8 napos körutazás Egyiptomban, repülőjeggyel, illetékkel, nílusi hajózással, helyi buszos utazásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33787
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

686.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33787

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Nílus mentén Egyiptomban, sétálj Kairóban és Luxorban, hajókázz a Níluson és látogass el a híres piramisokhoz is!

Opciók

  • 2024. febr. 6-13.: , 686.000 Ft
  • 2024. febr. 20-27.: , 686.000 Ft
  • 2024. márc. 12-19.: , 699.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket (beleértve a belső járatokat is) a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszos közlekedést és a nílusi hajózást
  • 7 éjszaka szállást (3 éjszaka Kairóban 5 csillagos szállodában, 3 éjszaka egy 5 csillagos nílusi hajón, 1 éjszaka Luxorban 5 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban)
  • Félpanziót
  • A hajón teljes ellátást
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • További belépők
  • Baksis: A helyszínen összesen kb. 35 dollár borravalót illik adni. A helyi szolgáltatók ezt gyakorlatilag kötelezőnek tekintik.
  • Vízumdíj: 11.500 Ft
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 153.000 Ft

Program

1. NAP: KAIRÓ
Elutazás menetrend szerinti közvetlen járattal Ferihegyről Kairóba, a muzulmán világ legnépesebb városába. Transzfer az 5 csillagos szállodába (3 éj).

2. NAP: GÍZAI PIRAMISOK, SZFINX, KAIRÓ
Délelőtt a Gízai Piramisok és a Szfinx megtekintése Kairó mellett. Több mint 4000 éve állnak ezek a hatalmas építmények itt a sivatag szélén, bámulatba ejtve minden látogatót. Az ókori világ 7 csodája közül mára csak a Gízai Piramisok maradtak meg. Továbbutazás Kairó központjába. A városnézés fő attrakcióját az Egyiptomi Múzeum meglátogatása jelenti (felbecsülhetetlen értékű kincsek az ókorból). Késő délután lesz egy kis szabadidő is a híres Khan el Khalili bazárban.

3. NAP: ALEXANDRIA
Egész napos kirándulás a sivatagon át Egyiptom második legnagyobb városába, Alexandriába, mely a Nílus-delta nyugati végében, a Földközi-tenger partján fekszik. Alexandria az ókor egyik legjelentősebb városa volt, az Egyiptomot meghódító Nagy Sándor alapította több mint 2300 évvel ezelőtt. Városnézés (katakombák, ókori római színház, Qaitbai-erőd, tengerparti sétány stb.), majd szabad program.

4. NAP: ASSZUÁN, PHILAE
Transzfer a kairói repülőtérre, reggel elutazás Asszuánba, Egyiptom legdélibb nagyvárosába. Látogatás az Asszuáni-gátnál, a világ egyik legnagyobb vízierőművénél. A gát mögött keletkezett Nasszer-tó hossza 500 km. Ezután Philae templomait tekintjük meg, melyeket a gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A következő programunk a régi gránitbányák, ahonnan a fáraók emlékműveinek kőtömbjei is származnak. Itt található az ún. befejezetlen obeliszk, amelyik a maga 35 méteres magasságával a legnagyobb obeliszk lehetett volna.
Ezt követően transzfer az 5 csillagos hajóhoz, a kabinok elfoglalása (3 éj). A délután folyamán felukkázás a Níluson, illetve pihenés a hajón.

5. NAP: ASSZUÁN, ABU SZIMBEL, NÍLUSI HAJÓÚT, KOM OMBO
Délelőtt szabad program, pihenés a hajón, napozás.
Fakultatív program: Kirándulás légkondicionált autóbusszal Abu Szimbel több mint 3000 éves, sziklába vájt, hatalmas templomaihoz – UNESCO világörökség. (Indulás hajnali 4-kor, visszaérkezés 13 óra körül.)
A fakultatív program ára: 39.400 Ft
Délután hajózás a Níluson észak felé. Útközben Kom Ombo Ptolemaiosz-kori templomának megtekintése.

6. NAP: EDFU, NÍLUSI HAJÓÚT, LUXOR
A Nílus bal partján található Edfu városa, körülbelül félúton Asszuán és Luxor között. Az itt található Hórusz-templom a Krisztus előtti I. századra készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. Reggel látogatás a templomban, majd továbbhajózás. Az egyiptomi utazás egyik legnagyobb élménye a nílusi hajóút (a part menti, ősi módszerekkel művelt földek a szubtrópusi növényzettel és a földeken dolgozó emberekkel, a sivatagi tájak, a falvak, ahol megállt az idő stb.).

7. NAP: LUXOR, KARNAK, KIRÁLYOK VÖLGYE
Luxor helyén állott valaha Egyiptom hatalmas fővárosa, a „százkapus" Théba. Érthető, hogy az itteni műemlékek a legjelentősebbek és legértékesebbek. Délelőtt barangolás a Nílus bal oldalán, a halottak városában. Séta a Királyok völgyében a fáraósírokhoz, majd a Memnon-kolosszusok és Hatsepszut királynő lenyűgöző környezetben fekvő halotti templomának megtekintése. Délután a Nílus jobb partján lévő Luxori templom, majd a Luxor mellett található monumentális Karnaki templom meglátogatása.
A programok után transzfer az 5 csillagos szállodába, szállás Luxorban (1 éj).

8. NAP:
Transzfer a luxori repülőtérre, utazás Kairóba, majd onnan menetrend szerinti közvetlen járattal Ferihegyre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Egyiptomban, repülőjeggyel, illetékkel, nílusi hajózással, helyi buszos utazásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére