8 napos körutazás Portugáliában, repülőjeggyel, illetékkel, helyi buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33554
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

453.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33554

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Pihenj kora tavasszal az Atlanti-óceán partján és sétálj Portugália hangulatos, nyüzsgő városaiban!

Időpontok

  • 2024. márc. 27 - ápr. 3.: , 453.000 Ft
  • 2024. ápr. 30 - máj. 7.: , 492.000 Ft
  • 2024. jún. 25 - júl. 2.: , 507.400 Ft
  • 2024. szept. 22-29.: , 529.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszt Portugáliában
  • 7 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • A helyi idegenforgalmi adót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Sétahajózás
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 545 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 67.900 Ft (7 vacsora)
  • Egyágyas felár: 154.000 Ft

Szállás

6 éjszaka 4 csillagos + 1 éjszaka 3 csillagos szállodákban, kétágyas, pótágyazható, fürdőszobás, légkondicionált szobákban.

Megjegyzés: Az estorili szálloda (6. és 7. éjszaka) nem fogad 16 éven aluli gyerekeket.

PROGRAM

1. NAP: LISSZABON
Elutazás Ferihegyről egyszeri átszállással Lisszabonba. A megérkezést követően ismerkedés a portugál fővárossal.**
Szállás Lisszabonban, metróállomáshoz közeli szállodában (2 éj).

2. NAP: LISSZABON
Az egész napot Lisszabonban töltjük. Autóbuszos és gyalogos városnézés: Belém-torony, Felfedezők emlékműve, Jeromosok kolostora – Vasco da Gama síremlékével, kilátópontok, Avenida Libertade stb. A programban szerepel a Lisszabon melletti monumentális Krisztus Király emlékmű is (gyönyörű panoráma Lisszabonra és a Tejo folyó torkolatvidékére). A nap hátralévő részében szabadidő, idegenvezetőnkkel lehetőség további nevezetességek felkeresésére Lisszabonban.

3. NAP: ÓBIDOS, NAZARÉ, BATALHA, FÁTIMA
Utazás észak felé. Óbidos az első megálló, egy dombon fekvő, falakkal körülvett kisváros, mely teljes egészében megőrizte középkori jellegét. Ezután Nazaré következik, az egykori halászfalu az Atlanti-óceán partján, majd a portugál gótika remekművét, a Batalhai kolostort látogatja meg a csoport (része a világörökségnek). A nap hátralévő részében ismerkedés Fátimával, a zarándokok városával, ahol 1917-ben fél éven keresztül minden hónap 13-án megjelent a Szűzanya. Lehetőség a Magyar Kápolna megtekintésére is. Szállás Fátimában (a márc. 27-i csoport esetében Tomarban) * – 1 éj.

4. NAP: PORTO
Utazás Portóba, az ország második legnagyobb városába. Porto történelmi központja a Douro folyó felett része a világörökségnek. Városnézés, látogatás a Szt. Ferenc templomban és a tőzsdepalotában, melynek gyöngyszeme a lenyűgözően szép arab szalon. A városnézést követően lehetőség egy borospince meglátogatására, kóstoló a híres portóiból. Késő délután az érdeklődőkkel sétahajózás a Douro folyón. Szállás Portóban (1 éj).

5. NAP: AVEIRO, COIMBRA, TOMAR
Kora délelőtt séta a csatornákkal szabdalt Aveiróban, a portugál tengerpart egyik legérdekesebb városában. Továbbutazás Coimbrába, városnézés Portugália ősi egyetemi városában. Coimbra valaha királyi székhely volt, később pedig az ország szellemi központja, hiszen 1307-től 1911-ig az itteni egyetem volt az egyetlen Portugáliában. Délután Tomarban látogatás egy különös épületegyüttesben, a Krisztus-rendi lovagok egykori várában és kolostorában. Szállás Tomarban (a márc. 27-i csoport esetében Fátimában) * – 1 éj.

6. NAP: ÉVORA, SETÚBAL, ARRÁBIDA-HEGYSÉG
Reggeli után Portugália műemlékvárosába, Évorába látogatunk (része a világörökségnek). Városnézés: Diana templom – az ország legkiemelkedőbb ókori műemléke, katedrális stb. Délután továbbutazás az Atlanti-óceán felé. Útközben pihenő Setúbalban, majd átkelés az Arrábida-hegységen (nagyszerű panoráma az Atlanti-óceánra és a sziklás partvidékre). Szállás a Lisszabon melletti tengerparti üdülőhelyen, Estorilban (2 éj).

7. NAP: PORTUGÁL TENGERPART / CABO DA ROCA, SINTRA PALOTA
Pihenés Estorilban, a tengerparti üdülőhelyen.
Fakultatív program: Cabo da Roca, Sintra palota
A félnapos kirándulás során először megálló a Cabo da Rocánál, az európai szárazföld legnyugatibb pontjánál. 145 méter magasra emelkedik ki a tengerből ez a szikla, mely az óvilág végét jelenti. Ezt követően utazás egy közeli romantikus kisvárosba, Sintrába, a portugál királyok egykori nyári palotájának megtekintése. Az épületegyüttes Portugália legértékesebb középkori uralkodói palotája.
A fakultatív program ára: 9.800 Ft + belépődíjak (garantált indulás).

8. NAP: LISSZABON
Délelőtt látogatás az 1998-as világkiállítás területére, a Nemzetek Parkjába, lehetőség az Óceanárium megtekintésére. Kora délután transzfer a lisszaboni repülőtérre, hazautazás egyszeri átszállással Budapestre, érkezés a késő esti órákban. **

* A márc. 27-i csoportnál Tomarban a Krisztus-rendi lovagok vára a programleírás szerinti 5. napon zárva tart, ezért ez a csoport a várat a 3. napon látogatja meg. A szállások 2 éjszakára a módosított program kényelmesebb lebonyolítása érdekében megcserélődnek: a 3. éjszakát Tomarban, az 5. éjszakát Fátimában tölti a csoport. Fátima meglátogatása így az 5. nap késő délutánjára kerül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 főre Portugáliában, repülőjeggyel, helyi buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére