8.500 Ft helyett 5.490 Ft: Csokoládét Valentin napra! Felejthetetlen élmény édes kettesben, kézműves csokoládékészítés 1 személy részére a Süß - Édes Élet szervezésében

Süss Édes élet
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.500 Ft 35% 3.010 Ft
Süss Édes élet
1124 Budapest Hegyalja út 123
suss.hu/

Akció Leírása

Ha számotokra is nagy értéke van a saját kézzel készített ajándéknak, szeretitek a finom borokat és a különleges csokoládékat, irány a Süß - Édes Élet kézműves csokikészítő workshopja!

Az ajánlat tartalma

  • Valentin napi kézműves csokoládékészítés 1 személyre

Valentin nap a szerelmesek ünnepe, s mi más is jutna eszünkbe elsőként erről a napról, ha nem a romantika, a finomabbnál-finomabb csokoládék, borok.

Lepjétek meg párotokat Valentin napkor egy egészen különleges élménnyel és látogassatok el a Süss – Édes Élet műhelyébe, ahol bepillantást nyerhettek a borok és bonbonok titkába, s együtt tölthettek egy romantikus délutánt egy exkluzív, nyugodt, budai környezetben a bor és csokoládé világában.

A csokikészítés közben segítségetekre lesz Juhász Lilla csokoládéigazgató, valamint a Svájcban található zürichi Csokoládé Akadémia tanítványa, Benkocs Bella, aki több éves csokoládékészítő múlttal rendelkezik.

A program tematikája: Ismerkedés a csokoládé történetével, közös csokoládékészítés, a kész csokik összekóstolása a borokkal.

És hogy mit foglal magába az a különleges program?

Belga csokoládépasztával való munkát, amellyel a legjobb minőség garantált!

Megtudhatjátok, hogy milyen fenséges ízkavalkád kerülhet a bonbonokba: málnás, pálinkás, passiókaramellás, sósmogyorós, sült meggyes, virágos ízesítésű bonbonjaitokat akár mindenmentes (cukor, glutén, vagy tejmentes) változatban is elkészíthetitek.

A workshop hedonista élvezetet nyújt: a Badacsonyi, Szekszárdi, Tokaji, és Villányi borvidékek legjobb boraival, legendás magyar pálinkákkal kínálnak meg Titeket!

Extra meglepetésként a workshopon professzionális fotók is készülnek Benkő M. Fanni jóvoltából (WeArt Photostudio), hogy az édes emlékek évek múltán és élénken éljenek bennetek.

Süß - Édes Élet

A Süß - Édes Élet valamennyi terméke kézzel készül, belga csokoládé pasztillából (Callebaut), az alapanyagok közül pedig kizárólag a kiváló minőségű kézműves termékeket használják fel. A cég fő profilja a bonbon és figurális csokoládék készítése. A bonbon termékpaletta összeállításánál legfőbb szempont a tradicionálitás és a nemzetközi trendek ötvözése volt. A mesés ízkavalkádban megtalálhatóak többek között pálinkás, boros, passiókaramellás, sósmogyorós, stb. bonbonok. Alkoholos bonbonjaikba kizárólag magyar termékeket használnank!

Jó étvágyat kívánunk!

1124 Budapest Hegyalja út 123

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Valentin napi kézműves csokoládékészítés 1 személy részére a Süß - Édes Élet szervezésében

Fontos

Beváltható: 2018.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 20-448-7082 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére