Járd be Horvátország nevezetességeit - fedezd fel a természeti kincsit - buszos utazással, szállással, félpanziós ellátással, különleges programokkal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Ajánlat kód: 31014
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

78.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31014

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg Horvátország természeti kincseit májusban!

Időpont

  • 2020. 05. 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • utazást légkondicionált autóbusszal
  • szállást középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban 
  • félpanziós ellátást (reggeli és vacsora 1 pohár itallal)
  • kirándulásokat a program szerint
  • idegenvezetésT
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • belépőjegyek és fülhallgató árát: kb. 360 HRK/fő (horvát kuna)
  • idegenforgalmi adót: kb. 4 €/fő (A helyszínen fizetendő! Pontos összegét a „Részvételi jegy” tartalmazza.)
  • kalkulált útlemondási biztosítás díját (1,5 %) 
  • minimális utaslétszám hiányában, 30 – 34 fő indulása esetén felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat) 
  • egyágyas felár: 24.500,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Varasd – Crikvenica/Selce (kb. 540 km)
Utazás autópályán Budapest – Crikvenica útvonalon rövid pihenőkkel. Ismerkedés Varasd városával, mely a török időkben Horvátország fővárosa volt. A gót-reneszánsz vár és a barokk jellegű belváros együttese méltán pályázik a világörökség címre. Látogatás a Czilleiek, Erdődyek várában kialakított múzeumban. Vacsora, szállás Selcén/ Crikvenicán.

2. nap: Krk – Košljun – Vrbnik (kb. 120 km)
Egész napos kirándulás a legnagyobb horvát szigetre, Krkre. Séta Krkvárosában, melynek parányi óvárosát tömör falak veszik körül. Legrégebbi emléke a XII. századi vártorony. Pici, de tüneményes település. Továbbutazás autóbusszal Punatba, onnan hajóval Kosljun-szigetre. A kis sziget dús növényzetű, paradicsomi hangulatú hely, ahol a ferencesek kolostorában szakrális tárgyakat, régi kéziratokat, festményeket őriznek. Visszatérve Krk szigetre, irány a bortermeléséről híres, hangulatos Vrbnik! Séta a meredek sziklafal tetején kiépült zegzugos utcákban. Rövid szabadidőnk során érdemes kóstolni a helyi borokból! Vacsora, szállás Selcén/ Crikvenicán.

3. nap: Plitvicei-tavak (kb. 280 km)
Egész napos kirándulás a Plitvicei-tavakhoz. A tengerpartot elhagyva, a Velebit-hegység zord sziklái között érkezünk a festői szépségű tórendszerhez. A nemzeti park területén 16 tó, 92 vízesés, zuhatag található. A parkban tett gyalogtúrát, hajó és az utolsó szakaszban helyi busz egészíti ki. Visszaútban a szálláshely felé kitérőt teszünk a kalóz uszkok egykori fészkébe, Senjbe. Ezen a tengerparti szakaszon - Ragusa mellett - Senj volt képes megőrizni függetlenségét Velencével szemben. Vacsora, szállás Selcén/ Crikvenicán. Vacsora után – búcsúzásként – fakultatív hajókázási lehetőség.

4. nap: Rijeka – Budapest (kb. 550 km)
Irány Fiume/Rijeka! Séta a belvárosban, ahol lépten-nyomon magyar emlékekbe ütközünk. Látogatás a város felett emelkedő Trsat várában, valamint a Csodatévő Szűzanya tiszteletére felszentelt templomban, mely Horvátország egyik legfontosabb búcsújáró helye. Hazautazás autópályán rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a későesti órákban.

UNESCO Világörökségek:

  • Plitvicei Tavak Nemzeti Parkű

Kellemes utazást kívánunk! 

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás Horvátországban, az Adriai-tengernél szállással, félpanziós ellátással, különleges programokkal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással 1 személy részére

Fontos

Utazás időpontja: • 2019. 05. 09-i indulással 4 nap

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére