclo ház felkeresése ismerkedés egy helyi család életével. Éjszaka a lodge-ban. (2 éj)

Szállás: Amazonas Ecopark Lodge

9. nap: Amazonas

Reggeli után egész napos program, horgászás, dzsungeltúra.

10. nap: Amazonas – Manaus – Salvador de Bahia

Reggeli után transzfer Manausba a repülőtérre és utazunk tovább a gyarmati idők óceánparti brazil fővárosába Salvador de Bahia-ba. Érkezés után városnézésen veszünk részt. Először a Barra világítótorony mellől csodáljuk meg a Mindenszentek – öbölre nyíló csodálatos panorámát. Majd az Alsó és Felsőváros látványosságait ismerjük meg melyet a Lacerda lift köt össze. Megcsodáljuk a koloniális épületeket és a Szent Ferenc székesegyházat a portugál barokk templomépítészet legszebbjét. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton vagy fakultatív Bahia show. Éjszaka Salvadorban. (2 éj)

Szállás: Hotel Sol Barra 4*

11. nap: Salvador de Bahia

Délelőtt folytatjuk tovább ismerkedésünket a várossal. A Barra torony és a Szent Antal erődtől indulva járjuk a be a várost. Megnézzük a Tororó-tóban lévő Orixás szobrokat, a Brazil-afrikai istenségek szobrait. Ezt követően az afro-brazil hagyományok központjába a Miasszonyunk templomba megyünk. Természetesen felkeressük a Modelo piacot is és az alagsori járatait is. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton.

12. nap: Salvador de Bahia – Rio de Janeiro

A mai napon repülünk Rio de Janeiroba. Érkezés után, ismerkedhetünk a várossal. A Botafogo-öblön és a Flamengo Parkon áthaladva következik Rio de Janeiro felejthetetlen látványossága, a Guanabara-öböl bejáratánál található Cukorsüveg-hegy, ahová az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal jutunk fel. Mielőtt elfoglaljuk a szállásunkat, még megismerkedünk Rio elegáns negyedeivel is. Szállás Rio de Janeiroban. (3 éj)

Szállás: Augusto’s Rio Copa Hotel 4*

13. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiroban, Brazília legszebb fekvésű városában, amely a modern toronyházak, a gyarmati időkből származó klasszikus épületek és favellák különös egyvelege. Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a mindenhonnan jól látható, art deco stílusú Megváltó Krisztus szobra áll. Felejthetetlen panoráma tárul elénk: innen jól láthatjuk a Rodrigo Freitas-tavat és a Gávea Lóversenypályát, valamint a város híres strandjait is. Ezután felfedezzük Rio belvárosát, elhaladunk a Maracaná Stadion mellett, lefotózzuk a Nemzeti Színházat és a Szépművészeti Múzeumot, megállunk a Sambodromon, a karneválok felvonulási terén, majd megtekintjük a város ultramodern, üvegből és betonból épült Katedrálisát. A program végeztével pihenés a tengerparton.

14. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos szabad program, fürdés és pihenés. Fakultatív program ajánlatunk: szamba iskolalátogatás.

15-16. nap: Rio de Janeiro - Budapest

Reggeli után szabad program majd délben transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a szamba hazájában, Brazíliában, 16 nap/13 éjszaka 1 főre reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel és idegenvezetéssel

Fontos

Időpont • 2019.11.16. - 2019.12.01

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére