8 napos nyaralás 2 főre a török riviérán, Alanyában, repülőjeggyel, illetékkel, transzferrel, all inclusive ellátással, a Kleopatra Beach**** hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

411.012 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28135

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Töltődj fel az egyik legfestőibb török tengerparti szakaszon!

Időpontok

  • 2024. májustól októberig ajánlatkérés alapján
  • 7, 10 vagy 14 éjszakás turnusok
  • Indulás Budapestről várhatóan 11:35-kor, visszafelé 09:10-kor

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás, standard szobában, a Kleopatra Beach**** Hotelben-ban (kérésre más szobatípus és töübb éjszaka is elérhető)
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy illetékkel
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás és egyéb biztosítás
  • Egyéb, speciális igények

A méltán népszerű nyaralóhelyet, Alanyát a tenger és a Taurus-hegység öleli körbe. Középkorban épült erődjéből nagyon szép kilátás nyílik a városra. A Vörös Torony, a kikötő, a Damlatas-barlang, valamint az óváros a maga hangulatos üzleteivel, éttermeivel, vendéglőivel feledhetetlen élményekkel várja az idelátogatókat.

Sok legenda kering a város történelméről. Az egyik szerint Alanyát Marcus Antonius adományozta szerelmének, Kleopátrának. A történet szerint a pár itt töltötte mézesheteit. Alanya és térsége napjainkban az egyik legkedveltebb üdülőterület, a híres Kleopatra Beach pedig a régió egyik leghosszabb homokos, aprókavicsos partszakasza.

A szállodáról

A Kleopatra Beach**** hotel kb. 118 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárosától kb. 1 km-re, közvetlenül a Kleopatra Beachen, kb. 30 méterre a tengertől. A napágyak, -ernyők és matracok a medencénél ingyenesen, a parton térítés ellenében állnak rendelkezésre.

A szórakozásról soft animációs és sportprogramok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. Az elsősorban fiataloknak, nyüzsgést kedvelőknek ajánlott szállodában központi és a’la carte étterem (előfoglalás szükséges), szabadtéri és gyermekmedence található.

Ellátás: All inclusive ellátás, amely 08:00 és 23:00 között vehető igénybe. A következő szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, svédasztalos rendszerben, délutáni tea, kávé, sütemény, délutáni snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. A tengerparti bárban csak az alkoholmentes italok fogyaszthatóak ingyenesen.

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére