8 napos körutazás Norvégiában, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel – vár Oslo, a Geiranger-fjord, Bergen és Stavanger városa

Ajánlat kód: 35750
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

568.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35750

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a hatalmas hegyek, fjordok és fagyos gleccserek hazájában, Norvégiában!

Időpont

  • 2024. június 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • Szállás 3*-os szállodákban
  • Reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és vonatjegy árát (kb. 1.200,- NOK)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,8%

Felár

  • Félpanziós felár (ajánlott): 128.000 Ft
  • Egyágyas felár: 179.000 Ft
  • Felár 30 - 34 fő esetén: 75 € ( Helyszínen fizetendő!)

Program

1. nap: Budapest – Oslo/Gardermoen – Dombas 
Elutazás a reggeli órákban a norvég főváros repülőterére. Érkezést követően irány észak, első megálló az 1994-es téli olimpiának otthont adó LILLEHAMMER. Menetrend függvényében látogatás a város szabadtéri múzeumában, mely 120 ódon épületből áll és 40 hektáros területen várja a látogatókat. Továbbutazás Peer Gynt völgyében. Szállás Dombasban.

2. nap: Kristiansund – Atlanti-út – Trollok útja – Alesund
Reggeli után északnyugatra utazunk, az Északi-tenger partján épült KRISTIANSUND-ba. A vad part, a tenger tomboló haragja ellenére a település halászatból, valamint a szárított tőkehal exportjából él. Ezt követően a napot egyedülálló látnivalók között töltjük. Először az Atlanterhavsveien (Atlanti-út) haladunk át. A szigeteket, mint egy hullámvasút kapcsolja össze az aszfaltút, miközben mindenütt víz vesz körül bennünket: úgy érezhetjük, mintha nem is közúton buszoznánk, hanem vízen hajóznánk. Hidakon és kompon átkelve jutunk a Trollok útjához. A Trollstigenveien Norvégia egyik leglátványosabb útvonala. A mintegy 1000 méter magas, függőleges - a helyiek által csak Trollok falának nevezett - sziklafal kedvelt fotótéma. A lélegzetelállító hegyvidéki tájat vízesések kísérik, melyek közül leglátványosabb a Stigfossen. A közúti forgalmat lebonyolító útvonal áthalad a vízesés fölött, így jobbról is és balról is láthatjuk a lezúduló hófehér vizet. Leereszkedve a hegyvonulatról a Stor-fjord partjára érünk. Ennek a fjordnak egyik, s egyben legszebb ága a Geirangerfjord, a következő napi programunk fő látványossága. A napunk befejező állomása ALESUND városa. A hajdan halászatból, ma inkább haltenyészetből és halfeldolgozásból élő város szépségét az 1904-es tűzvésznek „köszönheti”, ami után szecesszió stílusában építették újjá. Szállás Alesundban.

3. nap: Geiranger-fjord – Jostedalsbreen 
Nyugat-Norvégia fjordjai, a Geiranger-fjord és a Nærøy-fjord a természeti világörökség részei. Utazásunk során ellátogatunk a GEIRANGER-FJORD-hoz, amelyet az ország legszebb fjordjának tartanak. Természetesen hajóra szállunk, hogy a meredek sziklafalak között húzódó sík víztükörről is élvezzük a nagyszerű panorámát.  Kikötés után továbbutazás autóbusszal ismét nyugat felé, miközben Európa legnagyobb gleccsermezőjének, a Jostedalsbreennek látványa kíséri utunkat. Szállás Hafsloban.

4. nap: Aurland-fjord – Myrdal – Bergen 
Komppal kelünk át a világ legnagyobb fjordjának, a Sogne-fjordnak egyik ágán. Majd a világ leghosszabb közúti alagútján áthaladva az AURLAND-FJORD partjára érkezünk. Itt nem hajóra, hanem vonatra szállunk! A világ egyik legszebb vasútvonalán, a Flamsbana hegyi kisvasúton Myrdalig kígyózunk fel, gyönyörködve a tájban és a vízesésben. Átszállás után továbbutazás Voss-ba, majd autóbusszal folytatjuk utunkat a tengerpartra. Városnézés BERGEN-ben, a hajdani királyi fővárosban. A Hansa-szövetség legjelentősebb norvég tagja elsősorban impozáns fekvésének köszönheti hírnevét. Szállás Bergen környékén.

5. nap: Bergen – Stavanger 
Városnézés folytatása BERGEN-ben, majd pedig Irány Stavanger! Száz éve még csak a Hurtigruten hajóival tehettük volna meg az útvonalat, de mára a sok szigettel szabdalt gyönyörű tájat hidakkal, alagúttal, komppal kombinált aszfalt úton, autóbuszunkkal járjuk végig. Szállás Stavangerben.

6. nap: Stavanger – Prédikálószék 
STAVANGER városa egykor halászkikötő volt, mely a XX. század második felére a norvég olajipar fővárosává nőtte ki magát. Az olajipar döntően hozzájárult ahhoz, hogy Norvégia életszínvonala pár évtized alatt az utolsókból az elsők közé emelkedett, s mára a legélhetőbb ország elismerést is kivívta magának. Bizonyára láttak már olyan fényképfelvételeket, videókat, amelyeknek a puszta látványától is sokan elszédülnek, míg mások dacolnak a mélységekkel. Nos, ezek közé tartozik a PREIKESTOLEN (Prédikálószék) is, amely lenyűgöző látványával méltán lesz körutazásunk egyik csúcspontja. A kirándulás a Prédikálószékhez igazi magashegyi túra, amelyet csak kiváló egészségi állapotban, jó fizikai, valamint szellemi kondíciókkal rendelkezők tudnak teljesíteni, bejáratott túrabakancsban és túrafelszerelésben. Természetesen, aki nem tudja vállalni a kirándulást, a városban maradhat. Szállás Stavangerben.

7. nap: Stavanger – Oslo 
Rövid fotószüneteket közbeiktatva egész napos utazás végén érkezünk Oslóba. Útvonalunk a skandináv hegyvidék további szépségeit tárja elénk, Drammennél érjük el az Oslo-fjordot. Szállás Oslo külvárosában.

8. nap: Oslo – Budapest
Városnézés OSLO-ban, ahol a jelentős látnivalóikat kívülről tekintjük meg, de a híres hajósok múzeumait nem hagyhatjuk ki (Amundsen, Nansen, Heyerdahl és a Viking hajók). A legnagyobb norvég szobrász szabadtéri gyűjteményét őrző Gustav Vigeland szoborparkot is érintjük, s végül gyönyörködünk a város panorámájában. Kitérőt teszünk a síugrósánchoz, a Holmenkollenhez. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Norvégiában, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel – vár Oslo, a Geiranger-fjord, Bergen és Stavanger városa

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére