96.000 Ft helyett 72.000 Ft: Vár Zenta, Újvidék, Szabadka, s magyar kötődésű emlékek a Vajdaságban, 4 nap/3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és autóbuszos utazással

Ajánlat kód: 28236
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28236

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vajdasági élmények pálinkakóstolós vacsorával, ménesbirtok-látogatással és magyar kötődésű emlékekkel

  • Július 15 - 18. : , 72.000 Ft
  • Augusztus 31 - Szeptember 03. : , 72.000 Ft

Mi mindent tartalmaz az alapár?

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Egyágyas felár: 19.000 Ft

Belépők

  • Kb. 1400 RSD

1. NAP: BUDAPEST – ZENTA – MAGYARKANIZSA

Reggeli indulás Budapestről, Szeged érintésével határátkelés a Vajdaságba. Először Zentára utazunk. Ellátogatunk a Zentai Csata emlékkomplexumához, majd belvárosi sétánk során megtekintjük többek között a szecessziós városházát, mely a városkép fő meghatározója a maga 50 méter magas ég felé törő tornyával. Fönt a toronyban a zászlók, térképek, harci viseletek és hadieszközök között megelevenedik előttünk a világraszóló második zentai győzelem és maketten is láthatjuk, hogyan szenvedtek a törökök sorsdöntő vereséget a keresztény seregektől 1697. szeptember 11-én. A toronyból gyönyörű panoráma terül elénk. Utunk ezután a magyar szecessziós Royal Szállóhoz vezet (Magyar Ede tervezte), majd megtekintjük a Kis Szent Teréz-templomot. Folytatjuk utunkat Magyarkanizsára, melynek központjában a település kulturális és közigazgatási intézményei találhatók. A főtér egyik ékessége a városháza, valamint a város római katolikus temploma is. Belvárosi sétánk után elfoglaljuk szálláshelyünket a ****-os wellness szállodában, ahol lesz lehetőség pihenni, wellnessezni.

2. NAP: PÉTERVÁRAD – ÚJVIDÉK

Folytatjuk utunkat és először Péterváradot és annak erődjét nézzük meg, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre. A Duna-kanyar fölé emelkedő péterváradi szikla tövében egy cisztercita kolostor is épült a középkorban, melyet alapítója, IV. Béla magyar király után Bélakúti monostornak neveztek. Ezt követően Újvidék belvárosában teszünk egy sétát: látni fogjuk a központi Szabadság teret, a ma Vajdaság Szállónak nevezett hotelt, ami eredetileg Erzsébet királyné (Sissi) nevét viselte, itt áll a neoreneszánsz stílusban épült városháza. Szemben magasodik a Zsolnay-cserép utánzatokkal fedett Mária Neve római katolikus plébániatemplom. A belváros dísze a Dunapark, mellette található a Vajdasági Múzeum impozáns épülete. Végigmegyünk a folyton nyüzsgő sétálóutcán, a Duna utcán és az egykori Kossuth-sétányon is. Szabadidő, mely során lehet ajándéktárgyakat vásárolni, nézelődni. Ezt követően szálláshelyünkre megyünk, mely Újvidéken található.

3. NAP: ÚJVIDÉK – SZABADKA

Reggel elhagyjuk Újvidéket és Szabadkára buszozunk. Megtekintjük a városházát, mely Szabadka és a délvidéki szecesszió szimbóluma. Városháza díszterme és a tornyának kilátója különösen szép. Folytatjuk városnézésünket a klasszicista Népszínházzal és a város főterével. Végigsétálunk a színes homlokzatú épületekkel tarkított Korzón, aztán Szabadka leghíresebb nevezetessége a Raichle Ferenc által tervezett gyönyörű palota következik, mely a magyar szecesszió egyik remekműve. Továbbhaladva utunk a szabadkai zsinagógához vezet, mely annak idején Európa 2. legnagyobb zsinagógája volt. Később Kosztolányi Dezső nyomában járunk a „Gymnasium”-ban, amelynek a padjait ő is koptatta, egészen addig, amíg saját édesapja, az iskola igazgatója el nem tanácsolta. Kosztolányiszobrok, Csáth Géza szülőháza, Magyar Tehetséggondozó Gimnázium, Római katolikus székesegyház is megtekintésre kerül. A nap zárásaként megismerkedünk a DiBonis Pincészet pálinkáival, boraival, és halétel különlegességekkel a Kék Hal Étteremben, élőzene kíséretével. Aki nem szereti a halat, halmentes ételt vacsorázhat. Ezt követően szállásunkra utazunk.

4. NAP: PALICS – KELEBIA – BUDAPEST

Reggeli után ellátogatatunk a híres palicsi állatkertbe. majd gyönyörködünk a meseszép tóban és környezetében. Megtekintjük az 56-os magyar emigránsok palicsi befogadó táborának emlékművét, továbbá a Zsolnay vázákat, a Vigadót, a Hangász Pavilont és még sok más látnivalót. Délután érkezünk a fenséges kelebiai ménesbirtokhoz, mely csodás környezetben várja a látogatókat. A telepen több mint 60 lipicai lovat tartanak, melyekkel gyakran bemutatóznak. Ménistálló, kocsiszín, Kocsimúzeum, csikók, kancák stb. Késő délutáni órákban határátkelés Kelebiánál, majd Szegeden keresztül Budapestre érkezés várhatóan az esti órákban.

Buszos felszállási helyek

  • Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
  • Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
  • Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
  • Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
  • Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Lukoil, Gyöngyös
  • Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 McDonald's, Miskolc, Búza tér
  • Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Nyíregyháza, Állomás tér
  • Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
  • Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 RobotWash Shell Szekszárd, Szekszárd, Rákóczi utca
  • Kecskemét (Budapest után) Le/felszálló kb. reggel 7:45 Auchan, Kecskemét, Dunaföldvári út
  • Kiskunfélegyháza (Budapest után) Le/felszálló kb. reggel 8:15 Kiskunfélegyháza M5 OMV töltőállomás 0465/28 hrsz
  • Szeged (Budapest után) Le/felszálló kb. reggel 9:00 TESCO Extra Rókusi krt. – Szeged, Szeged, Rókusi krt.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Vajdaságban, 4 nap/3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és autóbuszos utazással

Fontos

Időpontok: Július 15 - 18., Augusztus 31 - Szeptember 03 • Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szálláson, egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére