Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8 napos körutazás  a Baltikumban, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – augusztus 20-án is!

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

214.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Akció kód: 33712

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Töltsd a nyári szabadságot északi kalandokkal, fedezd fel a Baltikum különleges hangulatát, a barátságos városokat és a csodaszép tájakat!

Opciók

 • 2019. június 18-25. 214.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. augusztus 13-20. 225.000 Ft + reptéri illeték

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket
 • A helyi autóbuszt
 • A kompátkelést a Kur-földnyelvre és vissza
 • 7 éjszaka szállást 3-4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban
 • Reggelit
 • Az útlemondási biztosítást
 • Idegenvezetést
 • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

 • Reptéri illeték 39.100 Ft
 • Belépők
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

 • Félpanziós felár: 41.200 Ft (7 vacsora)
 • Egyágyas felár: 75.000 Ft

Program

1. NAP: RIGA

Elutazás Budapestről az airBaltic légitársaság közvetlen járatával Rigába, Lettország fővárosába a kora délutáni órákban.

A késő délutáni megérkezést követően transzfer a városközponthoz közeli szállodába (1 éj).

2. NAP: RUNDĀLE-KASTÉLY, KERESZTEK HEGYE, KLAIPÉDA

Utazás Lettország déli részébe. Itt található a Baltikum talán leglátványosabb kastélya, a Rundāle-kastély. A helyiek által kis Versailles-nak is nevezett egykori cári palotát ugyanaz az építész tervezte, aki a szentpétervári Téli Palotát. A gazdagon berendezett belső termek és a szép park megtekintése után átkelés Litvániába, ahol első megállónk az immár európai hírű zarándokhely, a Keresztek Hegye lesz. A kis dombon felállított több ezer kereszt a litván nép mély vallásosságának és a Szovjet Birodalommal szembeni ellenállásának nagyszerű példája.

Késő délután érkezés a Balti-tengernél fekvő Klaipédába, mely a litván partvidék legjelentősebb városa. A német neve Memel, valaha németek lakták, a Német Birodalom egyik fontos városa volt. Rövid városnézés, majd a szállodai szobák elfoglalása (1 éj).

3. NAP: KUR-FÖLDNYELV, NIDA

Délelőtt komppal átkelünk a Kur-földnyelvre egy keskeny tengerszoroson keresztül. A közel 100 km hosszú, átlagosan 1 km széles félsziget (a Kur-földnyelv) a Baltikum talán legjelentősebb természeti látnivalója, része az UNESCO világörökségnek. Barangolás a homokdűnék különös világában, majd séta egy hangulatos halászfaluban, Nidában.

Ezt követően visszatérünk komppal Klaipédába, majd utazás Vilniusba, a litván fővárosba, szállás (2 éj).

4. NAP: VILNIUS, TRAKAI

Vilnius gyönyörű fekvésű város, erdős dombvidékre épült, hangulatos barokk óvárosa igazi ékszerdoboz közel 30 templommal és rengeteg műemlékkel. A városnéző séta fő látnivalói a következők: a Hajnalpír-kapu (a Csodatévő Madonna képével), a Teréz-templom, az ortodox Szentlélek-templom, a Városháza tér, a Dominikánus-templom, az Anna-templom (amit szépsége miatt Napóleon Párizsba akart vitetni), az egyetem épületei, az Elnöki Palota és a katedrális. Ez utóbbi igazi gyöngyszeme a barokk Kázmér-kápolna. A közös séta után szabadidő, illetve lehetőség idegenvezetőnkkel felmenni a katedrális mellett álló várdombra (csodálatos panoráma az egész városra).

Mielőtt délután a közeli Trakaiba indulnánk, még megállunk az autóbusszal az óvárostól kissé távolabb eső Péter-Pál-templomnál, amely mintegy megkoronázását jelenti a vilniusi városnézésnek (egészen egyedülálló, meseszép stukkók).

Vilnius mellett található egy hangulatos tóvidék, az egyik tó félszigetén fekszik a színes házairól ismert Trakai falu, a faluval szemben, egy kis szigeten pedig Trakai romantikus várkastélya található (gyalogos híd vezet át a szigetre). Látogatás a várkastélyban, az érdekes iparművészeti és történelmi kiállítások megtekintése, rövid szabadidő, majd visszautazás Vilniusba.

5. NAP: PÄRNU

Vilniust észak felé elhagyva utazás Lettországba, majd a hatalmas Rigai-öböl mentén tovább Pärnu városába, melyet kedvező klímája és hosszú homokos tengerpartja miatt Észtország első számú gyógy- és üdülővárosának tartanak. Séta a történelmi belvárosban (egykor Hanza-város volt) és a boldog békeidők hangulatára emlékeztető tengerparti üdülőnegyedben.

Kora este érkezés Tallinnba, szállás az észt fővárosban (2 éj).

6. NAP: TALLINN

Egész napos program az egykori büszke Hanza-városban, Tallinnban, ahol a nagy területen fekvő középkori óváros bebarangolása egyike a nagy európai városélményeknek. A felsővárosban található a dóm és az ortodox katedrális is, két kilátópontról pedig csodálatos panoráma nyílik a hatalmas falakkal és bástyákkal körbevett alsóvárosra és a kikötőre. Az alsóvárosban szinte minden kis utca újabb meglepetést tartogat, különösen a gyönyörű Városháza tér környékén. Lehetőség lesz a gótikus városháza belső termeinek megtekintésére is.

Délután néhány órás szabad program a tallinni óvárosban, ezalatt az érdeklődők idegenvezetőnkkel egy kirándulást tesznek a „Rocca al Mare” skanzenbe, az Észt Szabadtéri Múzeumba. A skanzen Tallinn külvárosában található, gyönyörű környezetben, egy erdős tengerparton.

7. NAP: RIGA

Búcsú Észtországtól, utazás vissza Lettországba, a kora délutáni órákban érkezés Rigába. Lettország egykor német kereskedők lakta fővárosában szinte minden építészeti korszakból maradtak fenn értékes műemlékek. Ezek közül a legfontosabbak a céh-házak, a városháza, a Lőportorony, a Svédkapu, a 3 fivér házak, a dóm, a Szt. Péter-templom és a különleges homlokzatú Feketefejűek Háza. A városnézés után szabadidő az óvárosban.

Szállás Rigában, a városközponthoz közel (1 éj).

8. NAP: RIGA

Délelőtt még marad egy kis idő a rigai híres szecessziós negyed felkeresésére, majd transzfer a repülőtérre. Elutazás Rigából Budapestre, érkezés Ferihegyre a kora délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 főre a Baltikumban, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, idegenvezetéssel - Lettország és Riga, Észtország és Tallinn, Litvánia és Vilnius, augusztus 20-án is!

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére