8 napos körutazás Ligúriában és a francia riviérán, busszal, reggelivel – vár a Ligúr-tengerpart, Monaco, Cannes, San Remo és Milánó

Ajánlat kód: 43052
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

254.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43052

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az elbűvölő Ligúr-tengerparton és az exkluzív francia riviérán!

Időpontok

  • 2023-06-18: , 199.900 Ft
  • 2023-08-27: , 199.900 Ft
  • 2024-09-08: , 254.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás 2-3*-os szállodákban
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 5.600,-Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2.8%
  • IFA
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 4.400 Ft/fő
  • Belépők (változhat)
    • Francia Riviéra fakultatív  kirándulás 40 EUR
    • Menton-Dolceacqua-San Remo fakultatív kirándulás 25 EUR
    • Cervo-Laigueglia fakultatív kirándulás 15 EUR  
    • Monte-Carlo / Hercegi Palota 10 EUR
    • Olívamúzeum 2,5 EUR (10 főtől)
    • Strandszervíz / 1 napernyő és 2 szék kb. 20 EUR/nap (Foglalás a szabad helyek függvényében a szállodában lehetséges!)
    • Légkondicionáló a helyszínen fizetendő /kb. 2 EUR/fő/nap 

Felár

  • Félpanzió (5 vacsora): 17.000,-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 55.000,-Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu., Koronaőr köz Találkozó: 04:30 Indulás: 05:00 
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  05:40
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.)  06:10
  • Balatonlelle-Marche  06:30
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 07:30

Program

1. nap: Budapest-Ligúr tengerpart
Kora reggeli találkozó Budapesten a Déli Pályaudvarnál, majd megkezdjük utazásunkat Itáliába. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül, az olasz riviérára. Vár ránk a mesés Ligúria! Észak-Olaszország festői tartománya a francia határ mentén fekszik, ahol bájos kisvárosok, leanderek, színesen virágzó bokrok, dombok és a mélykék tenger fogadja az utazókat. Színes virágültetvények, mandula- és gesztenyefák sorai teszik ellenállhatatlanul vonzóvá a tájat, ahol fantasztikus látnivalók várnak majd ránk. Esti érkezés a szálláshelyre, Diano Marina üdülővárosába. (A mai napon nincs vacsora a szállodában!)

2. nap: Ligúr tengerpart
Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

3. nap: Francia riviéra-Monaco-Nizza-Antibes-Cannes
Korai reggeli a szállodában, majd az Azúrt part legszebb látnivalóit ismerhetik meg fakultatív kirándulásunk alkalmával. (Ár: 40EUR/fő) Egész napos kirándulás a Francia Riviéra legszebb városaiba, ahol utunk először Monaco-ba vezet. Csodálatos sziklás tengerszakaszok mellett érkezünk a Cote d’Azur világhírű miniállamába, melynek különleges fekvése, örökké emlékezetes marad a látogató számára. Rövid séta Monte-Carloban (Óváros, Hercegi Palota, Kaszinó), majd következik a páratlan szépségű régió fővárosa Nizza, a fények, a színek és az ízek városa. Séta a városban, ahol megnézzük az Angol sétányt, és a hangulatos óvárost, majd elutazás Cannes-ba, a filmfesztiválok híres városába (tengerparti sétány, kikötő, Fesztivál Palota ) Mai utolsó megállónk a festői Antibes, az Azúr part legromantikusabb kisvárosa lesz, majd visszautazás az olaszországi szállodába. Érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (A késői visszaérkezés miatt nincs vacsora a szállodában!)

4. nap: Menton-Dolceacqua-San Remo
Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulási lehetőség a francia riviéra hangulatos kisvárosába Menton-ba, melyet a kertek és parkok városaként is emlegetnek. “La Perle de la France”, vagyis Franciaország gyöngyszeme , köszönti a látogatót a város határában lévő tábla. A zöldellő parkok, az óváros csodás épületei, öreg házai és a lenyűgöző tengerpart valóban igazi gyöngyszemmé varázsolja a várost. Visszautazunk Olaszországba, és Ligúria tartomány legelbűvölőbb városába látogatunk. A Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua jellegzetes középkori városába utazunk. Ligúria nem csak tengerpart, így ahhoz hogy ezt a festői várost felfedezzük, mindenképpen el kell távolodnunk a tengerparttól.  A ligúr dombvidék tele van bájos falvakkal és városokkal, de az egyik legszebb Dolceacqua , 2000 lakosú települése, melyet a szamárhátíves híd és a Doria kastély képe ural. Monet többször is járt a városban és elvarázsolta  a híd és  a kastély összképe. A középkori hangulatú, zegzúgos utcákkal, sikátorokkal tagolt belváros egyedülálló. Gyalogos városnézés, majd utazás a Virágok városába, a Capo Nero és Capo Verde öblök partján fekvő San Remo-ba. Séta az óvárosban (La Pigna), ahol keskeny és meredek utcácskák, fedett sétányok és apró terek váltogatják egymást. Búcsú a 'Riviéra dei Fiori'-tól, majd visszautazás San Bartolomeo al Mare városába. (Ár: 25EUR/fő)

5. nap: San Bartolomeo al Mare
Szabadprogram, pihenés a tengerparton.

6. nap: Cervo-Laigueglia
Szabadprogram, vagy félnapos fakultatív kirándulás Ligúria elbűvölő városaiba. (Ár: 15EUR/fő) Reggeli után látogatás az olíva múzeumban, majd utazás Cervo festői kisvárosába. A gyönyörű fekvéssel büszkélkedő, középkori hangulatú város látképét a Clavesana kastély uralja. Közös sétánkat követően, a Pálmák riviérájának egyik legszebb városába látogatunk. A Riviera delle Palme, a Ligúr part Ponente részéhez tartozik, Varazze és Andora között helyezkedik el. A Pálmák riviérájának szívében találjuk Laigueglia festői kisvárosát, melyet Itália legszebb települései, “Borghi più Belli d’Italia”  között tartanak számon. Az egykori kis halászfalu, igazi kis ékszerdoboz. Az óváros, “budello” városnegyede a halászok és tengerészek múltját idézik. Átadhatjuk magunkat a város varázslatos hangulatának, ahol a sikátorok, templomok, történelmi épületek, pasztellszínű házak szépsége mellett gyönyörű homokos tengerpart vár. Megkóstolhatjuk a város specialitását gobeletti-t vagy a„baci”-t , azt a rózsa formájú édességet, melyet mandulából és mogyoróból készítenek csokoládé krémmel. Délután szabadidő San Bartolomeo al Mare-ban.

7. nap: Genova-Milánó
Reggeli után utazás Kolombusz szülővárosába, a tenger és a helyek között fekvő Genova városába. Városnézés Ligúria tartomány fővárosában. Belvárosa Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan élmény. Továbbutazás Lombardia tartomány fővárosába, Milánóba, mely a XV. században a Visconti és Sforza nemesi családok uralkodása alatt Itália egyik legjelentősebb reneszánsz központjává nőtte ki magát. A Piazza Cavour, Sforza kastély, Dóm tér, Galleria Vittorio Emanuele II. és a Scala épületének megtekintése után folytatjuk utunkat a Garda tó közeli szállásra.

8. nap: Verona-Budapest
Utazás Veneto tartomány egyik legszebb városába. Belvárosi séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia romantikus városával, az Adige partján fekvő Veronával. A Piazza Bra hangulatos kávézói és Verona legismertebb nevezetessége az ókori amfiteátrum, a híres Aréna fogad városnézésünk első állomásaként. A Via Mazzini csábító kirakatai mentén végigsétálunk a Piazza delle Erbe terére, ahol freskókkal díszített épületek és a Torre dei Lamberti impozáns látványa köszönti a látogatókat. A Piazza dei Signori terére átsétálva megtekintjük a Scaligeri család gótikus síremlékét is, majd Júlia híres erkélyével zárjuk programunkat. Búcsú a „szerelmesek városától”, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Ligúriában és a francia riviérán, busszal, reggelivel – vár a Ligúr-tengerpart, Monaco, Cannes, San Remo és Milánó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére