8 napos kirándulás Jordánia egzotikus tájain és történelmi városaiban, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal és belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34707
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

630.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 34707

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerj meg egy rejtélyes, misztikummal teli világot Jordániában!

Időpontok

  • 2024.05.18 - 2024.05.25.: , 630.000 Ft
  • 2024.09.03 - 2024.09.10.: , 650.000 Ft
  • 2024.10.01 - 2024.10.08.: , 650.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel és személyenként 1 db max. 40x30x20cm-es kisméretű kézipoggyásszal (melynek érteke: kb. 95 000 Ft-tól*)
  • 6 éjszakai szállást helyi 4-5*-os szállodákban, 1 éjszakát Wadi Rumban színvonalas sátras szálláshelyen, kétágyas szobákban
  • A félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)
  • A megadott programokat
  • A belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • A helyszíni közlekedést autóbusszal
  • A vízumügyintézést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A borravalókat kb. 70 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
      Top: 860 Ft/fő/nap
      Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Fakultatív programok

  • Petra by night: 13 000 Ft

    A varázslatos táj éjszaka egészen más arcát mutatja. A körülbelül 2 órás (20:30-22:30) program során mesebeli látvány tárul elénk, ahogy a Kincstárat több ezer lámpás fénye világítja meg, miközben lágy tradicionális arab zene ringat minket szinte meditatív állapotba. 

  • Hajókirándulás Aqabában: 23.000 Ft

    Hajókázás a Vörös-tengeren, sznorkellezési lehetőséggel. A program kb. 2,5-3 óra hosszú. Fürdőruhát vigyenek magukkal!

    A programokra minimum 10 főtől a magyar idegenvezető is elkíséri utasainkat.

  • Tevegelés Wadi Rumban: kb. 30 USD (jelentkezés és fizetés a helyszínen)

    A sivatagi élményt egy körülbelül fél órás vezetett tevegelés teszi feledhetetlenné, melyre a 4. nap este vagy 5. nap hajnalban lesz lehetőség.

Felár

  • Egyágyas felár 196 000-250 000 Ft, időponttól függően
  • 20 kg feladható poggyász költsége (változhat) kb. 31 000 Ft-tól/poggyász
  • Wizz Priority (+1 10 kg-os kézipoggyász, elsőbbségi beszállás, ingyenes repülőtéri utasfelvétel) kb. 22 000 Ft-tól/fő

Program

1. nap: Budapest – Amman 
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Jordánia fővárosába, Ammanba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása, majd szabadidő. Vacsora és szállás Ammanban (2 éj).

Tervezett szállás: Grand Palace Hotel 4* vagy hasonló

2. nap: Amman - Jerash - Ajloun - Amman
Reggeli után Jerashban a római idők emlékeit fedezzük fel. A település igen jó állapotban maradt fenn, így könnyen tanulmányozhatjuk a legjelentősebb épületeit: Hadrianus diadalívét, a hippodrome-ot, a déli kaput, Zeusz templomát, a déli színházat, az ovális fórumot, a Cardo Maximus „főutat”, a déli Tetrapülont, az egykori katedrálist, a Nymphaneumot, Propülaiat, Artemisz templomát és az északi színházat. Továbbhaladva északra felkeressük a keresztes háborúk időszakának emlékeit. Az iszlám építészet egyik gyöngyszemét, az Ajloun várat Szaladdin szultán építtette 1184-ben, hogy védelmezhesse a Jordánia és Szíria közötti kereskedelmi útvonalakat. A soktornyú, több mint 800 éves Ayyubid várnak jelentős szerepe volt a keresztesek legyőzésében. Programunk után visszatérünk Ammanba, majd kezdetét veszi az ammani városnézés: citadella, Archeológiai Múzeum, római színház, Folklór Múzeum. Vacsora és szállás Ammanban. 

3. nap: Amman - Kerak - Petra
Reggeli után meglátogatjuk a keresztesek várát Kerakban, mely fontos kereskedelmi útvonalak kereszteződését védő erődítmény volt. Ezután továbbutazunk Petrába, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket. Mivel ezt az éjszakát Petrában töltjük, így fakultatív program keretében lehetőségünk van ezt a varázslatos várost este, mécsesekkel kivilágítva is megcsodálni. Vacsora és szállás Petrában (1 éj).

Tervezett szállás: RN Hotel 4* vagy hasonló 

4. nap: Petra - Wadi Rum 
Reggeli után a nabateusok ősi városa, a sziklába vájt Petra felé vesszük az irányt. Érkezés után a „rejtett város” gyalogos felfedezésére indulunk, az 1 kilométer hosszú, hatalmas sziklákkal szegélyezett, szűk kanyonban. A páratlan színekben játszó homokkő sziklafalak mindenkit ámulatba ejtenek egészen addig, amíg egy keskeny hasadékon keresztül Petra jelképe, a híres „Kincsesház” látványa elénk nem tárul. Ez a régészeti terület mindenki által ismert látnivalója. Azonban ezen kívül még számtalan lenyűgöző sziklasírt, templomot és amfiteátrumot is találhatunk itt. Másik érdekessége az út végén álló kolostor, ahova 800 lépcső vezet, így megközelítése már jóval nehezebb (felár ellenében szamárháton is lehetséges). Ezután folytatjuk utunkat a helyiek által "Hold völgyének" is nevezett Wadi Rumba.

Vacsora és szállás Wadi Rumban, különleges sátras szálláshelyünkön (1 éj).

Tervezett szállás: Hassan Zawadiah Camp vagy hasonló

5. nap: Wadi Rum – Aqaba
Miután reggelinket elfogyasztjuk Jordánia jelentős részét kitevő sivatagok legszebbikében, kb. 4 órás dzsipszafarink keretében megismerkedünk a vörös sivatag leglátványosabb részeivel. Ezután továbbutazunk a Vörös-tenger partján fekvő Aqabába, mely Jordánia egyetlen tengerparti kikötővárosa, fontos kereskedelmi központ. Emellett igazi üdülőparadicsom, pálmafákkal szegélyezett tengerpartján sétálhatunk, élvezhetjük a napsütést. Délután szabadidő vagy fakultatív hajókázás a Vörös-tengeren. 

Vacsora és szállás Aqabában (1 éj).

Tervezett szállás: Grand Tala Bay Hotel 5* vagy hasonló

6. nap Aqaba - Madaba - Nebo-hegy - Holt-tenger
A reggelit követően Madaba-ba, a 6. századi mozaikjairól híres városba utazunk. Madaba-t elhagyva hamarosan megérkezünk a Nebo-hegyre, ahonnan a Biblia szerint egykoron 40 évnyi pusztai bolyongás után az Úr megmutatta Mózesnek az Ígéret földjét. Ezután folytatjuk utunkat a Holt-tengerhez, amely Földünk egyik leggazdagabb, évezredek alatt kialakult természetes só forrása. Vize annyira sós, hogy nem tudunk elsüllyedni benne, könnyen lebeghetünk felszínén. Szabadidő fürdőzésre. Vacsora és szállás a Holt-tengernél (1 éj).

Tervezett szállás: Mövenpic Dead Sea 5* vagy hasonló

7. nap: Holt-tenger - Betánia - Amman 
Reggeli után szabadidő pihenésre, fürdőzésre. Majd a Jordán-folyó keleti partján található keresztelőhely, Betánia felé indulunk, ahol a bibliai utalások alapján feltételezhetően Keresztelő Szent János megkeresztelte Jézust. Ezt követően visszautazunk Ammanba. Programunk után búcsúvacsora egy tradicionális arab étteremben Ammanban. Szállás Ammanban.(1 éj).

Tervezett szállás: Grand Palace Hotel 4* vagy hasonló

8. nap: Amman – Budapest
Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos kirándulás Jordánia egzotikus tájain és történelmi városaiban, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal és belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére