Túrázás a Csorba-tónál és a Magas-Tátrában, történelmi városok a Felvidéken, 4 nap félpanzióval és buszos utazással

Ajánlat kód: 28300
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

115.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28300

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Felvidéki várak és mesés tájak várnak 4 napos nyári kiránduláson

  • Június 09 - 12.: , 115.500 Ft
  • Július 11 - 14.: , 122.000 Ft
  • Augusztus 13 - 16.: , 122.000 Ft
  • Szeptember 06 - 09.: , 122.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 98 €
  • Utasbiztosítás

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – MISKOLC – KASSA

Reggel Budapest-Miskolc útvonalon haladunk és Tornyosnémetinél lépünk át Szlovákiába. Először a magyar történelemben is fontos szerepet játszó Kassa belvárosával ismerkedünk meg. A főtér legmonumentálisabb épülete a gótikus Szent Erzsébet Székesegyház. Közelében található az Orbán-torony és a híres harang. A tér másik ékessége a szecessziós és neobarokk stílusú Állami Színház. Látványos az előtte lévő szökőkút is. Városnézésünk után rövid szabadprogram a központban. A délutáni órákban továbbindulunk Észak-Szlovákiába. Este érünk Magas-Tátrában lévő szállásunkra (3 éj), majd vacsora.

2. NAP: KÉSMÁRK – LŐCSE – NEDEC – DUNAJEC

Reggeli után megtekintünk egy magyar szempontból fontos templomot Késmárkon. A fából készült evangélikus templom vallástörténeti kuriózumnak számít. A mellette épült új templom érdekessége, hogy ebben található Thököly Imre mauzóleuma. A rövid szabadidő során lehetőség nyílik elsétálni a késmárki várhoz, ahol Thököly Imre született. Következő állomásunk Lőcse lesz. Ez a város több magyar elbeszélés színhelyéül szolgált. A központban lévő Szt. Jakab-templommal kezdjük a városnézést, ezt követi a Városháza, a Szégyenketrec és a Thurzó-ház megtekintése. Délután tovább utazunk és felkeressük Nedec várát, mely már az Árpád-házi királyok idején is határunkat védő vár volt, majd magyar és lengyel főurak kedvelt főúri kastélya lett. A vár a határhoz nagyon közel, de már Lengyelországban található. Ezt követően egy különleges tutajozáson veszünk részt a Dunajec folyón. Nemcsak a tutajon való utazás az érdekes, hanem a táj látványa is megkapó. Este érkezünk vissza a szállásra, vacsora.

3. NAP: LOMNIC – ÓTÁTRAFÜRED – HREBIENOK – CSORBA-TÓ

Ez a napunk a Magas-Tátra vidékének megtekintéséről szól. Reggel felvonóval a Lomnici-csúcs középállomásához utazunk, mely 1.732 m magasan, a Kőpataki-tónál van. Itt kirándulási lehetőség, majd visszautazás. Délután Ótátrafüreden is egy szép túrán veszünk részt. Fogaskerekűvel felmegyünk a Hrebienokra (Tarajka) és innen elsétálunk a Tarpataki-vízeséshez. Ezt követően ellátogatunk egy másik ismert természeti látványossághoz, a Csorba-tóhoz, mely egy gleccser vájta tengerszem. Aki akarja, körbesétálhatja a tavat, vagy kirándulást tehet a téli sícentrumhoz, de azt is lehet, hogy a tó körül lévő padok egyikére leülve gyönyörködünk a táj nyújtotta csodás látványban. Természeti látványosságokban gazdag napunk befejeztével kellemesen elfáradva érünk vissza szállásunkra, ahol már vár bennünket a vacsora.

4. NAP: BESZTERCEBÁNYA – SZENTANTAL – SELMECBÁNYA – BUDAPEST

Reggeli után elhagyjuk a Magas-Tátrát és átlépünk az Alacsony-Tátra vidékére. Ellátogatunk a Garammenti Régióban található Besztercebányára. Megnézzük a város legfőbb büszkeségét, a sétánnyá alakított, különleges atmoszférával rendelkező Szlovák Nemzeti Felkelés terét, amelyet más városok joggal irigyelhetnek. A város főterére a legszebb kilátás az Óratoronyból nyílik, a karcsú toronyból megcsodálhatjuk a tér színes kavalkádját. Az Óratornyot 1552-ben építették, és a városi fogház részét képezte. A főtér déli oldalának legszebb része a Thurzó ház, amely ma múzeumként működik. Tovább utazva Szentantal városában felkeresünk egy hallatlanul értékes és ritka gyűjteményekből álló kiállítást, amely a Couburgok által lakott várban található. A belső berendezések és relikviák az itt élők életvitelét, a kor legelegánsabb használati tárgyait mutatja be. A kastélyban található egy vadászati gyűjtemény is. Folytatjuk utunkat a világörökség részeként nyilvántartott Selmecbánya felé. A város a magyar ércbányászat legértékesebb koráról árulkodik, erről meg is győződhetünk. A Lévai-kapu mellett található kör alakú Asszonyok-várának felső szintjéről szép rálátás lesz a városra. Parassapusztánál történő határátlépés után érkezünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Túrázás a Csorba-tónál és a Magas-Tátrában, történelmi városok a Felvidéken, 4 nap félpanzióval és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére