7 vagy 8 napos dél-itáliai körutazás busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár Sorrento, Nápoly és Capri

Ajánlat kód: 36554
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

209.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36554

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy hamisítatlan dél-olasz kalandon, látogasd mef Nápolyt és Capri varázslatos szigetét!

Időpontok

  • 7 napos program (bővebben)
    • 2024.05.27.: 209.900 Ft
    • 2024.09.16.: 209.900 Ft
    • 2024.10.07.: 209.900 Ft
    • 2024.10.21.: 209.900 Ft
  • 8 napos program (bővebben)
    • 2024.06.15.: 237.900 Ft
    • 2024.07.06.: 237.900 Ft
    • 2024.07.20.: 237.900 Ft
    • 2024.08.03.: 239.900 Ft
    • 2024.08.17.: 239.900 Ft
    • 2024.09.07.: 237.900 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Utazás autóbusszal
    • 6 éjszaka szállás
      • 1-1 éjszaka tranzitszállás Firenze környékén, 4 vagy 5 éjszaka Sorrento környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
    • Reggeli
    • VOX készülék (városnézéshez)
    • Idegenvezetés

    Az ár nem tartalmazza

    • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjánal 1,8 %-a)
    • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
    • Programok költségei
    • Idegenforgalmi adó:  kb. 2 Euro/fő/éj

    Felár

    • Fakultatív vacsora felár (7 nap): (foglaláskor fizetendő) 35.900 Ft/fő
    • Fakultatív vacsora felár (8 nap): (foglaláskor fizetendő) 41.900 Ft/fő 
    • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 60.000 Ft/fő
    • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő

    Fakultatív programok és belépők (az árak változhatnak)

    • Kék Szalag útvonal 60 Euro/fő + belépőjegyek
    • Capri sziget 80 Euro/fő + belépőjegyek (A kirándulás ára tartalmazza a hajójegyet és a kisbusz költségét a szigeten)
    • Pompei extra-Vezúv kirándulás: 35 Euro/fő + belépőjegyek

    Program

    A 2024. június 15-22., július 6-13., július 20-27., augusztus 3-10., augusztus 17-24., szeptember 7-14-i utak 8 nap időtartamúak. A plusz napon egész napos szabadprogramra nyílik lehetőség a tengerparton.

    1. nap:                       
    Indulás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel, késő este érkezés Firenze környékére, tranzitszállás elfoglalása.

    2. nap:           
    Reggeli után utazás a Sorrentoi félszigetre. Délután ismerkedés a Nápolyi-öböl délkeleti partján fekvő kikötővárossal, Sorrentoval, mely egy hullámos fennsíkon fekszik, parkok, erdők, narancs- és olajültetvények között. A hangulatos kisváros sok-sok látnivalót kínál. Központja a kávézókkal teli Piazza Tasso, ahol a szűk sikátorok történelmi épületeket és színes üzleteket rejtenek. Este a szállás elfoglalása Sorrento környékén.

    3. nap:
    Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: Kék Szalag útvonal 
    Reggeli után kirándulás a Salernói-öbölbe. Sorrentobol indulva végighaladunk a csak isteni partszakaszként emlegetett útvonalon. A szerpentinekkel tűzdelt utakon először Positano kilátójánál állunk meg, ahol fantasztikus kilátás nyílik a városra. Innen lesétálunk a városba, ahol hajóra szállunk. Következő állomásunk Amalfi, az egykori hajós köztársaság központja, ahol Szent András Dómját, és síremlékét keressük fel. Ebédszünet, majd Ravello lesz a kirándulásunk utolsó állomása, ahol a középkorban épült Rufolo villa romjaihoz látogatunk, melyek Wagnert is megihlették a Parsifal című operájának megírásakor. Amennyiben a Ravelloba vezető út nem nyílik meg a turistabuszok előtt, úgy a délutáni program Ravello helyett Maiori és Vietri kisvárosok felkeresése lesz. (Az út megnyitását májusra ígérték a helyi hatóságok.) Késő délután visszautazás a szállodába. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

    4. nap:
    Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Capri szigetére.
    Reggeli után áthajózunk Capri-szigetére, egész napos túrára. Az egész szigetet virágzó orchideák, különleges mediterrán növények, dús vegetáció jellemzi. A sziget kikötőjéből minibusszal felkeressük Anacaprit, ahonnan felvonóval jutunk fel a sziget legmagasabb pontjára. Innen fantasztikus panoráma tárul elénk. A felvonózás után felkeressük a híres svéd orvos, Axel Munthe házát. Ezután Capri városa következik, ahol szabadidőben fedezhetjük fel az elegáns városkát vagy az Augustus kertet. Délután lehetőség van hajókirándulásra a sziget körül a híres Faraglioni sziklák felé. (külön fizetendő). Estére visszahajózunk Sorrentóba. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

    5. nap:
    Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: Pompei extra-Vezúv.

    Elsőként a híres vulkánt, a Vezúvot látogatjuk meg, melyet az ókori görögök és rómaiak Héraklész szent hegyének tartották. Ismertségét elsősorban a 79-es kitörésének köszönheti, amelynek eredményeként hamuja és lávája eltemette Pompei, Herculaneum, Oplontis és Stabiae római településeket. Azóta számtalanszor kitört, legutóbb 1944-ben. Innen Pompeiba látogatunk, hogy megtekintsük a világhírű pompeji ásatások utolsóként átadott részeit, az amfiteatrumot, a Menekülők kertjét és nemrég megnyitott házakat gyönyörű freskóIkkal. A Vezúv i. sz. 79-es kitörése miatt elpusztult és megkövesedett, egykor virágzó római kereskedőváros hűen tükrözi a korabeli élet mindennapjait. Szállás ugyanott, ahol előző éjjel.

    6. nap:
    Reggeli után utazás Nápolyba. Délelőtt fél napos városnézés Nápolyban, Olaszország harmadik legnagyobb városában. Érkezést követően autóbuszos városnézés. A Posillipo-hegyről megtekinthetik a lábuk alatt elterülő Nápolyi-öblöt, a lenyűgöző Vezúvot, a város környékén fekvő kisebb és nagyobb szigeteket (Ischia, Procida és Capri) és persze Nápoly városát. A buszos városnézés után gyalogosan folytatjuk az ismerkedést a várossal. Érintjük a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto-galériát, valamint a város lenyűgöző főterét, a Piazza del Plebiscito-t. Innen utunkat a Via Toledon folytatjuk tovább a híres Spaccanapoli felé. Itt olyan csodák várnak ránk, mint a Piazza Gesu Nuovo és a Dóm. Este a tranzitszállás elfoglalása Firenze környékén.

    7. nap:
    Folyamatos utazás Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 vagy 8 napos dél-itáliai körutazás busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár Sorrento, Nápoly és Capri

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére