9 napos nyaralás az olasz riviérán, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Aquileia, Monaco, Torino, Portofino, Genova

Ajánlat kód: 33697
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

414.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33697

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj idén a mesés olasz riviérán és ruccanj át az elegáns Monacóba!

Opciók

  • 2024. júl. 17-25.: , 414.000 Ft
  • 2024. szept. 4-12.: , 414.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 8 éjszaka szállást
  • Félpanziót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A programokat (a fakultatívok kivételével)
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 97.500 Ft (max. 3 szoba)

Szállás

1 éjszaka tranzitszállás Észak-Olaszországban egy 4 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban.
7 éjszaka az Olasz Riviérán egy tengerparti kisvárosban, 4 csillagos szállodában, kétágyas, légkondicionált fürdőszobás szobákban. A szállodát rendezett park veszi körül, szabadtéri úszómedencék, napozóágyak, bár, strandröplabda-, tenisz- és focipálya, valamint biciklikölcsönző áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda a tengerparttól kb. 25-30 perc sétatávolságra fekszik, de a szállóvendégek részére ingyenes buszjáratot biztosítanak a strandra, illetve a városközpontba.

Program

1. NAP: AQUILEIA
Elutazás Budapestről reggel 5.45-kor a Déli pályaudvar parkolójából. Székesfehérvárról az autóbusz 6.45-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Gorizia útvonalon. Ismerkedés Aquileiával, mely város az ókorban a Római Birodalom legjelentősebb települései közé tartozott, majd a korai kereszténység egyik bástyája volt (ókori kikötő, lakóházak, mauzóleum, Fórum, ókeresztény bazilika híres mozaikpadlóval stb.). Szállás Észak-Olaszországban (1 éj).

2. NAP: CERTOSA DI PAVIA, NOLI, OLASZ RIVIÉRA
Utazás a Pó-síkságon, majd az Appenninek hegyláncain keresztül az Olasz Riviérának a Genovától nyugatra fekvő részére (Riviera dei Fiori – Virágpart). Útközben látogatás a Pavia melletti Certosa di Pavia karthauzi kolostorban. A pompás épületegyüttes az itáliai reneszánsz igazi mesterműve.
A szállodába való megérkezés előtt séta az Olasz Riviéra egyik legidillikusabb kisvárosában, Noliban (festői öböl, középkori vár, sikátoros óváros, régi templomok). A szobák elfoglalása a délutáni órákban (7 éj), majd pihenés.

3. NAP: MONACO, MONTE CARLO
Pihenés, szabadidő.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Monacóba, a miniállamba, melynek csodálatos fekvése örökké emlékezetes marad a turisták számára. Látogatás a katedrálisban, séta az óváros szűk utcácskáin, lehetőség a Hercegi Palota megtekintésére. Délután ismerkedés Monte Carlóval, séta a Japán Kertben, majd a vállalkozó kedvűek a híres kaszinót is meglátogathatják.
A fakultatív program ára: 10.900 Ft + belépők (garantált indulás).

4. NAP: PORTOFINO, GENOVA
Egész napos kirándulás Portofinóba és Genovába. Portofino az Olasz Riviéra gyöngyszeme, egy festői öbölben egy ősi halászfalu, színesre festett, egymáshoz tapadó házakkal, a közelben vár, világítótorony, botanikus kert, luxusvillák. A falut autóbusszal nem lehet megközelíteni, ezért egy közeli településről hajózik át a csoport. Délután városnézés az Olasz Riviéra fővárosában, Genovában. Kolumbusz szülővárosa ma Itália legnagyobb kikötője, középkori sikátoros óvárosa szintén a legnagyobbak közé tartozik Olaszországban. A városnézés után szabadidő, lehetőség az akvárium megtekintésére (Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb tengeri élővilágot bemutató attrakciója).

5. NAP: TORINO (BELVÁROS, BORGO MEDIEVALE), SUPERGA
Pihenés, szabadidő.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Torinóba.
Utazás a Ligur-Alpok nagyszerű tájain keresztül Olaszország negyedik legnagyobb városába és Piemont régió központjába, Torinóba. A belváros legfontosabb attrakciójának a látványos díszterek és a hatalmas paloták számítanak, melyek árulkodnak az egykori Savoyai-szárd királyok gazdagságáról. Séta a városközpontban: Kossuth Lajos háza, Piazza San Carlo, Via Roma, Piazza Castello stb., majd látogatás a székesegyházban, ahol a híres torinói leplet őrzik (az ereklye nem, csupán egy mérethű fotó látható róla). Ezt követően szabadidő, majd séta a Torino városligetében, a Valentino-parkban álló mesterséges középkori városka, a Borgo Medievale területén. A budapesti Vajdahunyad vár „nagytestvérének” is tekinthető, fallal körülvett középkori hangulatú utca épületeit különböző piemonti és aostai kisvárosok és várak alapján hozták létre. Végezetül autóbusszal felmegyünk Torino házi hegyére, a 672 méter magas Supergára. Az itt álló hatalmas, kupolás bazilikát sokan a piemonti barokk csúcsteljesítményének tartják. A templom teraszáról lélegzetelállító panoráma nyílik Torino városára és az Alpokra.
A fakultatív program ára: 15.100 Ft + belépő (garantált indulás).

6. NAP: CERVO, TOIRANO-BARLANG
Délelőtt autóbusszal kirándulást teszünk Cervóba. E történelmi kisváros jól karbantartott középkori óvárosa egy, a tenger mellett emelkedő hegyre épült. Itt található a gyönyörű barokk plébániatemplom és az ősi vár, mely egy néprajzi múzeumnak ad otthont. Visszaérkezés a szállodába dél körül, ezután szabad program, pihenés, illetve az érdeklődőknek lehetőség további programon részt venni: délután a különlegesen érdekes toiranói barlangrendszert nézzük meg (kb. másfél órás barlangséta – cseppkőcsodák, különleges képződmények, ősemberek lábnyomai, ősi állatok maradványai stb.)

7. NAP: OLASZ RIVIÉRA
Szabad program, pihenés a tengerparton.

8. NAP: TAGGIA (KOLOSTOR), SANREMO, DOLCEACQUA, MENTON (FRANCIA RIVIÉRA)
Egész napos kirándulás az Olasz Riviéra legnyugatibb részén. Délelőtt látogatás a taggiai San Domenico-kolostorban, mely évszázadokon keresztül kulturális és művészeti központja volt Nyugat-Liguriának. Ezután séta Sanremóban, az Olasz Riviéra legelegánsabb üdülőhelyén, mely a világ egyik legfontosabb virágtermelő vidékének központja (gyönyörű parkok). Dolceacqua a következő állomás, mely tipikus példája a tengerparttól kissé távolabb eső, dombra épült, épségben megmaradt középkori kisvárosoknak (vár, sikátoros óváros, középkori kőhíd). Délután átruccanunk a szomszédos Francia Riviérára. Séta Mentonban, a narancsfák és citromfák városában.

9. NAP:
Búcsú az Olasz Riviérától a kora reggeli órákban. Hazautazás a Genova – Piacenza – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos nyaralás az olasz riviérán, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Aquileia, Monaco, Torino, Portofino, Genoa

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére