71.600 Ft helyett 59.900 Ft: A Garda-tó varázslatos világa Olaszországban, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre önellátással, buszos utazással, idegenvezetéssel, több turnusban

Ajánlat kód: 31973
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31973

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éld át a Garda-tó és környéke utánozhatatlan hangulatát és látogass el Rómeó és Júlia városába, a romantikus Veronába!

  • 2019.04.06.-10. önellátás 4 éj Holiday home: , 55.900 Ft
  • 2019.05.01.-05. önellátás 4 éj Holiday home: , 63.900 Ft
  • 2019.06.14.-17. reggeli 4 éj Hotel*** : , 83.900 Ft
  • 2019.07.06.-10. reggeli 4 éj Hotel*** : , 83.900 Ft
  • 2019.08.16.-20. reggeli 4 éj Hotel*** : , 83.900 Ft
  • 2019.09.18.-22. önellátás 4 éj Holiday home : , 59.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás (4-6 fős holiday home, 2-3 hálószoba + nappali felszerelt konyhával, fürdőszoba)
  • Ellátás: önellátás
  • Utazás luxus autóbusszal
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Biztosítás

Program

1. nap Indulás a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Látogatás Aquileaba, mely a Római Birodalom egyik legfontosabb városa volt. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely világhírét csodaszép mozaikjainak köszönheti. Este a szállások elfoglalása a Garda tónál.

2. nap Kirándulás a Garda-tó vidékének gyöngyszemeihez. Kihagyhatatlan Malcesine hangulatos kisvárosa, innen a világon egyedülálló panorámás, forgó üvegfelvonó visz fel a Monte Baldo 2200 m. magas csúcsára jutunk, ahonnan gyönyörködhetünk a Garda-tóra nyíló páratlan kilátásban. Ezt követően áthajózunk Limone sul Garda citrom, narancs és cédrusültetvényekkel teli kisvárosba, ahol egy kellemes séta vár ránk. Szabadprogram. Visszautazás a szállásunkra.

3. nap Délelőtt Gard- tó ékkövét, Sirmione városát ismerjük meg, mely minden látogatóját rabul ejti. A macskaköves, sikátoros utcákon sétálva fedezzük fel a várost. Nagy élmény a híres Scaligieri vár, de megnézzük az antik világ egyik történelmi emlékét, egy római kori villa romjait, a Grotte di Catullót. A romok tövében, a tóban kénes hőforrások, azaz termálvíz bugyborékol fel, amit motorcsónakos kísérővel meg is tekinthetünk. Bardolinoba utazunk tovább, ahol megkóstolhatjuk a régió híres borát is, a Bardolinót. Igény esetén látogatást tehetünk Itália egyik leghíresebb botanikus kertjében, a Parco Sigurta növényparkban is. Visszautazás a szállásunkra.

4. nap Napunk nagy részét Rómeó és Júlia városában, Veronában töltjük. Megtekintjük az ókori világ leghíresebb amfiteátriumát, az Arena-t, majd séta a Piazza delle Erben, melyet csodás középkori tornyok és épületek vesznek körbe. Ellátogatunk Júlia házához, a dómhoz, megtekintjük Dante szobrát és a Scaligierik síremlékét is. Útban a szállásunk felé séta a csodás Lazise macskaköves utcáin: csodás tér, román kori kápolna, hangulatos sétány, kiváló, panorámás éttermek, apró, különleges üzletek kínálják portékáikat. Szabadprogram, szállás ahol előző este.

5. nap A szállások elhagyása után Treviso híres középkori óvárosával ismerkedünk. „Miniatűr Velence” vagy „A vizek városa” - ahogyan a helyiek hívják ezt a díszes, árkádos házairól híres, virágos hidakkal és csatornákkal szabdalt hangulatos kisvárost. Ebéd után hazaindulás, érkezés késő este. (kb. 23.00 óra)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A Garda-tó varázslatos világa Olaszországban, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre önellátással, buszos utazással, idegenvezetéssel, több turnusban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére