7 napos nyaralás Bosznia-Hercegovinában, tengerparti lazítással, reggelivel és buszos utazással, programokkal és fakultatív kalandokkal

Ajánlat kód: 35109
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

149.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35109

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a tengernél és fedezd fel Bosznia-Hercegovina tájait, városkáit és gasztronómniáját!

Időpont

    • 2024-07-25: , 149.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás a program szerint
  • Buszos utazás
  • Idegenvezető
  • Reggelis ellátás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.900 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 3.850 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 30.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Tešanj vár 2 EUR
  • Kravice vízesés 10 EUR 
  • Mostar helyi idegenvezető 3 EUR
  • Mostar múzeum 3 EUR
  • Kenuzás 40 EUR
  • Kötelező bosnyák belépési illeték (helyszínen fizetendő: 10 EUR)

Felszállási lehetőségek

  • Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:00
  • Szekszárd - M6-os autópálya, 134-es km, Fácánkerti pihenő, MOL benzinkút
  • Paks - M6-os autópálya, 108-as km, Paksi pihenő, Shell benzinkút
  • Dunaújváros - M6-os autópálya, 70-es km, Újvárosi pihenő, OMV benzinkút

Program

1. nap: Budapest-Tešanj-Međugorje

Kora reggeli találkozónk után megkezdjük utazásunkat a „szív alakú” országba. Egy séta erejéig Bosznia-Hercegovina világának megismeréseképpen, bepillantunk Tesanjba, ahol a megkövült török középkor néz ránk vissza. A kanyargós utcák, a dzsámi és a vár, amely magyar emléket őriz, immár közel 500 éveset…Városnézésünk után Bosznia festői tájain keresztül folytatjuk utunkat a szállásra. Esti érkezés a különleges jelenéseiről világhírű Medjugorje városába. Európa egyik leghíresebb zarándokvárosában 1981 júniusában hat fiatalnak jelent meg a Szűzanya.  A csodás látomások, gyógyulások hírére zarándokok sokasága érkezett az egykori kis faluba, mely a „világ gyóntatószékéve” vált, és zarándokok ezrei érkeznek évről-évre a városba. (Szállás városközponti panzióban vagy *** szállodában lesz. A szállás hivatalos besorolástól függetlenül igényes és kényelmes elhelyezést biztosít Utasaink számára. Képek: ITT)

2. nap: Makarska Riviéra

Reggeli után szabadidő Medjugorje városában, vagy pihenés a horvát tengerparton. Horvátország egyik legszebb vidéke a Makarska településhez közeli kis falvakból álló, csodálatos tengerpart, melyet Makarskai Riviéra néven is emlegetnek. A dalmáciai partvonal egy szakasza, kb. 60 km hosszú és csupán néhány km széles. A partszakasz mögött a Biokovo fenyőfa erdős hegyvonulata terpeszkedik el. A strandolókat a tengerparti sétányon kis kávézók és boltocskák várják. Visszautazás a szállásra a kora esti órákban.

3. nap: Kenuzás a Trebižaton

Szabadidő Medjugorje városában, vagy a vállalkozó kedvűeknek egy fantasztikus fakultatív programot ajánlunk: Egy élményekben gazdag nap vár ránk a Trebizat folyónál. A vadregényes természetben két személyes kenukban ereszkedünk le a smaragdszínű folyón. Közben megállunk fürdeni, élvezni a hűvös víz átlátszó tisztaságát, a természet csendjét és érintetlenségét. Érkezéskor helyi specialitás vár bennünket. (Ár: 40EUR/fő).

4. nap: Makarska riviéra-Brac sziget

Egész napos strandolás, tengerparti fürdőzés. Fakultatív program ajánlatunk: Hajókirándulás Horvátország egyik legnagyobb szigetére. Vár ránk a közép-dalmát szigetvilág egyik legnépszerűbb úti célja, a festői Brac szigete. Séta a szigeten, majd ebéd a hajó fedélzetén. Délután fürdési lehetőség Brela csodaszép strandjánál, majd visszautazás Makarska városába.(Hajójegy: 45EUR/fő) Késő délután visszautazás Medjugorje városába.

5. nap: Kravice vízesés-Mostar

Egész napos strandolás, pihenés Hercegovina Niagarája mellett. A Kravica-vízesés a Trebizat folyón, Ljubuski városától délkeletre található. Több, egymás mellett elhelyezkedő vízesés alkotja. Szélességük 120 méter, legnagyobb magassága 26 méter. A kiépített strandon, napozhatunk és fürödhetünk a habok és vízzuhatagok között. Késő délután visszautazás a szállásra. Korai vacsoránk után fakultatív program lehetőség. Esti városnézés Mostar festői városában. (Ár: 15EUR/fő) Mostar városának a hangulata garantáltan mindenkit elvarázsol majd. Hercegovina legnagyobb városa, mely Bosznia-Hercegovina déli részén fekszik, egyúttal Hercegovina-Neretva kanton fővárosa is. A város jelképe és legrégebbi hídja, melyet az Oszmán Birodalom idején, 1565-ben építettek, a Stari Most. Akkoriban szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnt a széles folyó két partját híddal összekötni, mégis sikerült, és ezzel a város el is nyerte jelképét. A Neretva folyó mentén fekvő Mostar neve elválaszthatatlanul összeforrt a híddal, mely két részre osztja Mostar városát. Az egyik oldalon muzulmán bosnyákok, a másikon katolikus horvátok élnek. Késő esti visszautazás a szállodába.

6. nap: Makarska Riviéra

Strandolás, tengerparti fürdőzés Horvátországban. Vásárlási lehetőség. Üzletek, vizisportok, vizibicikli kölcsönzés, hajózási lehetőség színesítik a programot.

7. nap: Međugorje-Konjic-Budapest

Reggeli után megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Hazafelé benézünk Konjic városába, ahol a Neretva partján megcsodáljuk a szófás hidat, bepillantunk a dzsámi udvarába, elszürcsölünk egy kávét és folytatjuk utunkat Budapestre. Késő esti érkezés Budapestre, a Déli Pályaudvarhoz.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos nyaralás Bosznia-Hercegovinában, tengerparti lazítással, reggelivel és buszos utazással, programokkal és fakultatív kalandokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére