Vár Peking, Sanghaj és Hongkong, 13 éjszaka 1 személyre reggelivel, belföldi repülőjeggyel, helyszíni közlekedéssel és magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31780
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

665.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31780

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a Kínai Nagy Falhoz, Peking nevezetességeihez, valamint fedezd fel Sanghaj és Hongkong izgalmas városait egy fantasztikus áprilisi körutazáson!

Időpontok

  • 2019.10.20. - 2019.11.04.: , 665.000 Ft
  • 2020.03.30. - 2020.04.14.: , 665.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Belföldi repülőjegyet
  • 13 éjszakai elhelyezést, helyi 3-4 *-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Reggelis ellátást, és két vacsorát (Pekingben és Xi’anban)
  • Helyszíni közlekedést külön busszal, vonattal, belső repülőjárattal és hajóval
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket 175.000 Ft
  • Vízumot kb. 22.000 Ft
  • Belépődíjakat 25.000 Ft
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • Kötelező borravalót kb. 5 USD/fő/nap

Egyéb költségek, felárak

  • Félpanzió (11 vacsora) 67.000 Ft
  • Egyágyas felár 168.000 Ft
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Fakultatív programok

  • Kung fu Show, Peking: 17.000 Ft
  • Akrobata Show, Shanghai:17.000 Ft
  • Hajókirándulás ebéddel Makaóba: 59.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Peking

Elutazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Pekingbe. Éjszaka a repülőn.

 

2. nap: Peking

Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Pekingben (3 éj).

Szállás: Hotel Mercure Beijing CBD ****

Szállás - pótcsoport: Howard Johnson Paragon Hotel ****

3. nap: Peking

A reggelit követően az Ég templománál kezdődik az egész napos városnéző program. Előtte a templom melletti parkban a kínaiak reggeli elfoglaltságaiból egy kis ízelítőt kapunk, megnézzük a tai chi-t űző, tornázó vagy akár társas táncoló pekingieket. A templom megtekintése és a kínai hitvilágba történő betekintés után a Tian’anmen térre, a Mennyei béke kapujának a terére vezet az utunk. A tér nevezetes épületeinek a megtekintése (kívülről), majd belépünk az egykori császári palota, a Tiltott város területére. A 9999 és fél helyiségből álló palotaegyüttes legszebb és legérdekesebb részeit járjuk be. A napot egy pekingi kacsa vacsora zárja a főváros egyik legjobb pekingi kacsa éttermében.

4. nap: Kínai nagy fal – Nyári palota

A mai napon elsőként a világ leghosszabb ember alkotta építményét, a Kínai nagy fal Yuyongguan hegyszorosnál lévő részét keressük fel. Visszatérve a Pekingtől 15 km-re-keletre található, 290 hektáron fekvő Nyári Palotát látogatjuk meg, melynek legismertebb részei a Hosszú folyosó (729 m) a Császári színház és a Márványhajó. Este fakultatív programlehetőség: Kungfu show (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

5. nap: Peking - Luoyang

Reggeli után kezdődik pekingi tartózkodásunk egyik legérdekesebb része. Elsőként a Béke és Harmónia Palotáját, a Láma templomot látogatjuk meg, amely az egyik legnagyobb tibeti buddhista kolostor a világon. Különlegessége a szantálfából faragott 29 méter magas buddha szobor. Majd riksára ülünk és megismerkedünk a régi Pekinggel, a Hutongok világával. A programot Peking egyik különleges részének a 798 Art District felkeresésével zárjuk. Az egykori villamos erőműből kialakított kiállító- és művésznegyed betekintést nyújt a modern Peking nyüzsgő művészvilágába. Este vonatra szállunk és Luoyang–ba utazunk. Szállás a vonaton, 4 ágyas hálókocsikban (1 éj).

6. nap: Luoyang - Denfeng

Kora reggeli érkezés után felkeressük a Sárkánykapu-hegy oldalában húzódó sziklatemplomokat. A 750 szentélyben 97 306 db szobor található. A barlangok megtekintése után Denfengbe utazunk a világhíres Shaoshi-shani erdei templomba (Shao Lin Shi) a shaolin szerzetesek otthonába, ahol megismerkedünk történelmükkel és harcművészetükkel. Szállás Luoyangban (1 éj).

Szállás: Luoyang Peony Hotel ****

Szállás - pótcsoport: Luoyang Grand Hotel ***

7. nap: Xi’an

Reggeli után a „puskagolyó expresszel” Xi’an-ba utazunk. Érkezés után városnézés, kívülről a várost körbevevő városi falat tekintjük meg, majd a város legkülönlegesebb részébe, a mohamedán negyedbe látogatunk el. Megnézzük a Nagymecsetet és az azt körbevevő óvárost és bazárt. A napot a híres „töltött táska” vacsora zárja. Éjszaka Xi’an–ban (1 éj).

Szállás: Huiyuan Jinjiang International Hotel ***

Szállás - pótcsoport: Grand New World Hotel Xi'an ***(Grand Dynasty Culture Hotel)

8. nap: Xi’an

Elsőként a város egyik legszebb pagodáját, a Vadludak Kis Pagodáját keressük fel, majd pedig a világ nyolcadik csodájának tartott agyaghadsereget és múzeumot látogatjuk meg. A program végeztével transzfer a repülőtérre és utazás Guillin-ba. Szállás Guillin–ban (1 éj).

Szállás: Guilin Hongfeng International Hotel ****

Szállás - pótcsoport: Universal Guilin Hotel ****

9. nap: Li-folyó - Yangshuo

Varázslatos tájra érkezünk, ahol a Li-folyó karszthegyek között kanyarog. Hajóra szállunk és Yangshuo-ig hajózva gyönyörködünk a táj szépségében. A nap hátralévő részében szabadprogram. Fakultatív programlehetőség: fény és hangjáték (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Yangshuo–ban (1 éj).

Szállás: New Century Hotel ***

Szállás - pótcsoport: Days Hotel Frontier ***

10. nap: Shanghai

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Shanghai–ba. Érkezés után transzfer a szállodába. A nap hátralévő részében szabadprogram vagy fakultatív hajókázás a Huangpu folyón (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Shanghai-ban (3 éj).

Szállás: Days Hotel Shanghai Hongkou Fortune ****

Szállás - pótcsoport: Ramada Shanghai Wujiaochang ****

11. nap: Shanghai

Reggeli után egész napos városnéző programra indulunk. Elsőként a Jade Buddha templomot keressük fel, majd a Gyönyörök kertje mellett található városrészt, ahol számtalan üzlet, étterem és teázó várja a turistákat. Következő megállónk a Kelet gyöngye tv-torony, mely a város idegenforgalmi és építészeti nevezetessége, a második gömbben lévő kilátóból az egész városra rálátni. Ezt követi a város üzleti főutcája a Nanjing utca és Bund, a folyóparti sétány, ahol 1,5 km hosszan európai stílusú épületek emlékeztetnek a félgyarmati időkre. Este fakultatív programlehetőség: akrobata show (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

12. nap: Zhujiajiao - az "ősi" város

Reggeli után egész napos kirándulás a Shanghaitól mindössze 40 km-re található, több mint 1700 éves történelméről ismert Zhujiajiao vízi városba. Jellegzetes épületeivel, szűk utcáival és a csatornákon átívelő kőhidakkal visszaidézi az ősi Kína hangulatát. Hajókázás a csatornákon, majd szabadidő és vásárlási lehetőség. Késő délután térünk vissza Shanghai–ba.

13. nap: Hongkong

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Hongkongba. Érkezés után félnapos városnéző programon veszünk részt. A program részeként többek között felmegyünk a Viktória-csúcsra (552 m), megnézzük a Repulse-öblöt, és a Hírességek sugárútja sem maradhat ki a programból. Szállás Hongkongban (2 éj).

Szállás: Harbour Plaza 8 Degrees ****

Szállás - pótcsoport: Harbour Plaza North Point ****

14. nap: Hongkong

Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív hajókirándulás ebéddel Makaóba. Makaóban megnézzük a Ma Kok Miu templomot, a Szent Pál székegyház romjait, a Taipa hidat és Kum lam emlékművét.

15. nap: Hongkong - Budapest

Szabadidő Hongkongban. Este transzfer a repülőtérre. Éjszaka hazautazás repülővel, menetrend szerinti járattal.

16. nap: Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár Peking, Sanghaj és Hongkong, 13 éjszaka 1 személyre reggelivel, belföldi repülőjeggyel, helyszíni közlekedéssel és magyar idegenvezetéssel, április 8-23. között

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére