8 nap Egyiptomban, Hurghadán, a Vörös-tengernél, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Sea Gull Beach Resortban****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

584.652 Ft

Ajánlatkérés
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33355

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Élvezd a Vörös-tengert és a Sea Gull Beach Resort**** szuper medencéit és vízi élményelemeit Hurghadán!

Időpontok

  • 2024. májustól októberig ajánlatkérés alapján
  • 7, 10 vagy 14 éjszakás turnusok

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás a hurghadai Sea Gull Beach Resortban**** (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • All inclusive ellátás
  • Repülős utazás

Választható szobatípusok

  • Standard szoba
  • Superior tengerre néző szoba
  • Családi szoba

Hurghada az egyik legkedveltebb és leghíresebb nyaralóhely Egyiptomban, amelynek fő vonzereje természetesen a Vörös-tenger, ahol önfeledten strandolhattok, hódolhattok a vízi sportoknak, sőt, akár a víz alatti élővilágot is felfedezhetitek búvárfelszereléssel! Meghódíthatjátok a sivatagot, ahol számtalan kaland vár rátok, s elmerülhettek a városok központi terein, piacain jelenlévő nyüzsgésben. Egy biztos, Hurghadán felejthetetlen vakációban lehet részetek a sok-sok kiváló szálloda egyikében!

Sea Gull Hotel & Aqua Park**** Hurghada

Fekvése: A Sea Gull Beach Resort szálloda Hurghada központjában fekszik, közvetlenül a homokos-aprókavicsos, lassan mélyülő tengerparton, kb. 10 km-re az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől.

Szobák: A Sea Gull Beach Resort hotel összesen 711 szobával rendelkezik 2 külön épületben. A standard szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel és széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, csúszdapark, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs, törökfürdő, só szoba, gőzfürdő), szépségszalon, aerobic, teniszpálya, focipálya, asztalitenisz, squash, strandröplabda, biliárd, vízilabda, szörf- és búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség (térítés ellenében), konferenciatermek, orvosi ügyelet, üzletek, mosoda, színház, mozi, animációs programok, esti show műsorok, disco, gyermekmedence, gyermekklub. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: All inclusive.

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére