705.000 Ft helyett 550.000 Ft: Körutazás Dél-Indiában Madrastól Kochiig, 15 nap / 13 éjszaka 1 főre félpanzióval, belépőkkel, riksatúrával, elefántprogrammal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31865
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

550.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31865

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el Dél-India színpompás világában, vegyél részt autentikus táncbemutatón, találkozz elefántokkal, próbáld ki a riksát és élvezd a további számtalan kalandot!

Időpont

  • 2019.02.21. - 2019.03.07.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 13 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Svédasztalos reggelit, és vacsorát, a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)
  • A helyszíni közlekedést és minden közlekedési jegyet, közlekedést külön busszal,
  • Belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Riksa túrát Madurájban
  • Elefánt programot Periyarban
  • Kathakali táncbemutatót
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 195.000 Ft
  • E-vízum díját ügyintézéssel kb. 32.000 Ft
  • A borravalókat 6 USD/fő/nap
  • Az útlemondási biztosítást 1,5%

Egyéb költségek

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 230.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Dubai

Elutazás Budapestről az Emirates Légitársaság, menetrend szerinti járatával, egy átszállással Chennai-ba az egykori Madrasba.

2. nap: Chennai

Érkezés transzfer a szállodába majd rövid pihenés után kezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés 4. legnagyobb városával Chennai-val az egykori Madrassal. Városnéző programunkat a Szent György Erődben és Múzeumban kezdjük, majd a Mária és Szent Tamás templomot is megnézzük, ismerkedésünket a várossal a Madras Múzeummal folytatjuk, valamint a nemzeti Művészeti Galériával. Vacsora és éjszaka a szállodában, Chennaiban (1 éj).

3. nap: Chennai – Mahabalipuram

Reggeli után Mahabalipuramba utazunk érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket, a Koromandel parton, a Bengáli – öbölben fekvő városban. A környék egykori legnagyobb kikötővárosának történelme több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Érkezés után a nap hátralévő részében szabad program. Szállás Mahabalipuramban (2 éj).

4. nap: Mahabalipuram

A mai napon a környék különleges látnivalóit fedezzük fel. Először Kanchipuramba utazunk, ahol először a Sivanak szentelt a Kailasanathar templomot nézzük. A Pallava időszak más templomait, Muktheeswarar, Iravatanesvara is meg fogjuk látogatni. Délután Mahabalipuram látnivalóit nézzük meg. A hely tömör gránitsziklából kifaragott szobrászati remekművek lélegzetelállító kiállítása. Itt az ember magát a természetet alakította fenséges művészetté a legkiemelkedőbb látványosság az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott öt kocsi csoportja. Nem marad ki a programból a világ legnagyobb domborművének a „Bhágiratha vezeklésének” a megtekintése sem.

5. nap: Mahabalipuram – Tanjore

Reggeli után Tanjore-ba utazunk. Útközben megállunk Aurobindo Ashram Auroville-ban, a világ legismertebb spirituális központjában. Ezt követően a következő állomásunk Pondicherry lesz, ahol a Pí élete c. film is kezdődik. Ez a francia hangulatú város sajátosan ötvözi az indiai és az európai kultúrát, itt a Ganésának szentelt templomokat nézzük meg. A legöregebb templomot a X. században építették a Cholas birodalom idején. Érkezés után a szálláshely elfoglalása, éjszaka Tanjore-ban (1 éj).

6. nap: Tanjore – Trichy

Tanjore a Chola birodalom fővárosa volt. Első programunk a I. Raja Raja király uralkodása idején a X. században épített Sri Brahadeeswarar templom lesz. A világ egyik legkülönlegesebb templom együttese mellett megnézzük a Palotát, a Művészeti Galériát, és a Saraswathi Mahal könyvtárt, ahol több mint 30.000 db pálmalevélre és papírra írt kéziratot őriznek. A program végeztével utazunk tovább Trichy-be. Éjszaka Trichy-ben (1 éj).

7. nap: Trichy – Madurai

Reggeli után Srirangamba látogatunk. A város a Cauvery folyó egy szigetén található, India egyik legnagyobb Visnu szentélyének a falain belül. Megnézzük a Sri Ranganathaswamy hindu templomot amely Ranganatha istenségnek szenteltek és a világ legnagyobb működő hindu temploma. A 83 méter magas Sziklaerőd (Rock Fort) tetejére épült Ganésa szentélyből különleges látvány tárul a városra és környékére. A városban számos történelmi épületek, régi műemlékek, templomok találhatóak. Megnézzük még a Szent József templomot, és India egyik legrégebbi templomát a Sívának szentelt Tiruvanaikkaval templomot. A program végeztével utazunk Maduraiba a „szentélyek szentélyébe, a városok városába”. Éjszaka Madurai-ban (2 éj).

8. nap: Madurai

A mai napi programunk az utazásunk egyik csúcspontja lesz. Reggeli után megnézzük a Parvatinak szentelt Sri Meenaksi-Sunderaswarar templomot majd a madurai-i Nayaka dinasztia uralkodója számára építet Thirumalai Nayak Mahal palotát. Este részt veszünk a Meenakshi templom szertartásán.

9. nap: Madurai – Periyar

Reggeli után utazunk Periyar-ba. Periyarban található India 27 tigris rezervátuma közül ez egyik. Az egykori vadászterület természetes szépsége, változatossága, gazdag növény és állatvilága rabul ejt minden látogatót. Két folyója, a Periyar és a Pamba biztosítja a folyamatos vízutánpótlást. A látogatás után megkeresünk egy fűszerkertet, amely a vidék egykori gazdagságát biztosította, és a nyugati gyarmatosítók érdeklődését is felkeltette. Csónakba szállunk és a Periyar-tavon utazva találkozhatunk, elefántokkal, vízi bivalyokkal. Szállás Periyar-ban (1 éj).

10. nap: Periyar - Alleppey

Reggeli után kezdődik az elefánt program amely, etetést, fürdetést és elefánt háton utazást is tartalmaz. Ezt követően utazunk tovább Aleppey-be, ahol lakóhajóra szállunk és a híres Kerala-i csatornákon utazva élvezzük a kényelmet a trópusi táj látványát, szépségét. Évszázados kereskedő kikötők mellett hajózunk el, képeskönyvbe illő tájak között, ültetvények, kókuszpálmák, nyugalom ez vár ránk. Éjszaka a lakóhajón (1 éj).

Szállás: Lakóhajón

11-13. nap: Alleppey – Mararikulam

Reggeli után utazunk tovább Mararikulamba, az arab-tenger partján fekvő üdülővárosba. a szálloda elfoglalása után szabad program. Éjszaka Mararikulamban (3 éj).

14. nap: Mararikulam – Cochin

Reggeli után utazunk Cochinba. Cochin városa az „Arab-tenger királynője”. India leggazdagabb államának, Keralának a gazdasági és kereskedelmi központja. Érkezés után megkezdjük városnéző programunkat. Megnézzük a Mattancherry Holland Palotát, a Zsinagógát, A Szent Ferenc templomot, amely a legöregebb keresztény templom Indiában. Természetesen nem maradhat ki a látnivalók sorából a hagyományos hálós horgászt a kínai hálók megtekintése sem. Este részt veszünk egy tradicionális Kathakali tánc shown. Szállás Cochinban (1 éj).

15. nap: Cochin – Dubai – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre utazás Dubai-on keresztül Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dél-Indiában Madrastól Kochiig, 15 nap/13 éjszaka 1 főre félpanzióval, belépőkkel, riksatúrával, elefántprogrammal, idegenvezetéssel, helyi közlekedéssel, február 21-i indulással

Fontos

Időpont • 2019.02.21. - 2019.03.07

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére