8 napos kirándulás 1 főre az Azori-szigeteken, az Atlanti-óceán közepén, repülővel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

477.000 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
620.000 Ft 23% 143.000 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Largo Marquês da Praia e Monfort, 9675-061 Furnas, Portugália
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Kalandozz a zöldellő smaragdra hasonlító Azori-szigeteken, az Atlanti-óceán gyöngyszemén!

Időpont

 • 2019. július 28-augusztus 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 4 csillagos szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
 • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illeték kb.  90.000 Ft/fő változhat
 • Repülőtéri transzferek 12.000 Ft/fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – LISSZABON – SAO MIGUEL – RIBEIRA GRANDE – PONTA DELGADA

Indulás Budapestről repülővel várhatóan a hajnali órákban. Lisszaboni átszállással utazunk az Azori-szigetek főszigetére, a Sao Miguel szigetre. Érkezés várhatóan a koradélutáni órákban. A reptérről máris felfedező útra indulunk. A sziget déli oldalán végighaladva érkezünk el a Laga do Fogo krátertóhoz, amely a legmagasabban elhelyezkedő tó a szigeten. A látvány megcsodálása után Caldeira Velha kicsiny parkját látogatjuk meg, ahol a sziget csodás flórája tárul elénk, néhány forrással színesítve. Mindenegyes megállásunknál gyönyörű fényképeket készít­hetünk. Utunkat a Caldeiras da Ribeira Grande felé vesszük, ahol a vulkanizmus maradványait láthatjuk a felszínen. A sziget északi részén egy kis várost, Ribeira Grande-t látogatunk meg, megnézzük történelmi központját és sétát teszünk a szűk utcáiban, ahol a XVII. és XVIII. századi városi építészetre is láthatunk néhány jó példát. Kényelmes ruha és edzőcipő viselése javasolt. Napi programunk végeztével elfoglaljuk szállásunkat.

2. NAP: BÁLNALES – PONTA DELGADA

A korai reggelit követően – ha jó idő lesz –, nyolc órakor két és fél órás bálna- és delfinlesre indulunk. Mivel az Azori-szigetek az Atlanti-óceán közepén helyezkedik el, az egyik legnagyobb bálna- és delfinpopulációnak ad otthont. A kirándulás során nagy valószínűséggel láthatunk bálnát és (vagy) delfint. A program során esőkabát viselése javasolt. Rossz idő esetén ez a program elhalasztásra kerülhet. A bálnales befejezése után visszatérünk a partra és a gyalogos városnézésre indulunk Ponta Delgadaban a sziget fővárosában. A várost főképp a fekete és a fehér bazalt használata jellemzi, de sok helyütt igen színpompás látvány tárul elénk. A helyi piacon tett látogatás után a város Matriz nevű kerületébe megyünk, ahol megnézzük a Sao Sebastiao templomot, a Portas da Cidade-t mely, egy városkapu, és a városháza épületét. A Sao Francisco tér felé sétálva láthatjuk az Esperaca kolostort, ami a Csodatevő Krisztus kultuszhoz kapcsolódik. Ez a szigetvilág legnagyobb vallási fesztiváljainak tárgya. A másik híres látványosság a környéken a Forte de Sao Bras, egy erőd, amit a kalóztámadások kivédésére építettek. A városnézés befejeztével visszatérünk a szállodába.

3. NAP: VILA FRANCA DO CAMPO – FURNAS – TERRA NOSTRA

Reggeli után ismét útnak indulunk a sziget déli részén Vila Franca do Campoba, mely a sziget első fővárosa, és legfontosabb települése volt 1522-ig, amikor sajnálatos módon egy erőteljes földrengés következtében megsemmisült. A rövid szabadidőt és szuvenír vásárlási lehetőséget követően tovább haladunk a Furnas-völgy irányába. A furnasi vulkáni komplexum magába foglal egy kis falut, továbbá a Lagoa des Furnas tavat, számos meleg vizű forrást és sok más természeti látványosságot. Miután megcsodáltuk a látnivalókat a Terra Nostra kertbe megyünk, ami az egyik legcsodálatosabb kert Európában, több mint kétezer féle fafajjal, és egy termálvizes úszómedencével, ahol lehetőség nyílik egy relaxáló fürdőt venni. Ezután a tó partjára megyünk, ahol a lakosok helyi ételeket főznek a vulkán hőjének felhasználásával. Lehetőség nyílik arra is, hogy ezeket az ételeket megkóstoljuk. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: FAJA DE BAIXO – PICO DO CARCAO – VISTA DO REI – TERCEIRA

Miután megreggeliztünk Faja de Baixo felé vesszük az irányt, ahol egy ananászültetvényt látogatunk meg. Láthatjuk az üvegházas technikát, amivel a helyiek rosszabb idő esetén elősegítik az ananászok növekedését. A sziget nyugati része felé haladva érintjük a Pico do Carcao kilátót, ahol egy rövid időre meg is állunk, megcsodáljuk a tájat, amelyet a sziget legkeskenyebb része nyújt. Kiváló fényképek készítésére lesz lehetőség. Az elénk táruló területet 290 apró vulkán formálta meg évmilliókkal ezelőtt. Folytatjuk utunkat Vista do Rei felé. Itt újra egy kilátóhoz érünk ahonnan a Sete Cidades-t nézhetjük meg. Ez a terület tele van szikrázóan kék és zöld tavakkal. A Vista do Rei portugálul azt jelenti, hogy „királyi kilátás” ami méltó név az itt elénk táruló csodára. A gyönyörű látványoktól eltelve megyünk vissza a szállásra.

5. NAP: ANGRA DO HEROÍSMO – SERRA DO CUME – PRAIA DA VITÓRIA – ANGRA DO HEROÍSMO

Reggeli után a repülőtérre megyünk és átrepülünk az Azori-szigetek másik gyöngyszemére, Terceirára majd buszra szállunk és városnézésre indulunk Terceira szigetén. A város, Angra do Heroismo – ahol szállásunk is van – 1983 óta a világörökség része. A városka kötelező kikötőhelye volt az Egyenlítői Afrika és a keleti és nyugat-indiai útvonalak flottáinak. A kőhomlokzatok, és az élénk színre festett házak, fémkerítésű balkonok szemkápráztató látványt nyújtanak. Áthaladunk a Praca Velha téren is, ahol a városháza épülete található. Láthatjuk még a Duque de Ávila kertet és a Capitas-Generais palotát, a Sé katedrálist és a kikötőt. Busszal a Serra do Cume kilátó felé indulunk, ahol meg is állunk egy fotószünetre, és elmerengünk a Praia da Vitória öböl látványán. Továbbhaladunk Praia da Vitória városa felé, mely a méltán híres strandjáról. Útközben megállunk, hogy megnézzük Sao Sebastiao templomát, amit 1455 körül az első telepesek építettek, azonban az évszázadok alatt sok átalakításon ment át. Utunk során több a szigetre jellemző kis falun is áthaladunk, majd Angra do Heroísmoba visszaérkezve felmegyünk a Monte Brasil hegyre, megnézzük a kilátást, ami a városra és az öbölre tárul.

6. NAP: CINCO RIBEIRAS – BISCOITOS – ALGAR DO CARCA

Megreggelizünk és a sziget nyugati részének felfedezésére indulunk. Buszos utunk során elhaladunk Sao Mateus kicsiny halászfaluja mellett, majd megállunk Cinco Ribeirasban, ahol meglátogatunk egy sajtgyárat. Lehetőség lesz a különböző sajtok kóstolására is. Az északi területekre érve Biscoitosba megyünk, mely híres a borkészítéséről, és a sötét fekete vulkáni kőzetekből készült úszómedencéiről a tenger mellett. Itt lehetőségünk van egy pihentető fürdőt venni. Ezt követően meglátogatjuk a bormúzeumot, ahol lehetőség lesz megkóstolni, majd vásárolni a terület boraiból. A sziget középső részén áthaladva elmegyünk Algar do Carvaohoz. Ez egy 90 méter mély vulkáni kráter. 3.200 évvel ezelőtt alakult ki. Programunk végeztével visszamegyünk a szállodánkba.

7 NAP: TERCEIRA – LISSZABON – BUDAPEST

Kora reggel transzfer a reptérre és Lisszabonba utazunk. Megérkezésünk után autóbuszos és gyalogos városnézés a fővárosban: Belém-torony, a Tejo folyóban álló több százéves erőd. A Felfedezők Emlékművénél a leghíresebb portugál felfedezők életét ismerhetjük meg. Következő állomásunknál, a Szt. Jeromos kolostornál, indulás előtt sok tengerész mondta el utolsó imáját, és kért segítséget a tengeri útjához. A belvárosba érve megtekintjük az ízléses főteret, a Praca do Comérciot. Szabadprogram után felkeressük a Szt. Antal szülőhelyére emelt templomot és a Katedrálist. (Szt. Antal nem Paduában, hanem Lisszabonban született.) Ezt követően kimegyünk a ’98‑as Világkiállításra épített tengeri akváriumhoz. Sok különlegesebbnél – különlegesebb halat, cápákat, pingvineket, vidrákat láthatunk Európa egyik legnagyobb ilyen létesítményében. Ezt követően vacsora egy hangulatos étteremben, majd transzfer a reptérre és késő este hazaindulás. Éjszaka a repülőn.

8.NAP: LISSZABON – BUDAPEST

Menetrend függvényében, várhatóan a hajnali órákban érkezés a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Largo Marquês da Praia e Monfort, 9675-061 Furnas, Portugália
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos kirándulás 1 főre az Azori-szigeteken, az Atlanti-óceán közepén, repülővel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére