Látogasd meg a bámulatos Japánt cseresznyevirágzáskor - körutazás repülőjeggyel, illetékkel, szállással, reggelis ellátással, különleges programokkal

Ajánlat kód: 31020
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.295.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31020

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Barangolj Japánban a varázslatos cseresznyefák között! Csodáld meg a szépségét!

Időpont

  • 2023. 03. 20.

A részvételi díj tartalmazza:

  • Budapest – Tokió – Budapest útvonalon repülővel, átszállással Dohában.
    A program során autóbusszal, vonattal, szuperexpresszel és komppal.
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • 9 éj *** / **** szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban és 1 éj japán autentikus szálláson
  • bőséges büféreggelit és 1 alkalommal japán reggeli
  • városnézéseket és kirándulásokat a program szerint
  • magyar idegenvezetést
  • Utasbiztosítást

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • félpanziós felárat (ajánlott: 5 büféebéd +2 japán ebéd + 1 japán vacsora): 108.800 Ft / fő
  • belépőjegyek árát: kb. 15.000 JPY / fő (Helyszínen fizetendő!)
  • japán vonatbérlet árát, amely magában foglalja a Hirosima – Miyajima kirándulás árát is: 95.000 Ft / fő
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (2,5 %)
  • szervízdíjat / borravalót: 30 USD / fő (helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők részére és a helyszínen fizetendő)
  • minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 45.000 Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • egyágyas felár: 185.000 Ft

1-2. nap: Budapest – Tokió
Elutazás Budapestről átszállással Tokióba. Éjszaka a repülőgépen, érkezés a japán fővárosba második nap este. Transzfer a szállodába, szállás.

3. nap: Nikkó – Chuzenji-tó – Kegon vízesés – Tokió
Reggeli után kirándulás autóbusszal NIKKO-ba, ahol a természet szépségében gyönyörködhetünk: a Chuzenji-tó, a Kegon vízesés, és az 1000 méteres magasságba felvezető „Iroha-zaka” - a 48 hajtűkanyarjáról híres ABC út. Moha lepte kőfalak, kőlámpások, ősi cédrusok – és ez csak egyike Nikkó útjainak, melyek a Tokugawa sógunok dicsőségét és hatalmát tükröző Tóshó-gu szentélyhez vezetnek. A japán építészet remekét, Tokugawa leyasu sógun emlékhelyét 22.000 m2 aranyozott felület és míves fafaragások borítják. Szállás Tokióban.

4. nap: Tokió
Egész napos városnézés a lüktető Tokióban. A buddhizmussal ismerkedünk a Tokugawa sógunok XVI. századi családi templomában, a Zojojiban, majd a Tokió-torony teraszának 150 méter magasságából gyönyörködünk a nyüzsgő város panorámájában. Japán ősi kultúráját, életét ismerjük meg a Tokió Nemzeti Múzeumban. Ellátogatunk az 1649-ben épült Asakusa szentélyhez és elvegyülünk az azt körülölelő színes bazár forgatagában. Az elegáns Omotesando sétányt nem véletlenül nevezik a tokiói „Champs-Élysées”-nek. Sétánkat Ginzá-n folytatjuk, amely a világ egyik legnagyobb luxus bevásárló negyede. Kívülről látjuk még a parlamentet, a Császári Palotát, a 634 m magas Tokió Sky Tree-t. Szállás Tokióban.

5. nap: Kamakura – Ashi-tó – Kiotó
Utazás autóbusszal az ódon hangulatú KAMAKURA-ba. A város a XII. század végétől - közel 150 éven keresztül -, Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt székhelye. A hadistennek szentelt Tsurugaoka Hachimangu sintó szentélyben betekintést nyerhetünk a szamurájok sajátos lelkületébe. Megtekintjük a XIII. századból származó Nagy Buddha 11 méter magas bronzszobrát is. Továbbutazás a Hakone hegy lábánál található Ashi – tóhoz, ahonnan az időjárás függvényében a legjobban látható az ország szent hegyének, a Fuji-nak a havas csúcsa. A hajókázást követően utazás a közel 300 km / óra sebességgel száguldó szuper-expresszel Kiotóba, szállás.

6. nap: Miyajima – Hiroshima – Kiotó
Kirándulás szuperexpresszel HIROSHIMA-ba, onnan hajóval a közeli MIYAJIMA szigetére, ahol látjuk a dagály idején a víz fölött „lebegő” Itsukushima szentélyt, sétálhatunk „az 1000 matrac templomában”, láthatunk szelíd őzeket, és ámulhatunk a tengeröbölben emelt óriási „Torii” időtlen szépségén. Miyajima méltán a három legszebb japán táj egyike. HIROSHIMA Béke-parkja (a „Dóm”) és múzeuma méltó a megtekintésre. Szállás Kiotóban.

7. nap: Kiotó, a japán kultúra fellegvára
KIOTO ezer éven át volt Japán fővárosa és császári székhelye. Itt található a legtöbb ősi palota, szentély, templom és kert. A japán kultúra és építészet sokszínűségéből a főbb látnivalók: Nijo-jo (a sóguni palota), Kódai-ji zen templom és kert, Ginkakuji („Ezüst Pavilon”) templom, Sanjusangendo buddhista templom (fából készült szobrai és a XIII. századi 1001 Kannon szobor révén vált nevezetessé), Ryoanji (az „Alvó sárkány temploma” zen kőkertjével). Ma este hamisítatlan japán szállás (ryokan) és vacsora vár. Szállás Kiotóban.

8. nap: Kiotó – Fushimi Inari – Miyama – Oszaka
Japánban együtt él minden véglet, ezért mintha két különböző Japán létezne. Egyszerre van jelen az elsőrendű high-tech világ, ugyanakkor az emberek kötődnek az ősi hagyományokhoz, a természethez is. Ma mindkettőből ízelítőt kapunk! Reggel látogatás Fushimi Inari sintó nagyszentélyéhez, ahol láthatjuk az egyedülálló, több km hosszú, cinóbervörös „torii” szentélykapukból épült "alagutat". Elutazás a hegyek között megbúvó kis településre, MIYAMA-ba, ahol az ősi kultúra ma is része a mindennapi életnek. A falu az 1930-as évekig teljesen el volt zárva a külvilágtól, így tudták megőrizni hagyományos, nádtetős „Kayabuki” stílusú házaikat, melyek között barangolva ízelítőt kapunk a falusi életből. A délutánt pedig az ultramodern OSZAKA-ban, Japán második legnagyobb városában töltjük. A korszerű építészet remeke a 173 m magas „Szelek tornya”, melynek tetejéről a város tökéletes körpanorámáját élvezhetjük. Szállás Oszakában.

9. nap: Oszaka – Koyasan
Irány KOYASAN, ahol 1.000 m magasan, cédrusokkal borított hegyen áll a japán buddhizmus szent központja. Több mint száz temploma közül az elsőt 805-ben Kobo Daishi, a shingon buddhizmus atyja alapította. A hegyen hamisítatlan japán szállás és vacsora vár. Másnap reggel szemtanúi lehetünk a kolostor (Shukubo) életének, a szerzetesek reggeli meditációjának és kántálásának. Bepillantást kapunk a buddhizmus szellemiségébe, a környező természet végtelen békéjébe és szépségébe. Szállás Oszakában.

10. nap: Oszaka – Horyuji – Nara – Oszaka
Utazás az UNESCO Világörökség részét képező Horyuji buddhista templomhoz, ami a világ legrégebbi faépület együttese. Ezt követően ellátogatunk a Todaiji templomegyüttes részét képező Daibutsuden-be, ami a világ legnagyobb fából készített épülete és otthont ad a világ legnagyobb égi Buddha szobrának. Megtekintjük még a lámpásairól híres Kasuga Taisha szentélyt is, amit 768-ban épített a Fujiwara klán. A város történelmi látnivalóinak megtekintése után séta az őzparkban. Szállás Oszakában.

11. nap: Oszaka – Tokió
Reggel még felkeressük a szép parkkal övezett oszakai Várat , amely Japán egyik híres jelképe. Délután utazás szuperexpresszel Tokióba. Végül a Tokiói-öbölben épült ultramodern mesterséges szigeten, Odaiba-ban fejezzük be ismerkedésünket a sokszínű fővárossal - és Japánnal! Majd transzfer a város NARITA repülőterére. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

12. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Látogasd meg a bámulatos Japánt cseresznyevirágzáskor - körutazás repülőjeggyel, illetékkel, szállással, reggelis ellátással, különleges programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére