8 napos pihenés Egyiptomban, Hurghadán, a Vörös-tengernél, repülővel, all inclusive ellátással az Amwaj Blue Beach***** hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

140.700 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33467

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Vár a mesés Vörös-tenger, a kalandos sivatag és az ötcsillagos kényelem Hurghadán!

Hurghada az egyik legkedveltebb és leghíresebb nyaralóhely Egyiptomban, amelynek fő vonzereje természetesen a Vörös-tenger, ahol önfeledten strandolhattok, hódolhattok a vízi sportoknak, sőt, akár a víz alatti élővilágot is felfedezhetitek búvárfelszereléssel! Meghódíthatjátok a sivatagot, ahol számtalan kaland vár rátok, s elmerülhettek a városok központi terein, piacain jelenlévő nyüzsgésben. Egy biztos, Hurghadán felejthetetlen vakációban lehet részetek a sok-sok kiváló szálloda egyikében!

Amwaj Blue Beach***** Hurghada

Fekvése: A szálloda Soma Bayen fekszik, közvetlenül a Vörös-tenger homokos partján, kb. 45 km-re a hurghadai repülőtértől és kb. 50 km-re a városközponttól. A tengerpart homokos, vízbe lépve korallos, a stég végéről pedig lenyűgöző élővilágot csodálhatnak meg a szálloda vendégei.

Szobák: A hotel összesen 371 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, minibárral és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található.

(A további szobakategóriák kiválasztása a foglalás során megjelenő szobatípus menüpont alatt elérhető.)

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék (télen egy fűtött), wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs, gőzfürdő), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, focipálya, strandröplabda, biliárd, darts, vízi sportok a tengerparton, napernyők és nyugágyak térítésmentesen használhatók (kivéve az első sorban lévők, amelyek térítés ellenében állnak rendelkezésre), búvárközpont, internet kávézó, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda, animációs programok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Időpontok

  • Ajánlatkérés alapján

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy
  • Repülőtéri transzfer
  • Szervizdíj
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 61.100 Ft/fő (változhat)
  • Vízum díja
  • Utasbiztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére