7 napos nyaralás a spanyol tengerparton, Costa Braván, Barcelona közelében, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 33539
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

309.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33539

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj idén a mesés spanyol tengerparton, Costa Braván, fedezd fel Barcelonát és vegyél részt izgalmas programokon: flamenco esten vagy delfin show-n!

Opciók

  • 3* (bővebben)
    • elfogyott Június 16 - 23.: 339.000 Ft
    • elfogyott Július 28 - Augusztus 04.: 389.000 Ft
    • elfogyott Augusztus 21 - 28.: 339.000 Ft
    • elfogyott Szeptember 11 - 18.: 309.000 Ft
  • 4* (bővebben)
    • elfogyott Június 16 - 23.: 359.000 Ft
    • elfogyott Július 28 - Augusztus 04.: 449.000 Ft
    • elfogyott Augusztus 21 - 28.: 369.000 Ft
    • elfogyott Szeptember 11 - 18.: 339.000 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • A leírt alapprogramot
    • Szállást 3 vagy 4 csillagos szállodákban
    • Félpanziós ellátást
    • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
    • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
    • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
    • Egy kézipoggyászt
    • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
    • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon telehonon
    • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

    Az ár nem tartalmazza

    • Utasbiztosítás
    • Belépők: kb. 11 Euró

    Program

    1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA – LLORET DE MAR

    Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repü­lünk Katalónia fővárosába. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava központja és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. A szállás elfoglalása a kora délutáni órák­ban lehetséges. Addig a bőröndök a csomagszobában lesznek, és akkor tudnak a fakultatív programokra jelentkezni illetve egyéni sétával a városkát felfedezni. A nap hátralévő részében szabadprogram, fürdési, napozási lehetőséggel. Este svédasz­talos vacsora. A következő napokon fakultatív kirándulásokon tudnak részt venni (melyek sorrendje változhat), vagy pihenni, fürdőzni lehet a tengerparton vagy a szálloda medencéjénél.

    2. NAP: PIHENÉS VAGY DELFINÁRIUM

    Kirándulást ajánlunk Önöknek a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes helyi autóbusz­járattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a terü­leten lévő fóka-, és delfinshow megtekintése. A programokat kétszer is láthatják utasaink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 30 €. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél.

    3. NAP: ANDORRA – MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

    A mai nap pihenés, vagy egy egész napos fakultatív kirándulás, melynek programja Andorra – Montserrat. Kora reggel indu­lunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2–3.000 m magas hegyek­kel övezett Andorra la Vellaba, Andorra fővárosába. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi települések, kőből épített házaiban. Andorra la Vellában a kb. fél­órás gyalogos séta során megtekintjük a közel 1.000 éves tele­pülés fontosabb középületei, továbbá a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehető­ség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Autóbuszunkkal egy 700 m magas hegyre kapaszkodunk fel a tengerszintről. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhe­lyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi saj­tokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Vacsorára érkezünk vissza szállásunkhoz. Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás: 55 €.

    4. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON

    Ez a nap a gondtalan pihenésé. Javasoljuk, hogy a Lloret ten­gerparti bárjainak, éttermeinek egyikében ebédre egyenek egy eredeti spanyol paellát és kóstolják meg a sangriát.

    5. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSÁBA

    Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangula­tos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Bravat, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval.Fakultatív hajókirándulás: kb. 30 €

    6. NAP: BARCELONA

    Az egyik legérdekesebb programunk a Barcelona fakulta­tív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. Lesz lehetőség belülről is meg­tekinteni Antoni Gaudi mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és az egyedi Güell Parkot. Ebben az eset­ben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az igényt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. A helyszínen a jegyvásárlás nem lehetsé­ges. Fakultatív Barcelona kirándulás: 50 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (+ 2 belépő): + 50 €. Este érkezünk vissza szállásunkra.

    7. NAP: BLANESI BOTANIKUS KERT

    Kb. 3,5 órás fakultatív kirándulásunk a szomszédos Blanes városába vezet. Busszal megyünk át a városba, majd dotto „kis­vonattal” megyünk fel a Costa Brava legszebb botanikus kert­jéhez. A növényeken túl, a rendezett parkból áradó nyugalom és a tengerszirtről szemünk elé táruló mesés kilátás mind elkápráztatja a látogatót. Dottóval, majd különbusszal megyünk vissza Lloretbe, de ha valaki szeretné a délutánt a blanesi stran­don is eltöltheti. Ebben az esetben visszautazás egyénileg, menetrendszerinti busszal. Blanesi botanikus kert busszal, dottóval és belépővel: 30 €.

    8. NAP: COSTA BRAVA – BUDAPEST

    Menetrend függvényében, transzfer a reptérre és hazautazás.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos nyaralás 1 főre a spanyol tengerparton, Costa Braván, Barcelona közelében, repülőjeggyel, félpanzióval, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére