8 napos kaland Madeirán, az örök tavasz szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2 ebéddel, belépőkkel

Ajánlat kód: 41497
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41497

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Barangold be Madeirát, ahol mindig tavasz van!

Opciók

  • 2022. szeptember 15.: , 399.500 Ft
  • 2023.09.12.: , 399.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: repülővel Budapest – Lisszabon – Funchal – Lisszabon – Budapest útvonalon, a programokon portugál légkondicionált autóbusszal.
  • Repülőtéri illeték csomagdíjjal
  • Elhelyezés: Funchalban, középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban. A szálloda medencével rendelkezik.
  • Ellátás: reggeli, 2 alkalommal ebéd itallal
  • Belépők (kivéve a fakultatív programokat)
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Kalkulált útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Szervizdíj / Borravaló: 20 € (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programok

Felár

  • Félpanziós felár: 25 EUR/vacsora (helyszínen fizetendő)
  • Egyágyas felár: 98.500 Ft

Fakultatív programok helyszínen történő fizetéssel

  • Santa Maria - Kolumbusz hajója: kb. 55,- €
  • Nyugat-Madeira ebéddel (min. 15 fő) (Itthon kell jelentkezni) kb. 70,- €
  • Delfinles katamaránnal: kb. 50,- €
  • Levada túrák: félnapos (min. 10 fő) kb. 40,- €
  • Terepjárós szafari félnapos: kb. 40,- €
  • Folklór est vacsorával és itallal (min. 15 fő): kb. 55,- €
  • Nossa Senhora do Monte kirándulás (min. 15 fő): kb. 55,-€ + kb. 12,50 € felvonó (Itthon szükséges jelentkezni a programra, a helyszínen fizetendő)
  • Toboggan nyári szánkózás:(helyszínen dönthető el): kb. 15,- €

Program

1. nap: Budapest – Funchal
Repülés a déli órákban Madeira szigetére a menetrend függvényében. Érkezés a koraesti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Funchalban.

2. nap: Ponta Du Garajau – Santa Cruz – Funchal
Délelőtti szabadprogram után, délutáni programunk a PONTA DO GARAJAU fok, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik Madeira déli partjára. Rövid szabadidő a tengerparti SANTA CRUZ bájos belvárosában. Szállás Funchalban.

3. nap: Funchal
Szabadprogram vagy többféle, helyben fizetendő fakultatív kirándulás közül választhatunk. Szállás Funchalban.

4. nap: Santa Maria – Delfinles – Levada túrák – Terepjáró safari
fakultatív programok: Hajózhatunk Kolumbusz Kristóf híres hajójának, a Santa Mariának másával az óceánon. Akár delfinlesre is mehetünk egy kényelmes katamaránnal. Ha a sziget izgalmas belsejét szeretnénk felfedezni, gyalogtúrára indulhatunk az egyik „Levada”, mentén. A „Levada” Madeira egyik leghíresebb látnivalója, a nyitott (több száz kilométernyi) vízvezeték-rendszer, melynek „partja” sétaösvény a turisták számára. Továbbá terepjárós szafari programra is színesítheti a napot. Szállás Funchalban. Ezen az estén megérkeznek Lisszabonból azon utastársak, akik részt vettek a szárazföldi PORTUGÁL KÖRUTAZÁSON.

5. nap: Funchal
Főleg gyalogos séta keretében ismerkedés FUNCHAL látnivalóival. Érintjük a régi kikötőt és a marinát, a yachtok pihenőhelyét, a Szt. Katalin parkot és a Városi parkot, ahol a városházát is találjuk. Látjuk Szt. Lőrinc szobrát és a róla elnevezett erődöt, a Mánuel király által – a róla elnevezett építészeti stílusban – épített Sé (katedrális) épületét. Felkeressük a híres piacot, ahol délszaki zöldségek és gyümölcsök mellett gyönyörű virágokat és érdekes halakat is szemügyre vehetünk. Ezen a napon megismerkedhetünk a világhírű Madeira-hímzéssel is. A botanikus kert a buja szubtrópusi és trópusi növények, csodálatos virágok lenyűgöző együttese. Megkóstoljuk a különleges és kiváló madeirai bort, melyből vásárolhatunk is, ha ízlett. Szállás Funchalban.

6. nap: Nyugat-Madeira
Szabadprogram, vagy egész napos fakultatív kirándulás, ebéddel egybekötött program során CAMARA DE LOBOS kikötőjében láthatjuk a hagyományos, színesre mázolt, nyitott halászbárkákat, amelyek már Winston Churchillt is festésre ihlették. CABO GIRAO sziklájánál több mint 500 méter magasból nyílik fantasztikus kilátásunk. Kellemes sétát tehetünk RIBEIRA BRAVA kedves kis városában. Lélegzetelállító és vadregényes panorámaúton jutunk a sziget északnyugati szegletébe, PORTO MONIZ-ba, ahol fakultatív lehetőségként fürödhetünk az óceánvízzel feltöltött természetes medencékben. Hazafelé érintjük PAUL DA SERRA kopár, ember nem járta fennsíkját, mely gyakran felhőködbe burkolódzik. Szállás Funchalban.

7. nap: Nossa Senhora do Monte – Eira Do Serrado
Szabadprogram vagy fakultatív kirándulás. Kabinos felvonóval (fakultatív, helyszíni fizetés) jutunk fel a Funchallal szinte egybeépült MONTE városkába, ahol a Miasszonyunk Templomban megtekintjük az utolsó magyar király, IV. Károly sírját. Séta a varázslatos, trópusi Jardins do Monte Palace kertben. Akinek kedve tartja (fakultatív, helyszíni fizetés), a fővárosba a helyi hagyományos ún. nyári szánnal, a toboggannal juthat vissza! Ezt követően az Apácák Völgyének csodálatos panorámájában gyönyörködhetünk EIRA DO SERRADO-nál. Este fakultatív programként részt vehetünk egy tipikus, vacsorával egybekötött madeirai folklóresten, ahol finom nyárson sült húsokkal és portugál, ill. madeirai dallamokkal, táncokkal ismerkedhetünk. Szállás Funchalban.

8. nap: Kelet-Madeira
Reggeli után, ebéddel egybekötött kirándulás keretében ismerkedés Madeira keleti részével. Pico de Arieiro a sziget harmadik legmagasabb pontja. RIBEIRO FRIO környéke a környező babérerdőkről és pisztrángosokról ismert. SANTANA kis, háromszög alakú, kétszintes házaiban laktak régebben a madeiraiak, ma múzeumként helyreállítva várják a látogatókat. A Portela hágó klímaválasztó, a sziget északi és déli része között. MACHICO volt az első Madeirán alapított település, melyben még ma is a halászat a legfontosabb tevékenység. Koraeste transzfer a repülőtérre, és hazautazás. Érkezés éjfél körül Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos kaland Madeirán, az örök tavasz szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2 ebéddel, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére