6 napos adriai nyaralás Dalmáciában, busszal, 3*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 40385
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

229.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 40385

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a mesés Adrián, Dalmáciában!

Időpontok

  • 2024. Július 15 - 20.: , 229.900 Ft
  • 2024. Augusztus 24 - 29. : , 229.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 6 éjszaka szállást - Hotel ALBAMARIS 3* kisebb, családias szálloda fenyőfák árnyékában kb. 400 m-re a köves, és kavicsos strandtól, a közelben Solinei homokos strand is található. Biograd központja kb. 1 km-re található
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 25EUR/fő
  • Belépők a helyszínen
    • Aquapark belépőjegye: 37 Eur/fő; Aqupark+Fun Park: 46 Eur/fő.  gyermek: 100 cm alatt ingyenes; 100-140 cm között: csak Aqupark: 31 Eur/fő; Aquapark+funpark: 39 Eur/fő
    • Krka Nemzeti Park belépőjegye: felnőtt: 30 EUR/fő, 18 évig 15 EUR/fő.
    • Különböző múzeumok igény esetén, szabad időben látogathatóak felár ellenében
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (3%)

Fakultatív program (min 25 fő esetén)

  • Murter sziget múzeum belépővel: 20 EUR/fő.
  • Zadar by night: 10 EUR/fő
  • Trogir: 20 Eur/ fő
  • Hajókirándulás a Kornati szigetekre ebéddel: 50 EUR/felnőtt, 40 Eur/gyermek 12 évig  
  • Krka nemzeti park:  15 EUR / fő + Krka belépőjegy: felnőtt: 30 EUR/fő, 18 évig 15 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 87 900 Ft (225 Eur)

Program

1. nap: Biograd, Adria
Indulás reggel 6.00 órakor. Délutáni órákban érkezés Biogradba, szállásfoglalás követően, irány a strand! Felfrissülünk a csodaszép Adriában, a kabócák éneke mellett. Vacsora után idegenvezetőnkkel egy  ismerkedő sétára indulunk ebben a hajdani királyi városban. 

2. nap:  Murter-sziget 
Mai napon egy különleges fakultatív kirándulásra csábítjuk: a közelben található Murter szigetre! A híddal összekötött szigetre gyorsan átérünk. Első megállónk  Betina városka, mely olyan, mint egy nyitott múzeum. Fából készült, hagyományos hajókészítéséről messzi földön híres. Megnézzük a múzeumot, ahol meghallgatjuk a hajókészítés titkait, majd körbejárjuk ezt a tündéri kis várost.a kis tündér várost. Természetesen a sziget fővárosa, Murter sem marad ki programunkból. Ahogy a nap melege erősődik, mi is strand felé veszünk irányt. Sok lassan mélyülő, smaragdszínű stranddal büszkélkedik a sziget, mi is ellátogatunk az egyikre, hogy néhány órát eltöltsünk pihenéssel és strandolással.  Részvételi díj (múzeum belépővel): 20 Eur/fő. 

3. nap: Hajókirándulás a Kornati-szigetekre, este "Zadar by night"
Mivel tölthetjük a mai napot? Strandolhatunk a tengerparton, vagy részt vehetünk egy egész napos  fakultatív hajókiránduláson, mely elvisz minket a Kornati-szigetekhez és a Telascica Nemzeti parkba. Mint szikla óriások, úgy bújnak ki a lakatlan szigetek a kék Adriából. Mellettük elhajózva gyönyörködhetünk ennek az egyedülálló tájnak a bájában. Délben megállunk a Telascica öbölben, amíg a legénység az ebédet készíti, felsétálunk a sziklákra, melyek 200 méterre a tengerszint felett magasodnak. Lesétálunk a Sós-tóhoz, ahol ki-ki kedve szerint fürödhet a tóban vagy a tengerben. Az ebédhez ital is tartozik (bor, víz, üdítő), illetve a kirándulás alatt az üdítők és a víz fogyasztása is ingyenes.  Részvételi díj (nemzeti park belépővel és ebéddel): 50 Eur/felnőtt, 40 Eur/ gyermek 12 évig.

4. nap: Trogir vagy Aquapark: Dalmaland  
Mai napon is strandolhat a szálloda közeli strandon, vagy két program közül is választhat. Kultúra kedvelőknek egy igazi csemegének számító, fél napos buszos fakultatív, kultúrában gazdag kirándulásra invitáljuk. Trogir-ban egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Szabad időt követően visszatérünk a szálláshelyre, hogy a délutánt mindenki strandolással tölthesse. Részvételi díj: 20 Eur/fő. 

Utasaink, akik az Dalmaland-ot választották, csupán átsétálnak a közelben lévő aquaparkba (belépős). Ma mindenkiben felébredhet a gyermek!  Aquapark belépőjegye: 37 Eur/fő; Aqupark+Fun Park: 46 Eur/fő. 

5. nap: Krka Vízesés
Reggeli után elindulunk a gyönyörű Krka Nemzeti Park felé. Krka Nemzeti Park a Plitvicei-tavak mellett, a leglátogatottabb horvát nemzeti park (belépős). Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol a 100 méter széles víztömeg 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Élményekkel feltöltődve visszatérünk a szállásra. Délután strandolás a szálloda előtti strandon. Részvételi díj: 15 EUR / fő + Krka belépőjegy: felnőtt: 30 EUR/fő, 18 évig 15 EUR/fő.

6. nap: Sibenik 
Reggeli után elbúcsúzunk a szállásunktól és  Sibenik városba utazunk, ahol a mai dalmát életstílussal ismerkedhetünk meg. Jellegzetes szűk utcáin sétálva elérjük az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyházat, mely uralja ezt a szépséges várost. Rövid séta után indulás haza felé. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos adriai nyaralás Dalmáciában, busszal, 3*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére