8 napos svájci körutazás buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Innsbruck, Zürich, Lugano, Lausanne, Genf és az Alpok legszebb csúcsai

Ajánlat kód: 33691
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

231.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33691

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a svájci Alpok legszebb tájain, látogass el történelmi várakhoz hajózz a Luganói-tavon és sétálj Zürich, Genf és Lausanne utcáin!

Opciók

  • Május-június-július (bővebben)
  • Augusztus-szeptember-október (bővebben)
    • 2024. szept. 2-9.: 253.700 Ft
    • 2024. szept. 11-18.: 253.700 Ft
    • 2024. szept. 21-28.: 248.900 Ft
    • 2024. okt. 2-9.: 239.300 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Az autóbuszos utazást
    • 7 éjszaka szállást
    • Reggelit
    • Az útlemondási biztosítást
    • A felsorolt programokat
    • Az idegenvezetést

    Az ár nem tartalmazza

    • Belépők
    • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

    Felárak (változhat)

    • Félpanziós felár: 51.300 Ft (7 vacsora)
    • Egyágyas felár: 59.000 Ft

    Szállás

    • 1-1 éjszaka tranzitszállás Nyugat-Ausztriában, 2 éjszaka Közép-Svájcban, szép fekvésű szállodákban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
    • 3 éjszaka Nyugat-Svájcban, Aigle környékén (4., 5. és 6. éjszaka) szintén szép fekvésű, erős 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
    • Megjegyzés: A máj. 12-i, a máj. 22-i, a máj. 30-i, a jún. 8-i, a júl. 7-i, a júl. 17-i, a júl. 28-i, az aug. 7-i, az aug. 17-i, az aug. 26-i, a szept. 2-i, a szept. 11-i, a szept. 21-i és az okt. 2-i csoportok esetében az Aigle környéki szálloda belső úszómedencével felszerelt.

    Ellátás

    • Reggeli / fakultatív félpanzió.
    • A reggeli a közép-svájci szállodában (2 éj) bővített kontinentális, a többi helyen pedig büfé. A vacsorák háromfogásosak.
    • Megjegyzés: A máj. 12-i, a máj. 22-i, a máj. 30-i, a jún. 8-i, a júl. 7-i, a júl. 17-i, a júl. 28-i, az aug. 7-i, az aug. 17-i, az aug. 26-i, a szept. 2-i, a szept. 11-i, a szept. 21-i és az okt. 2-i csoportok esetében az Aigle környéki szállodában büfévacsorát kapnak a félpanziós felárat befizető utasaink.

    Program

    1. NAP: INNSBRUCK
    Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5 órakor. Budapestről az autóbusz 6.15-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Salzburg – Innsbruck útvonalon. Séta Innsbruckban, Tirol fővárosában, majd továbbutazás az Inn alpesi völgyében a tiroli szállodához (1 éj).

    2. NAP: ST. GALLEN, SCHAFFHAUSEN, ZÜRICH, AXENSTRASSE, ALTDORF
    Utazás az Arlberg-hágó – Feldkirch – Boden-tó útvonalon St. Gallenbe. A barokk katedrális és az egykori kolostorkönyvtár megtekintése (mindkettő része az UNESCO világörökségnek). Rövid szabad program után továbbutazás a schaffhauseni Rajna-vízeséshez (Európa legbővizűbb vízesése).
    Délután ismerkedés Zürich-hel. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik legelőkelőbb üzletutcáján. (Figyelem: a szept. 21-i csoport esetében a zürichi városnézés nemzetközi sportesemény (kerékpárverseny) miatt nem lesz megvalósítható, ezért ennek a csoportnak a helyettesítő városnéző programja Zug városában lesz. A Zugi-tó partján fekvő városka óvárosának gyönyörű utcái, épületei a késő középkort idézik.) Késő délután továbbutazás egy gyönyörű autóúton, az Axenstrassén, majd Altdorfban a Tell Vilmos emlékmű megtekintése. Szállás egy közép-svájci alpesi szállodában, egy tipikus svájci faluban, 3000 méter magas hegyóriások között (2 éj).

    3. NAP: SZENT GOTTHÁRD-HÁGÓ ÚTJA, LUGANO, HAJÓZÁS A LUGANÓI-TAVON, LOCARNO
    Kirándulás az olasz Svájcba. Utazás a Szent Gotthárd-hágó útján, vadregényes alpesi tájakon keresztül Ticino kantonba (több fotószünet útközben). Ticino jellemzői a kristálytiszta vizű alpesi tavak, partjaikon mediterrán növényzettel, és a hangulatos, olaszos jellegű üdülővárosok. Délelőtt séta Luganóban, a Luganói-tó partján fekvő mediterrán hangulatú városban. A közös program után szabadidő, illetve az érdeklődőknek lehetőség részt venni egy sétahajózáson az elbűvölő Luganói-tavon. A hajóról – mind svájci, mind olasz felségterületről – megcsodálhatjuk a part mentén hirtelen kiemelkedő hegyvonulatokat, a tóparti ódon hangulatú településeket és a dús, színpompás vegetációt.
    Délután ismerkedés az olasz Svájc másik híres városával, a Maggiore-tó partján fekvő Locarnóval. A városközpont felett emelkedik a Madonna del Sasso kolostor, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra, a tóra és a környező hegyekre (sikló vezet fel a kolostorhoz).

    4. NAP: LUZERN, BERNI-ALPOK, JUNGFRAU
    Délelőtt séta az egyik leghangulatosabb svájci városban, Luzernben. A város jelképeinek, a Kapellbrückének (középkori fedett fahíd) és az Oroszlános emlékműnek a megtekintése. Továbbutazás Interlaken érintésével a Berni-Alpok (a Jungfrau-csoport) 4000 m magas hegyei között fekvő Lauterbrunneni-völgybe, Európa talán legszebb gleccservölgyébe. Lehetőség könnyű túrázásra, vagy pedig a híres Jungfrau fogaskerekű vasúttal egy kilátópont elérésére. A panoráma egy életre szóló élmény. Délután továbbutazás tipikus alpesi tájakon keresztül Svájc nyugati részébe, a francia Svájcba. Szállás Aigle környékén, egy gyönyörű fekvésű alpesi szállodában (3 éj).

    5. NAP: LAUSANNE, GENF
    Ismerkedés a francia Svájc 2 nagyvárosával, Lausanne-nal és Genffel. Mindkét város Nyugat-Európa legnagyobb tava, a csodálatos fekvésű Genfi-tó partján található. Először Lausanne-ba utazunk. Ebben a városban van a Nemzetközi Olimpiai Bizottság központja. Séta az óvárosban, Svájc talán legrangosabb műemlékének, a Notre Dame katedrálisnak a megtekintése. Lehetőség az Olimpiai Múzeum meglátogatására, mely néhány évvel ezelőtt megkapta „Az év európai múzeuma” kitüntetést.
    Továbbutazás Genfbe. Több világszervezet székhelye van ebben a patinás hangulatú városban (ENSZ, Nemzetközi Vöröskereszt stb.). Városnézés (Diplomatanegyed, Nemzetek Palotája, St. Pierre Katedrális, Reformáció Emlékműve stb.), majd a Genfi-tó északi partja mentén visszautazás a szállodába. Páramentes időben az autópályáról nagyszerű panoráma nyílik a Mont Blanc-ra.

    6. NAP: ZERMATT, MATTERHORN
    Pihenés az Alpokban.
    Fakultatív program: kirándulás Wallis kantonba. Utazás a Rhone folyó közel 4000 méteres hegyláncokkal határolt völgyében, Martigny és Sion városok érintésével a Matter-völgybe. Csodálatos tájakon keresztül érkezünk Täsch-be. Innen lehetőség vonattal továbbutazni Zermattba. Ez a kisváros, mely a Matterhorn lábainál fekszik 1600 méteres magasságban, az Alpok egyik legelegánsabb üdülőhelye. Ismerkedés a várossal, lehetőség könnyű túrázásra. Már Zermattból, illetve közvetlen környékéről is nagyszerű a panoráma a környező hegyóriásokra. Az érdeklődők felmehetnek fogaskerekű vasúttal a Gornergrat sziklagerincére (3100 méter). Lélegzetelállító panoráma nyílik innen a "havasok arénájára", a gleccserek sokaságára. Tucatnyi 4000 méter feletti csúcs vesz körül minket, köztük az Alpok második legmagasabb csúcsa, a Dufourspitze a Monte Rosa-csoportban (4634 m) és a világhírű piramis formájú hegycsúcs, a Matterhorn (4478 m).
    A fakultatív program ára: 11.300 Ft (garantált indulás). Figyelem: A Täsch-Zermatt vonattal és a Gornergrat fogaskerekű vasúttal utazóknak a vonatjegyek a helyszínen fizetendők (ld. a belépődíjaknál).

    7. NAP: CHILLON VÍZIVÁRA, BERN, LIECHTENSTEIN
    Délelőtt Svájc egyik legérdekesebb történelmi emlékét, Chillon vízivárát nézzük meg. Továbbutazás Bernbe, Svájc fővárosába. Az UNESCO világörökséghez tartozó óváros az Aare folyó hajtűkanyarjában fekszik. Séta a legjelentősebb nevezetességekhez (medvepark, városháza, panorámapontok, parlament, óratorony stb.), majd indulás hazafelé. A késő délutáni órákban ismerkedés Vaduzzal, a miniállam, Liechtenstein fővárosával, majd átkelés Ausztriába, utazás Vorarlbergen át a tiroli szállodába (1 éj).

    8. NAP: RATTENBERG
    Délelőtt séta egy középkori hangulatú tiroli kisvárosban, az Inn partján fekvő Rattenbergben (gyönyörűszép plébániatemplom), majd hazautazás a Salzburg – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

    Figyelem: az 5. és a 6. nap programja az időjárástól függően felcserélődhet.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos svájci körutazás buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Innsbruck, Zürich, Lugano, Lausanne, Genf és az Alpok legszebb csúcsai

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére