8 napos körutazás Csehországban, reggelivel, 4*-os szállással, buszos utazással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 32988
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

193.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 32988

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Természeti csodák, romantikus kastélyok, középkori várak és hangulatos városok várnak Téged is egy felejthetetlen csehországi körutazáson!

Opciók

  • 2024. máj. 9-16.: , 193.500 Ft
  • 2024. szept. 5-12.: , 212.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást 4*-os szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 47.500 Ft (7 vacsora, melyek egyike egy prágai belvárosi étteremben lesz)
  • Egyágyas felár: 79.700 Ft

Program

1. NAP: DÉVÉNY VÁRA, BRNO (BRÜNN)
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor, Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Rajka – Pozsony útvonalon. Első programunk a szlovák főváros melletti Dévényi vár (a Duna Gibraltárja). A Duna és a Morva folyók találkozásánál egy magas sziklán álló erődítmény valaha az egyik legfontosabb magyar vár volt a nyugati határszélen, mára a látványos romok maradtak meg.
Továbbutazás Brnóba, Csehország második legnagyobb városába. Ismerkedés a szép belvárossal (Dóm, Piac tér, Régi városháza stb.), majd szabad program. Szállás Brnóban (2 éj).

2. NAP: MORVA-KARSZT, OLOMOUC (OLMÜTZ)
Délelőtt utazás a Morva karszthegységbe, ahol a víz oldó hatására búvópatakok és barlangok káprázatos együttese képződött. Csónakázás a földalatti Punkva folyón egy cseppkőbarlangban, majd séta a Macocha-szurdokhoz.
Délután kirándulás Olomoucba, Csehország műemlékekben egyik leggazdagabb városába: gyönyörű terek, városháza, szentháromság-oszlop (a legnagyobb az országban), Szent Vencel-dóm stb.

3. NAP: HRADEC KRÁLOVÉ (KÖNIGGRTZ), CSEH PARADICSOM
Utazás északnyugat felé Hradec Královéba, Kelet-Csehország tartományi fővárosába. A város inkább német nevén, Königgrtzként vált híressé. Történelmi városközpontja az Elba bal partján szintén a legszebbek közé tartozik: Fő tér, Szentlélek-katedrális, Fehér torony (panorámakilátó), városháza, Mária Mennybemenetele-templom stb.
Továbbutazás a Cseh Paradicsom nevű nemzeti parkba. A fenyvesekből kiemelkedő bizarr sziklaalakzatok által alkotott vadregényes sziklaváros az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Szállás Prága környékén (3 éj).

4. NAP: PRÁGA
Prága az elmúlt években a világ egyik leglátogatottabb városává vált, köszönheti ezt az európai fővárosok sorában egyedülállóan érintetlen városképének, a középkortól a szecesszióig szinte minden időszakot felölelő építészeti örökségének. Városnézés a cseh fővárosban: A közös séta során látjuk a prágai várat (a Hradzsint), a Szent Vitus-katedrálist, majd pihenőt tartunk a híres Arany utcácskánál. Ezután továbbsétálunk a Kisoldal barokk palotái mentén a Károly-hídig, majd azon átkelve érkezünk meg a gyönyörű Óváros térre.
A városnézés után marad szabadidő arra, hogy sétálhassanak az ősi utcákon, vagy beüljenek valamelyik híres sörözőbe.

5. NAP: KARLOVY VARY (KARLSBAD), PRÁGA
Kirándulás a nyugat-csehországi Karlovy Varyba, Európa egyik híres fürdővárosába. A szép fekvésű városban ma is sok pompás épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára, amikor Karlsbad a nemzetközi arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt.
Karlovy Vary után érkezés a prágai belvárosba a késő délutáni órákban. Közös séta, illetve szabadidő az esti Prágában.
Figyelem: A félpanziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon Prágában, egy belvárosi étteremben lesz.

6. NAP: KUTNÁ HORA (KUTTENBERG), KONOPITĚ KASTÉLYA
Délelőtt ismerkedés Kutná Horával (UNESCO világörökség). Ez a kisváros 500-600 évvel ezelőtt Prágával vetélkedett, ebből a korból származnak értékes műemlékei. Ezek közül is kiemelkedik a Szent Borbála-templom, melyet Közép-Európa egyik legszebb gótikus templomának tartanak.
A következő programunk Konopitě kastélyának meglátogatása (gazdagon díszített belső termek, trófeagyűjtemény, angolpark). A romantikus épületegyüttes az Osztrák-Magyar Monarchia egykori trónörökösének, Ferenc Ferdinánd főhercegnek a tulajdona volt.
Ezután továbbutazás Dél-Csehországba, szállás České Budějovicében, a városközpontban (2 éj).

7. NAP: ČESKÝ KRUMLOV (KRUMAU), HLUBOKÁ KASTÉLYA, ČESKÉ BUDĚJOVICE (BUDWEIS)
Utazás Český Krumlovba. Ez a város egy a középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO világörökség része. A Vltava folyó kanyarulatában elhelyezkedő óvárosa és meghökkentően érdekes vára sokáig emlékezetes marad a turistáknak.
Délután látogatás Hluboká kastélyában, melyet egykori tulajdonosai – a Schwarzenbergek – az angol uralkodó rezidenciájának, a Windsori kastélynak a mintájára alakították át. Ma Csehország leglátogatottabb kastélya.
Késő délután közös séta és rövid szabad program České Budějovicében, Dél-Csehország tartományi fővárosában.

8. NAP: TELČ, LEDNICE KASTÉLYA
Utazás a dél-morvaországi Telčbe, ahol a főtér tökéletessége szinte minden képzeletet felülmúl (UNESCO világörökség). Ismerkedés a várossal, majd indulás hazafelé. Utolsó programunk az osztrák határ közelében fekvő Lednice kastélyának megtekintése. A dúsgazdag Liechtenstein hercegek egykori pazar palotájában tett látogatás méltó lezárását jelenti a csehországi körutazásnak.
Hazaérkezés Szlovákián keresztül a Pozsony – Rajka – Győr – Tatabánya – Budapest – Székesfehérvár útvonalon az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 személyre Csehországban, reggelivel, 4*-os szállással, buszos utazással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére