Vár a Niagara-vízesés, Washington és New York, Kanada és az USA keleti partja, 13 nap 1 személyre reggelivel és életre szóló élményekkel

Ajánlat kód: 32237
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

595.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32237

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Kanada ikonikus városait és tájait, látogass el a lenyűgöző Niagara-vízeséshez, s tegyél történelmi kirándulást Washingtonban és New Yorkban!

  • Május 14 - 26. : , 595.000 Ft
  • Szeptember 23 - Október 05. : , 598.000 Ft
  • 2020. Május 16 - 28. : , 598.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték 139.000 Ft
  • Utazási engedély – USA 6.500 Ft
  • Egyágyas felár: 249.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BOSTON (USA)

Elrepülés Budapestről egy európai átszállással Bostonba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Boston körzetében.

2. NAP: BOSTON

Reggeli, majd délelőtt városnézés Bostonban, az USA egyik legidősebb városában, mely már a Függetlenségi Háború során is fontos helyszín volt. A „Szabadság Bölcsőjének” is nevezett város központjában megtekintjük a Freedom Trail (Szabadság Ösvénye) fontosabb állomásait: Boston Common, a belvárosi Park, Old State House, ahol először olvasták fel a Függetlenségi Nyilatkozatot, és amely mellett a hírhedt bostoni mészárlás is történt 1770. március 5-én, Quincy Market, Faneuil Hall. Délután szabad program az idegenvezető segítségével. Szállás Boston körzetében.

3. NAP: BOSTON – QUÉBEC (KANADA)

Reggeli után észak felé vesszük az irányt és New Hampshire, valamint Vermont államok meseszép erdős vidékein haladunk a kanadai határ felé. Utunk keresztül visz a White Mountainon is, mely az Appalache-hegység része – a leglátványosabb szakasz a White Mountain Nemzeti Erdő. Délután érkezés Ville de Québecbe, a kanadai Québec tartomány fővárosába. Szállás Québecben.

4. NAP: QUÉBEC – MONTREAL

Reggeli, majd délelőtt felfedezzük az egyetlen fallal övezett kanadai várost, Québecet, ahol szűk, kanyargós utcáinak köszönhetően szinte Európában érezhetjük magunkat. Városnézésünk során meglátogatjuk többek között az óvárost és az új városrészt, a Királyi teret, mely sokáig a kereskedelem központjának számított és nemrég nyerte vissza régi pompáját. Megcsodáljuk az erődöt és a csillag alakú citadellát, a Parlamentet, majd folytatjuk utunkat a régi kikötőig és megnézzük a Notre Dame des Victories templomot. Délután továbbutazás délnyugat felé a Szent Lőrinc folyó mentén Kanada második legnagyobb városába, Montrealba. Szállás Montrealban.

5. NAP: MONTREAL

Reggeli, majd délelőtt városnézés a világ második legnagyobb francia nyelvű városában, amelyet az első európai gyarmatosítók „Ville-Marie”-ként is emlegettek. Montreal a kontrasztok városa: a történelmi Vieux kikötője a múltat idézi, míg a város központjában egy másik, új város vár ránk, modern épületekkel, kávézók, éttermek, mozik egész sorával, nagyszerű földalatti hálózattal. Felmegyünk a Mount Royalra, ahonnan gyönyörködünk a kilátásban, megtekintjük a híres párizsi stílusú kerületet, a régi Montrealt (Vieux-Montréal) és megállunk fényképezni a Notre Dame Katedrálisnál. Délután szabad program, vásárlási lehetőség. Szállás Montrealban.

6. NAP: MONTREAL – OTTAWA – TORONTO

Reggeli, majd továbbutazás Kanada fővárosába, Ottawába, mely az azonos nevű folyó partján terül el. A város számtalan parkja mellett méltán híres a Parlament nagyszerű épületéről is. Városnézésünk során megtekintjük többek között a Parlament Domb díszes neogótikus épületét, a Kanadai Pénzverdét (Royal Canadian Mint), a hatszögletű Nemzeti Művészeti Központot. Délután folytatjuk utunkat Torontóba, az Ontario-tó partján fekvő, legnagyobb kanadai városba. Szállás Torontóban.

7. NAP: TORONTO – NIAGARA-VÍZESÉS

Reggeli, majd délelőtt városnézés Torontóban, mely során megtekintjük a város történelmi és modern közigazgatási épületeit, a Parlamentet és a színes Chinatown-t. Rövid megállót teszünk a híres Eaton Centernél, amely mintegy 350 üzletével várja a látogatókat. Ezt követően továbbutazunk déli irányba a bájos Niagara-On-The-Lake falucskán keresztül, mely a nagy kiterjedésű Niagara bortermelővidék szívében helyezkedik el. Délután érkezés a Niagara-vízeséshez. Áthajózunk a folyón és részt veszünk egy hajókiránduláson, ahonnan látjuk a félelmetes robajjal lezúduló vízesést, amely a világ egyik leglátogatottabb természeti szépsége. Évenként százezrek jönnek gyönyörködni az 52 méter magas „lópatkó zuhatagban” és a 11 km hosszú, 100 méter mély hasadékban, melyben a Niagara folyó sisteregve tova iramlik. Szállás a Niagara-vízesésnél.

8. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS – LANCASTER (USA)

Reggeli, majd továbbutazás déli irányba, a Pennsylvania államban található Lancasterbe. Lancaster megyében található a legrégebbi amis település, ahol ma is emberek ezrei élik a több száz évvel ezelőtti „egyszerű” életet. Életmódjuk egyik maghatározó eleme, hogy nem használnak elektromos eszközöket és autót. A vidéken járva úgy érezzük, mintha visszamentünk volna az időben néhány száz évet. Érkezés Lancasterbe a délutáni órákban. Szállás Lancasterben.

9. NAP: LANCESTER – WASHINGTON, D.C.

Reggeli, majd meglátogatunk egy amis farmházat, ahol megismerkedhetünk az ott élő emberek különös életmódjával. Folytatjuk utunkat Washington, D.C.-be. Az Amerikai Egyesült Államok fővárosában kívülről megtekintjük a város nevezetességeit, az USA legismertebb épületeit: a Fehér Házat, a Legfelsőbb Bíróság, a Parlament és a Kongresszus épületeit, a vietnámi és koreai háborús emlékművet, a Washington, a Jefferson, a Lincoln, a Franklin D. Roosevelt emlékműveket. Délután lehetőségünk nyílik ingyenes múzeumlátogatásra, felkereshetjük többek között a Természettudományi Múzeumot, a Nemzeti Galériát és a világhírű Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumot. Szállás Washington körzetében.

10. NAP: WASHINGTON, D.C. – PHILADELPHIA – NEW JERSEY

Reggeli, majd utazás Philadelphiába, az „Új Nemzet szülővá­rosába”, ahol megtekintjük az amerikai történelem egyik legfontosabb épületét, a Függetlenség Csarnokát. Az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és alkotmányát ebben a vörös téglás házban írták alá 1776-ban. Megnézzük a pavilont, ahová az ország egyik legjelentősebb szimbólumát, a Szabadság Harangját helyezték el. Délután folytatjuk utunkat New York felé. Szállás New York elővárosában, New Jerseyben.

11. NAP: NEW JERSEY – NEW YORK – NEW JERSEY

Reggeli. A mai napon tömegközlekedéssel és gyalogosan fedezzük fel a világ egyik legnagyobb metropoliszát, a „Nagy Alma”-ként is emlegetett New York City legfontosabb látni­valóit: a Times Square-t, az új World Trade Center-t és a 9/11 Emlékművet, az ENSZ Palotát, a Rockefeller Centert, séta a Broadway-n, majd China town (kínai negyed) és Greenwich village felfedezése. Látogatás a New York "tüdejének" is nevezett Central Parkban. Idő függvényében áthajózás Liberty Island-re (Szabadság-sziget), ahol a Szabadság-szobor áll. A rézből készült szobrot Franciaország adományozta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmával. (A tömegközlekedési jegyek és a belépők a helyszínen fizetendők!) Visszautazás a szállodába, szállás az előző napi szállodában.

12. NAP: NEW JERSEY

Reggeli. Délelőtt külön busszal transzfer a repülőtérre és hazautazás egy európai átszállással Budapestre. Étkezések és éjszaká­zás a gép fedélzetén.

13. NAP: BUDAPEST

Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár a Niagara-vízesés, Washington és New York, Kanada és az USA keleti partja, 13 nap 1 személyre reggelivel és életre szóló élményekkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére