Hyaluronsavas mezoterápia EMS ránctalanítással, szonikus mélytisztítással, mikro masszázzsal a Belvárosban

NaturPrime Hungary Kft
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 50% 4.000 Ft
NaturPrime Hungary Kft
1055 Budapest Szent István körút 15. 2/12-es ajtó, 48-as kapucsengő
zsoci84@gmail.com
6303269680

Akció Leírása

Egészségtől ragyogó bőr kombinált kezeléssel!

Az ár tartalmazza

  • Hyaluronsavas mezoterápia EMS ránctalanítással, szonikus mélytisztítással, mikro masszázzsal
  • Időtartam: 25 perc

Hidroabrázós kezelés

Hámlasztás és hidratálás egyszerre! A kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, az ultrahangos kezelőfej másodpercenként több tízezer rezgést, vibrációt bocsát ki, így porlasztja a vizet és segít azonnal eltávolítani az elhalt szaruszemcséket.

Hyaluronsav

A hyaluronsav egyszerűen jót tesz a bőrnek! Egy olyan természetes anyag, ami mindenhol megtalálható az emberi szervezetben. A hyaluronsavból 56%-a bőrben, 35%-a az izmokban és a csontokban, 9%-a a vérben és az ízületi folyadékban található meg. 

A korral a hyaluronsav szintje csökken a szervezetben, ezáltal romlik a sejtek és a bőr vízmegkötő képessége. A hyaluronsav elsősorban feltöltő hatású, hatására a bőr újra képessé válhat nagy mennyiségű víz megkötésére. Ezáltal a bőr rugalmasabbá válhat. Fontos, hogy a hyaluronsav használata a botoxszal szemben egyáltalán nem befolyásolja az arc mimikáját.

Szonikus mélytisztítás

Az ultrahangos peeling rezgése segíti a szaruanyag termelésért felelős sejtek, keratinociták termelődésének szabályozását. A kezelés során vízpermet bőrre spriccelésével eltávolítják az elhalt hámsejteket. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket, kíméletesen tisztítva a pórusokat, így a bőr újra friss és üde lesz.

Ionos hatóanyag-bevitel

A folyamat javítja a sejt metabolizmust, a sejtfalak áteresztőbbé válnak, ezáltal könnyebben és gyorsabban – összességében 4x eredményesebben – kötik meg az értékes hatóanyagokat és a nedvességet. A hyaluronsav hatása így megsokszorozódik!

EMS ránctalanítás

A kezelés által alkalmazott mikroáram áthatolva a bőr rétegein eléri és stimulálja a kollagén sejteket, így felgyorsul a kollagén termelés, amelynek köszönhetően a bőr textúra javul, a kötőszövet megerősödik, és a ráncok halványodnak. Tónusosabb, tömörebb bőröd lesz.

Mikromasszázs, keringésjavítás

Az apró rezgések és a hőképződés hatására nő a mikrokeringés, a sejtregeneráció, ezáltal felgyorsul a bőr természetes anyagcseréje, méreganyagok elvezetődése.

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Tű nélküli, vagyis fájdalommentes kezelés természetes hialuronsavat, vagyis aktív bőrfiatalító hatóanyagot juttat be a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe. Ez egy ultrahangos kezelés, amelynek hatására az arcbőr megfiatalodhat. A kezelések nagyobb felületen is hatékonyan alkalmazhatóak. A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegítheti a szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs ránctalanítását. 

Legyen szép napod!

1055 Budapest Szent István körút 15. 2/12-es ajtó, 48-as kapucsengő
zsoci84@gmail.com
6303269680

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hyaluronsavas mezoterápia EMS ránctalanítással, szonikus mélytisztítással, mikro masszázzsal a Belvárosban

Fontos

Beváltható: 2019.09.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0303269680 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére