8 napos körutazás Norvégiában, repülőjeggyel, illetékkel, helyi buszos utazásokkal, idegenvezetéssel, belépőkkel, és hajózásokkal a fjordokon

Ajánlat kód: 33669
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

639.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33669

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajózz norvégiai fjordokon, hódítsd meg a gleccsereket és kirándulj igazi skandináv tájakon a nyári hónapokban!

Opciók

  • 2024. jún. 12-19.: , 639.500 Ft
  • 2024. júl. 2-9.: , 667.500 Ft
  • 2024. aug. 6-13.: , 667.500 Ft
  • 2024. aug. 15-22.: , 667.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A reptéri illetéket
  • Az útlemondási biztosítást
  • 7 éjszaka szállást (a körút során félpanzióval, az utolsó két oslói éjszakán büféreggelivel)
  • A helyi autóbuszos utazást
  • A kompátkelést a Stor-fjordon
  • A Hardanger-hídon való átkelés díját
  • A hajózást a Geiranger-fjordon és a Sogne-fjordon
  • A megadott programokat
  • Idegenvezetést
  • A belépőjegyeket az oslói Kon-Tiki Múzeumba és a Fram Múzeumba

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 545 Ft/nap
  • Egyéb belépők

Felár: 

  • Egyágyas felár: 159.000 Ft

Ellátás

Félpanzió (bőséges büféreggeli + 6 vacsora az 1-5. és a 7. napon). A 6. napon a szállodába történő megérkezés előtt lesz lehetőség útközben meleg ételt fogyasztani.
* A júl. 2-i csoport esetében a szállodák eltérő sorrendje miatt a félpanzió keretében a 6 vacsorát az 1-6. napig biztosítjuk. A 7. napon a szállodába történő megérkezés előtt lesz lehetőség útközben meleg ételt fogyasztani.

Program

1. NAP: MJØSA-TÓ
Elutazás Ferihegyről közvetlen járattal Oslóba. Utazás északi irányba Norvégia legnagyobb tava, a Mjøsa-tó mentén, szállás egy tóparti kisvárosban (1 éj).

2. NAP: LILLEHAMMER, RINGEBU, GUDBRANDS-VÖLGY
Utazás Lillehammerbe, az 1994-es téli olimpia városába. Látogatás az Olimpiai Parkban, illetve lehetőség a Maihaugen szabadtéri néprajzi múzeum megtekintésére. A skanzen területére hozott több mint 140 régi épület teljes keresztmetszetét adja a régi norvég vidéki életnek. A kora délutáni órákban szabad program Lillehammer hangulatos belvárosában, majd továbbutazás észak felé. Pihenő Ringebuben, egy tipikus norvég árbóctemplomnál. Tovább a Gudbrands-völgyön keresztül (sebes folyók, vízesések), szállás Közép-Norvégiában (1 éj).

3. NAP: TROLLOK FALA, TROLLOK ÚTJA, ÅLESUND
Utazás a vadregényes Roms-völgyön keresztül. Itt található Európa legmagasabb függőleges sziklafala, melyet a helyiek Trollok falának neveznek. Felkapaszkodás a Trollok útja meghökkentő szerpentinjein.
Több fotószünet után a bájos Stor-fjord mentén haladva megérkezés a szigetekre épült Ålesundbe. Városnézés Norvégia egyik legszebb városában, melynek turisztikai jelentőségét egyrészt csodálatos fekvése adja (panoráma a fjordokra, a szigetekre és a környező hegyvilágra), másrészt Ålesund az európai szecessziós stílusú városépítészet egyik legszebb példája, mivel az 1904-es nagy tűzvész után az egész várost ebben a stílusban építették újjá. Szállás Ålesund központjában (az aug. 15-i csoport esetében Ålesund környékén) – 1 éj.

4. NAP: GEIRANGER-FJORD (HAJÓZÁS), BRIKSDAL-GLECCSER
Kompátkelés a Stor-fjordon, majd utazás a hangulatos Hellesylt faluba. Végighajózás a fjordok fjordjának nevezett Geiranger-fjordon (gyönyörű vízesések). Geirangerből továbbutazás Grotli irányába (meseszép panoráma a Geiranger-fjordra), majd leereszkedünk a Nord-fjordhoz. Délután kirándulási lehetőség a Briksdal-gleccserhez. A helyiek által troll autóknak nevezett korszerű járművek kb. 700 méterrel a gleccser nyúlványa előtt teszik ki az utasokat, ahonnan sétát tehetnek a Jostedal Gleccser Nemzeti Parkban, és közelről csodálhatják meg a gleccsert (a Jostedal Gleccser az európai kontinens legnagyobb összefüggő gleccsermezője).
Szállás a Jølster-tónál (1 éj).

5. NAP: SOGNE-FJORD (SÉTAHAJÓZÁS), NÆRØY-KANYON, BERGEN
Utazás lebilincselően szép tájakon keresztül a Sogne-fjordhoz. Panoráma hajókirándulás a Sogne-fjordon, a világ leghosszabb és legmélyebb fjordján. A hajóút során több helyen magasból lezúduló vízesésekben gyönyörködhetünk. Továbbutazás autóbusszal az elbűvölően szép Nærøy-kanyonon keresztül Bergenbe, a fjordvidék csodálatos fekvésű fővárosába. Késő délután városnézés Bergenben (az UNESCO világörökség részét képező rakparti házsor, a hanza időkből származó Bryggen; a Bergenhus erőd; a kilátóhelyek stb.). Szállás Bergen központjában (1 éj).

6. NAP: BERGEN, HARDANGER-FJORD, VØRINGFOSS-VÍZESÉS, HARDANGER-FENNSÍK
Folytatjuk a bergeni városnézést, majd késő délelőtt elutazás Oslo irányába. Átkelés a Hardanger-fjordon a 2013-ban átadott Hardanger-hídon, Norvégia leghosszabb függőhídján. Fotószünet, majd továbbutazás a festői Måbødal-kanyonon keresztül a Vøringfoss-vízeséshez (a leghíresebb egész Norvégiában).
Utazás a Hardanger-fennsík holdbéli tájain át (fotószünetek). Szállás Oslo központjában (2 éj).

7. NAP: OSLO
Autóbuszos városnézés a norvég fővárosban: királyi palota, városháza, parlament, egyetem, operaház stb. Ezután séta a gyönyörű Vigeland Parkban, majd látogatás a Holmenkollen sísánchoz (lélegzetelállító panoráma Oslóra). Délután lehetőség idegenvezetőnkkel a Kon-Tiki Múzeum és a Fram Múzeum megtekintésére. Előbbi Thor Heyerdahl (a világhírű norvég utazó) szenzációs expedícióinak, utóbbi pedig a norvég sarkkutató expedícióknak állít emléket. Többek között a Déli-sark felfedezőjének, Amundsennek a híres hajója, a Fram is látható a múzeumban.

8. NAP: OSLO
A nap nagy részét még Oslóban töltjük. Szabad program, idegenvezetőnkkel lehetőség további nevezetességek megtekintésére. Délután transzfer az oslói repülőtérre, hazautazás közvetlen járattal Budapestre, érkezés a késő esti órákban (az előzetes menetrend szerint).
Megjegyzés: A jún. 12-i csoport repülőjárata délelőtt indul Oslóból, így ennek a csoportnak már nem lesz szabad program ezen a napon.

* A júl. 2-i csoport esetében a szállodákat eltérő sorrendben tudtuk foglalni, ezért a programokat az alábbi sorrendben bonyolítjuk le:
1. nap. Oslo / szállás Oslo központjában (2 éj)
2. nap: Oslo
3. nap: Lillehammer, Ringebu, Gudbrands-völgy / szállás Közép-Norvégiában (1 éj)
4. nap: Trollok fala, Trollok útja, Ålesund / szállás Ålesund központjában (1 éj)
5. nap: Geiranger-fjord (hajózás), Briksdal-gleccser / szállás a Jølster-tónál (1 éj)
6. nap: Sogne-fjord (sétahajózás), Nærøy-kanyon, Bergen / szállás Bergen központjában (1 éj)
7. nap: Bergen, Hardanger-fjord, Vøringfoss-vízesés, Hardanger-fennsík / szállás Oslo központjában (1 éj)
8. nap: Oslo (szabad program)

Tehát minden program teljesülni fog, csak más sorrendben.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 főre Norvégiában, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal, idegenvezetéssel, belépőkkel, és hajózásokkal a fjordokon

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére