6 napos körutazás Spanyolországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval

Ajánlat kód: 39162
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.300 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39162

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj Hispánia kincseinek nyomába egy izgalmas spanyol körutazáson!

Időpontok

  • 2024.05.11.: , 399.300 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Barcelona / Madrid – Budapest útvonalon közvetlen repülőjárattal, a körutazás során légkondicionált autóbusszal
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • Elhelyezés: középkategóriás szállodák 2 ágyas (zuh. / WC) szobáiban.
  • Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
  • BBP utasbiztosítás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, fülhallgató, helyi vezetések és foglalási díjak: kb. 150,- €. (Helyszínen fizetendő!)
  • Szervizdíj / borravaló: 10,- EUR
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 3%

Felár

  • Egyágyas felár: 96.000,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Valencia – Teruel – Cuenca 
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, közvetlen járattal Valenciába. Programunk TERUEL városában, egy UNESCO Világörökséggel kezdődik - a mudéjar stílus fővárosaként ismert település belvárosát tüntették ki ezzel a megtisztelő címmel. CUENCA az egyik legfestőibb spanyol város. A település körül a táj - hasonlóan az ismert Montserrathoz - sziklás, csakhogy itt a sziklák tetején kiülő paloták, az ún. „függő házak” döbbentik meg a turistákat. Nevezetességei közül kiemelkedő a gót katedrális normann hatásokkal. Vacsora, szállás Cuencában.

2. nap: Cuenca – Toledo – Talavera de la Reina 
Mai nap TOLEDO-ba vezet utunk. Megismerkedünk az ország egyik leglátogatottabb városával. A vizigótok, majd a spanyolok fővárosa volt és az ország első érseki (hercegprímási) székhelye. Csodálatos műemlékek, középkori házak és El Greco kultusza egybeolvadt a hely szellemével. Egyes útleírások szerint Toledo történelmi óvárosában sétálva úgy érzi magát az ember, mintha a középkorban a világ legszebb városába került volna vissza. Mai nap végállomása TALAVERA DE LA REINA, valóban „királynői” város több évezredes múlttal. Vacsora, szállás.

3. nap: Guadalupe – Plasencia 
Reggeli után utazás GUADALUPE-be. A kolostor fontos zarándokhely, ezért kérték itt Mária segítségét a hódítani induló lovagok. A három fantasztikus kerengőudvaros óriási kolostorral szemben az évszázados spanyol falu festői házai feledhetetlen kontrasztot nyújtanak. Délután a közeli, XV. századi Jeromos kolostorhoz, V. Károly német-római császár utolsó tartózkodási helyéhez vezet utunk.
Vacsora, szállás Plasenciában.

4. nap: Mérida – Caceres 
MÉRIDA a római emlékekben leggazdagabb spanyol város, az ezüstút fontos állomása volt. Római színháza a Világörökség részét képezi. Továbbutazás egy másik mesevárosba, a „tornyok városába”, CÁCERES-be. Az óváros falai között a paloták és templomok a XV–XVI. század hangulatát idézik igen magas színvonalon. PLASENCIA hűen megőrizte középkori városképét. A XIII. századi alapokon nyugvó, gazdagon díszített katedrálison kívül gót, sőt még román és reneszánsz műemlékek is akadnak bőven a látnivalók között. Vacsora, szállás Plasenciában.

5. nap: Salamanca – Madrigal de las Altas Torres 
Utazás SALAMANCA-ba. A platareszk stílus legszebb példáit látjuk a híres egyetemi városban. A régi és az új katedrális, az egyetem, a Plaza Mayor nagyszerűségén kívül igazi csemege a Convento San Esteban, a sok-sok palota, különösen a Palacio Fonseca (kívülről). MADRIGAL DE LAS ALTAS TORRES mudéjar stílusú, várfallal körülvett városka. Kasztíliai stílus épületei közül a legjelentősebbek a királyi várkastély, melynek leghíresebb szülöttje I (katolikus) Izabella, Kasztília és León királynője. A várat a XVI. században V. Károly császár átadta az Ágoston rendi apácáknak, akik kibővítették és a mai napig is gondozzák azt. Vacsora, szállás Ávila környékén.

6. nap: Ávila — Madrid repülőtér – Budapest 
ÁVILA a legmagasabban fekvő spanyol város (1.130 m). Hihetetlen, de 88 bástyája kb. 2.500 méter hosszan ma is áll! A Megváltó-katedrális szentélye a városfal legerősebb és a legszebben kiépített védőbástyája. A falakon kívüli emlékeket sem szabad kihagyni, hiszen a XII. században épült San Vicente és San Pedro templomok is fontos műemlékei a városnak. Kolostorok, paloták, Ávilai Szent Terézzel kapcsolatos emlékek, a szűkös kis utcák, s a helyenként még járható városfalak csalogatják és ejtik rabul a turisták tömegét. ALCALÁ DE HENARES belvárosa mely UNESCO Világörökség lesz a befejező programunk, miután, este transzfer a madridi repülőtérre, repülés Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás Spanyolországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére