Körutazás a francia riviérán, 1-1 éjszaka tranzitszállással, buszos utazással, idegenvezetéssel – Cannes, Saint-Tropez, Nizza, Monaco, Monte Carlo

Ajánlat kód: 33674
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33674

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj igazi sztárként a csodálatos francia riviérán és fedezd fel a tengerpart legszebb helyszíneit, Cannes-t, Saint-Tropez-t, Nizzát és Monacót!

Opciók

  • 2020. június 26-július 5.: , 152.900 Ft
  • 2020. augusztus 28 - szeptember 6.: , 129.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 9 éjszaka szállást
  • Ellátás: önellátás
  • 2 reggelit oda- és visszaúton az olaszországi szállodában
  • A mobilházak végső takarításának díját
  • Az útlemondási biztosítást
  • A programokat
  • Idegenvezetést
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Baleset- és poggyászbiztosítás: 440 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)

Felár

  • A részvételi díjak 4 főt feltételeznek mobilházanként. Lehetőség van arra, hogy 3 fő vegyen ki egy mobilházat. Ekkor a felár személyenként: 24.000 Ft.

Szállás

1-1 éjszaka tranzitszállás Olaszországban egy 4 csillagos szálloda légkondicionált, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobáiban.

7 éjszaka egy kemping mobilházaiban, mely Cannes és Fréjus között található, pár perc sétára a homokos tengerparttól. A mobilházak a következő helyiségekből állnak: 2 különbejáratú pici hálószoba egyenként 2 fekhellyel, nappali, felszerelt konyha, fürdőszoba. Ágyneműhuzatot otthonról kell vinni. A kemping területén található medence, étterem-bár, élelmiszerbolt.

Fontos

  • Érkezéskor mobilházanként 100 euró kaució fizetendő készpénzben, amely távozáskor természetesen visszajár, ha mindent tisztán és épségben átadnak.
  • Mivel az autóbusz nem tud a mobilházak közelébe menni, így lehetőség van a csomagokat beszállíttatni a parkolótól a mobilházig. Ennek díja 10 euró mobilházanként, ami magába foglalja a visszaszállítás díját is.

Program

1. NAP:

Elutazás Budapestről a Déli pályaudvartól reggel 5.30-kor. Székesfehérvárról az autóbusz 6.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Verona – Cremona útvonalon. Tranzitszállás Észak-Olaszországban (1 éj).

2. NAP: SAINT-PAUL-DE-VENCE, ANTIBES

Utazás az Appenninek hegyláncain és az Olasz Riviérán keresztül Franciaországba. Első megállónk a Francia Riviérán Saint-Paul-de-Vence. Ezt a hegyre épült, késő középkorból fennmaradt kisvárost az egyik legszebb provanszi településnek tartják. Ezután továbbutazás a közeli Antibes-ba. Séta a sikátoros, mediterrán óvárosban, illetve az ősi várfalakon (szép panoráma a Földközi-tengerre). Érkezés a szálláshelyre a kora esti órákban (7 éj).

3. NAP: FRANCIA RIVIÉRA - TENGERPARTI PIHENÉS

Szabadprogram, egész napos pihenés a kemping területén és a közeli tengerparton, vagy lehetőség a környék egyéni felfedezésére idegenvezetőnk útmutatásai alapján.

4. NAP: SAINT-TROPEZ, PORT GRIMAUD (A XX. SZÁZAD VELENCÉJE)

Autóbuszos kirándulás a Francia Riviéra partjai mentén Saint-Tropez-be. A keskeny félszigeten fekvő egykori csendes halászfalu a XX. században nyüzsgő üdülőhellyé nőtte ki magát. Séta az óváros romantikus, szűk utcáin, a luxusjachtokkal zsúfolt kikötőben, a Place des Lices téren, és lehetőség a város felett magasodó XVI. századi citadella megtekintésére.

Kora délután Port Grimaud-val ismerkedünk, amely a jelenkori építészet valóságos gyöngyszeme. Különleges élményben lehet részünk a vízre épített kikötő (vízi város) csatornái között tett séta során.

5. NAP: NIZZA

Pihenés a tengerparton.

Fakultatív program: Kirándulás Nizzába, a Francia Riviéra fővárosába. A város jellemzői a széles tengerparti sétányok, a pálmafák, sok-sok virág, a szökőkutak, a pompás paloták és a napernyőktől színes tengerpart. Séta a városban: Angol sétány, óváros, virágpiac, Bellanda Torony, Massena tér stb. Lehetőség a Chagall Múzeum megtekintésére is. A fakultatív program ára: 5.400 Ft + a Chagall Múzeum belépődíja (garantált indulás).

6. NAP: GRASSE (PARFÜMGYÁR), GRAND CANYON DU VERDON, MOUSTIERS SAINTE-MARIE

Egész napos kirándulás az amerikai Grand Canyonra emlékeztető Verdon-kanyonhoz, melyet Európai Grand Canyonnak is szoktak nevezni, mert sokak szerint ehhez fogható szépségű szurdok nincs még egy kontinensünkön. Útközben egy parfümgyár megtekintése Grasse-ban, a francia parfümipar központjában.

A délután folyamán lehetőség lesz pihenésre és fürdőzésre a Sainte-Croix-tónál, vagy pedig idegenvezetőnk az érdeklődőkkel ellátogat egy közelben fekvő kis faluba, Moustiers Sainte-Marie-ba. Ez a hegyek között megbúvó, idilli környezetben található bájos település a hagyományos provanszi kerámiakészítés egyik ősi központja.

7. NAP: CANNES, SZT. MARGIT-SZIGET

Kirándulás Cannes-ba, a filmfesztiválok városába. Ismerkedés a várossal (Fesztivál Palota, tengerparti sétány, kikötő), majd hajókirándulási lehetőség a hangulatos Szt. Margit-szigetre, ahol egy XVII. századi nagyméretű erőd található. Az erőd falai között rendeztek be egy tengerészeti múzeumot, és megmutatják az egykori börtön celláit is, ahol a francia történelem egyik legtitokzatosabb alakja, a híres „Vasálarcos" raboskodott. Visszaérkezés a szálláshelyre délután 4 óra körül.

8. NAP: MARINELAND

Pihenés a tengerparton.

Fakultatív program: Lehetőség az Antibes melletti Marineland megtekintésére, mely egész Európában egyedülállónak számító tengeri állatvilágot bemutató szórakoztató park (gyilkos bálna show, delfin show, akvárium, tengerészeti múzeum, fókák, pingvinek, cápák stb.). A fakultatív program ára: 4.700 Ft + belépődíj (garantált indulás).

9. NAP: MONACO, MONTE CARLO

Indulás hazafelé. Útközben még megállunk Monacóban, a miniállamban, melynek csodálatos fekvése örökké emlékezetes marad a turisták számára. Látogatás a katedrálisban, séta az óváros szűk utcácskáin és a Hercegi Palota környékén, majd szabadidő. Ezalatt lehetőség a világhírű Óceanográfiai Múzeum megtekintésére. Kora délután ismerkedés a szomszédos Monte Carlóval, majd búcsú a Francia Riviérától, utazás az Olasz Riviérán és az Appenninek hegyláncain keresztül. Szállás Olaszország északnyugati részén (1 éj).

10. NAP:

Hazautazás a Cremona – Verona – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a francia riviérán, 1-1 éjszaka tranzitszállással, buszos utazással, idegenvezetéssel – Cannes, Saint-Tropez, Nizza, Monaco, Monte Carlo

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére