7 napos körutazás Bulgáriában tengerparti pihenéssel, buszos utazással, 3-4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41286
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

196.800 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41286

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Bulgária izgalmas városait, csodás tájait és strandolj a méltán népszerű Naposparton!

Időpont

  • 2024. szeptember 2-8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbusz közlekedést
  • Szállást 3-4*-os hotelben
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték: 4.900 Ft/fő
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: minden Ft-ban fizetett összeg 2,5 %-a
  • Belépők

Felár

  • Egyágyas felár: 48.900 Ft/fő
  • Vacsora: 46.900 Ft/fő

Program

1. nap Indulás a kora reggeli órákban Miskolcról, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, este szállás elfoglalása Szófia környékén.

2. nap Reggeli után abolgár főváros, Szófia nevezetességeivel ismerkedünk: először Boyana templomát keressük fel, mely a város legépebben maradt középkori épülete. Ezután gyalogos városnézés keretében ellátogatunk a leghíresebb látnivalóihoz az Alekszandr Nyevszkij Székesegyházhoz, mely, Szófia szimbóluma. Sétánk során a következő látnivaló az Operaház, majd a Parlament végül a Bajna Basi mecset. Tovább indulunk Veliko Tarnovo-ba, az egykori fővárosba. A Balkán -hegységnél, a Jantra folyó partján épült város a turisták által leginkább kedvelt Bulgáriában! Városnézésünk során felkeressük a római korból származó várat, majd felfedezzük a környék bazáros hangulatú utcáit, régi boltokat, kávézókat, éttermeket. Este szállások elfoglalása Veliko Tranovo környékén.

3. nap Reggeli után Arbanasi műemlékfalujába látogatunk. Megtekintjük a Krisztus születése templomot, mely falai freskókkal gazdagon díszítettek. Ezután Várnába indulunk, felkeressük a várnai csata emlékparkját, a belvárosban a római fürdő szabadtéri múzeumát, majd a Régészeti Múzeumban megnézzük a négyezer éves aranykincseket. Következő állomásunk az Aladzsa sziklakolostor, ahol a mészkősziklából kivájt cellákban már a 6. században éltek szerzetesek. Körbejárjuk a cellákat, megtekintjük az érdekes falrajzokat. Este elfoglaljuk szállásunkat a népszerű tengerparti üdülőhelyen, Sunny Beachen.

4. nap Szabadprogram, pihenés a tengerparton.

5. nap Reggeli után Neszebárba, a Napospart, görögök által alapított, legrégebbi bolgár városba utazunk. Itt, a városfalakon belül kezdetét veszi egy időutazás, ókori romokat, csodálatos műemlékeket tekinthetünk meg, miközben andalgunk a szűk sikátorok rengetegében. Felejthetetlen élmény a jellegzetes bolgár faházak, kedves vendéglők, szűk utcák látványa. Meglátogatjuk a Szent György kolostort, mely szokatlan módon a tengerparton épült. Este szállások elfoglalása Plovdiv környékén.

6. nap Reggeli után felfedezzük Bulgária második legnagyobb városát, Plovdiv kincseit. Legrégebbi műemlékei az ókorból származnak. Kiemelkedő látnivaló a Hadriánus császár parancsára épített, szépen restaurált stadion. Megtekintésre érdemesek a gyönyörűen díszített, faberakásos, színes házak. A tágas, fényűző, oszlopokkal és tornácokkal csinosított, kézzel készített bútorokkal berendezett lakások nagy részét felújították, közülük néhány nyitva áll a turisták előtt. Továbbutazunk a meseszép Rila kolostorhoz. A kolostor megtekintése után szállások elfoglalása Szófiában.

7. nap Reggel hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés, határátlépések függvényében a késő esti/éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Bulgáriában tengerparti pihenéssel, buszos utazással, 3-4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére